Tampere: 9/11 neva forget (OHJEITA KETJUSSA!)

kleineweihnacht

Hei. Ajattelin tuossa äsken tuopin ääressä saapuvaa talvea kiroten, että josko sitä tekisi tässä interweb-yhteisössä jotain muutakin kuin olisi foorumin toisiks mulkuin jätkä, ulisisi ja voittaisi älläreitä. Olisi vaikka hyödyksi.

Tulipa mieleeni: voisin organisoida sellaisen talvisen tapahtuman, iloisen ja manse-yhteisöllisen, tuossa adventin alkuaikaan. Samanlaisen kuin suomalaisissa yrityksissä, mutta ilman pomon haukkumista, kollegan iskemistä ja toimiston kopiokoneen kontaminoimista. Meillä ohjelmassa voisi olla polkupyörillä ajoa, sauna, ruoka, paikkakuntamme skenen oman tarran julkistus, hyvää jutustelua ja sitten vierailu jossain anniskeluoikeudellisessa ravintolassa. Aika voisi olla joulukuun alkupuolta. Olisi kiva, jos tunnelma muistuttaisi KBPS:n älläreiden jälkipuintia, mutta väkeä olisi vieläkin enemmän.

Jos näin järjestyisi, olisitko mukana?

Pyöräily porukalla ja sen jälkeinen oluen nauttiminen alasti saunalla tai ilman kiehtoo aina. Mukana suurella todennäköisyydellä.

-janne

Kyllä, voisin nähdä itse mukana tällaisessa tapahtumassa.

Vahvasti mukana

Eli kun Arto, Santtu ja Tuomas vielä mukaan niin siinä on tarpeeks monta ja bileet vahvasti pystyssä. Tästä eteenpäin pippalot vain kasvaa, joten kaikki mukaan! Ois hyvä tietää kuitenkin pian bileiden kokoluokka, jotta voi varata oikeenlaisen saunan tuossa lokakuun alussa.

Arto on aina mukana tämmöisissä tapahtumissa!

Tiesin sen. Olis kiva saada myös vanha kaarti mukaan, oli oikein mukava jutustella heidänkin kanssaan Artolla.

no kyllähä tämä passaa

Ilman muuta,yksi helikopterikerholainen ilmottautuu…kusiluikkarit jalkaa,kunnon känni ja tonttulakki,eikä hävetä!

Joo, mukana.

Juu.

Mukana. Hyvä idea! Ainakin Arton kans on ollut puhetta myös skenen leffaillasta, kun kelit sopivasti huononeee. Asianharrastajain valinta voisi olla vaikkapa 1980-luvun Premium Rush, eli Quicksilver. Mutta tästäkin voidaan puhua enemmän myöhemmin.

Ehottomast mukan! Olettaen tietenkin, et päivä natsaa.

helikopterikerhoon liittyminen fyysisesti mahdotonta minulle. mutta kiva että tapahtuu, katsotaan onko muuten mahdollista. edit: edit.

^Ei me olla niin tarkkaan katsottu, että mitä ulokkeita siellä heilutellaan…

Mutta liittyykö tää helikopterijuttu nyt jotenkin viime saunomiseen Artolla? Ei kai…?

Jos satun tuolloin Tampereella olemaan nyt kun sinnekin on enempi asiaa, niin voisin tulla ihmettelemään menoa. Jos siis ulkopaikkakuntalaisia ei ajeta tiehensä.

Jos vaan on auto käytössä, niin samat sanat^.

^vai että autolla saunailtaan,heh

Varataanko se tampere-talo?

juuh