Syöte MTB 2.-3.8.2024

Krossikommuuni ry järjestää kahdettatoista kertaa Pohjois-Suomen suurimman pyöräilytapahtuman, Syöte MTB:n, pe-la 2.-3.8.2024. Tervetuloa nauttimaan Syötteen kansallispuiston ja retkeilyalueen upeista - kenties Suomen parhaista maastoista! Ilmoittautuminen avataan 1.1.2024 klo 18:00! :partying_face:

Perjantaina iltapäivällä ajettava matalamman kynnyksen Syöte MTB prologi pitenee noin 2 km verran 12 kilometriin. Tässä prologissa on mukana sekä lasten sarjat 10/12/14v että yleiset M/N sarjat. Viime vuonna kokeiltu ja paljon toivottu lyhyen ja pitkän kierroksen yhdistelmä on mukana tänäkin vuonna, yhteismatkan ollen noin 100 kilsaa :ok_hand:

Sekä 30 että 65 kilometrin matkoilla on jälleen tututusti jonkin verran uutta pätkää, mutta totutusta poiketen 65 km vuosien mittaan hieman ehkä paisunuttakin matkaa on tarkoitus myös lyhentää takaisin lähemmäksi 65 kilometriä :sweat_smile:

Viime vuonna saatiin Syöte MTB:n koko historian ensimmäiset neljän kierroksen huikean täystyrmäysmatkan suorittaneet osallistujat maaliin. Tämä ns. täysmatka jää vuodeksi 2024 tauolle, mutta se palaa kyllä vielä!

Kertauksena vielä yleistä infoa tapahtumasta:

Tapahtuma on suunnattu kaikille jo jonkin verran kokemusta maastopyöräilystä omaaville, ja myös kokeneemmille kuskeille. Mitään kisakokemusta ei tarvita, mutta reitti on vaativa. Reitille on pyritty saamaan mahdollisimman paljon laadukasta vaihtelevaa polkua, ja tieosuuksien määrä on pyritty minimoimaan.

  • Koe kansallispuiston upea erämaaluonto maastopyörän selässä
  • Tarjolla paljon vaihtelevaa ja haastavaa polkua - ei juuri minkään vertaa tieosuuksia
  • Hikisiä nousuja ja hurjia laskuja, mm. Suomen suurin loppunousu!
  • Hyvät matkailualueen palvelut kisapaikan yhteydessä
  • Matkat n. 12 km / n. 30 km / n. 65 km / n. 100 km
  • Yhteislähdöt erissä & sähköinen ajanotto
  • Sarjat T/P 10/12/14, M/N 18, M/N yleinen, M40, M50, N45, Joukkue 65 km, Single Speed, Fat Bike, e-MTB 30 & 65 km
  • Parhaat palkitaan, lisäksi paljon arvontapalkintoja!
  • Palkintoina mm. majoituspaketteja

Ilmoittautuminen avataan 1.1.2024 klo 18.00

Osallistujamäärä on rajoitettu 600 osallistujaan ja prologi erikseen 200 osallistujaan. Tapahtuma on aiemmin myyty loppuun jopa vain 3 minuutissa, joten kannattaa olla nopea! :hugs:

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
http://www.syotemtb.fi

Ilmoittautuminen kesän 2024 tapahtumaan alkaa TÄNÄÄN klo 18:00, joten vielä ehtivät mattimyöhäisetkin käydä läpi viimeistelevät näppäinsormien nopeustreenit! :wink: Ilmoittautumisen yhteydessä voi tuttuun tapaan tilata myös t-paitoja, joista on tilattavissa myös lasten kokoja. Tässä vielä malliksi luonnos vuoden 2024 paidasta Paita on luomupuuvillaa ja paidat painetaan pienessä oululaisessa yhden hengen paitapainoyrityksessä Tervetuloa!

Ilmoittautuminen: www.syotemtb.fi :ok_hand:

No, tietty!

1 Like