Tapatalk

Terve ylläpito,

Olisiko mahdollista saada tämä voorumi toimimaan Tapatalkilla? Helpottaisi kännykän kautta käyttämistä?

Mikä se on? Onko esim linkkiä tarjota?

Tuolta lisätietoa Fillarifoorumi sai sen muutama päivä sitten toimimaan ja hurahdin heti. :slight_smile: En tiedä onko teknisesti mahdollista enkä tiedä maksaako kun en näitten asioitten päälle mitään ymmärrä mutta aika kätsy sovellus.

Nopeasti googlattuna vekotin ei ole suoraan bbpress-yhteensopiva, mutta tarjoavat kehittäjätyökalua jolla varmaan apin sais aikaiseks. Siitä yhteisöprojektia esim. ketjun aloittajalle!

^ Mikä ettei. En vaan ymmärrä näitten päälle ollenkaan. Ilmaiseksi kyllä kehuivat kun katsoin tarkemmin. Mutta jos ei sovellu käytettävään systeemiin niin sitten ei sovellu.

Kokeilin sitä ffoorumilla ja mielestäni se oli paska. Ehkä en vain osaa.

^ Joo ihan perseestä, ei kannata vaivaa nähdä. Halusin vain kiusata… :wink:

Hyvä että asiaan saatiin yksimielisyys :wink:

Ei vaan, sillä selaaminen oli mielestäni aika kömpelöä, varsinkin tuollaisen isomman palstan kuten ffoorumi kohdalla. Mutta ehkä asiaan vaikuttaa myös se millä tavalla palstaa lukee, hakeeko päivittyneet aiheet, katseleeko eri kategorioiden alta, vai miten… Toivoin että se olisi ollut hyvä, sitten Ovi Storen 2 tähteä ennakoivat pahaa, ja käytössä ei sopinut itselleni.

Lopetan myllyttämisen tähän :slight_smile:

Asiaan saattaa tietysti myös vaikuttaa millä alustalla on liikenteessä. Android marketsilla 4,5 tähteä. :wink:

Tämä keskustelu tietysti akateemisellä tasolla koska ei toimi tämän foorumin sydeemillä.

Tulipa itsellekkin tuo joku aika sitten mieleen. Siinä saa suosikkitredit, säikeet joihin on osallistunut yms laiteltua itselleen. Ulkoasu muuttuu kännykkään sopivaksi ainakin android- ja ios-puolella. Myös esim privaviestit ovat omassa valikossaan. Jos vain mahdollista niin eise ainakaan heikentäisi foorumia millään tavoin.

googlailin tuota ja näyttää, että moni on jo tekemässä bbpress-plugaria. Joten luulen, että kannattaa vaan odotella jonkin aikaa, että saavat valmiiksi…

^ juurikin noin itsekin meenasin. jos vain joskus saisi tehtyä tämän saitin uudestaan, niin voisi ottaa kaikkia tuommoisia tekniikoita käyttöön. Antaa kuitenkin muiden testata ja kehittää ensin.

Ja muistutus vielä: meillä on koko ajan rekry päällä ja webdeveloper haussa.

Vaikka en asiasta vieläkään mitään ymmärrä niin kuullostaa ihan hyvältä pläniltä. Kunhan sellainen mahdollisuus ilmantuu niin tyrkätään se tännekin toimimaan. Onko se sitten iso homma vai ihan käden käänteessä tapahtuva en tiedä. Enkä myöskään sitä kuka sen tekee. Mutta jos on helppo eikä maksa mitään niin mikä ettei.

Olisiko tästä hyötyä ?

Tuo yllä oleva linkki ei sitten ollut sellainen että sieltä olisi löytynyt mitään hyödyllistä?

^ mielestäni siinä on vain README -tiedosto, jonka sisältä löytyy mm. rivi:

"7 Currently this is a placeholder until after Christmas when I have decided to do some serious coding.
"

kerro, jos löydät sen itse tuotteenkin.

eipä juuri ollut. tuo mobile bbpress on oma järjestelmänsä ja siihen ois saatavana tuo tapatalk tuki. Tämmöinen Tapatalk plugari ois perus bbpressille olemassa, mutta meillä on käytössä (vielä) vanhempi versio, joten tuotakaan ei voi asentaa.

Odottelen ihmettä, että uusi versio yksivaihde.netistä valmistuisi itsestään, koska tekijääkään ei ole. En viitsisi taas itse viritellä mutu-tuntumalta purkalla hommaa kasaan.

^^ En kerro koska toi ei ollut oikea.

^ OK, ymmärrän

support.