Sporan, bussin tai auton perässä roikkuminen

Toisella foorumilla (Lifesaver) ilmeni että joku (vaikkaan tuntomerkkien perusteella ollia???) oli tehnyt vaikutuksen ihmisiin roikkumalla Hakaniemen lähellä sporassa kiinni vähän matkaa.

Toihan on aika tehokas tapa saada sekä ihailua että vihailua aikaiseksi.

Ketkä on kokeilleet tai harrastaa aktiivisesti?
Onko aloittelijoille sporat vai bussit parempia?
Mistä löytyy parhaat tarttumiskohdat vanhassa sporassa, uudessa sporassa ja busseissa?
Mitä kaikkea hazardeja tullut eteen.

Aikoinaan skeittilonkkareilla autojen kanssa roikkuessa oppi että auton renkaat on pahat. Jos siis roikkui sellasessa kohdassa auton kyljessä että laudan kärki tai perä ois teoriassa voinut osua auton renkaaseen niin eikös siinä aina joskus niin käynytkin, koska lautahan mahtuu sukeltamaan sopivasti auton alle. Pyörällä ei taida olla mitään mahkuja ottaa osumaa kulkuneuvon renkaisiin lokasuojat ja puskurit suojaa?

Kuka tuo auton keskareihin että päästään reenaamaan?!?

Mä voin tuoda. Mulla on kiinteet kattotelineet ja niistä saa hyvin kiinni. Voidaan reenata samalla auton ikkunasta huutelevan audikuskin kastelua juomapullolla ruikkimalla. Voin laittaa puvuntakin ja kauluspaidan, niin tulee autenttisempi tunnelma.

Tarviiks niissä roikkua? Peesaa vaan sillai, että näet jarruvalot näppärästi. Tietty jos jaloista loppuu virta, niin ainahan voi ajaa vaikka AUTOA. vitz

Mut oikeasti, sporan kyljessä roikkuminen on vähintäänkin tyhmää touhua. Hasardeja on monia. Bussien kanssa hasardeja on enemmän.

Spora: Kiskot
Dösä: Pakokaasut naamaan
Auto: Audikuski suuttuu ja jyrää

ASB:n tarjous kuulostaa ihan mahtavalta, joku räyhäävä koira audin takaikkunassa olis vielä aika mainio leveliä nostava hazardi-tekijä.

olen tosin kuvitellut että toi temppu on varattu vaan oikeille läheteille mutta jos olli (jolla siis tiettävästi on oikeaa lähettikokemusta) on todistettavasti tehnyt sen tsadissa niin miksen minäkin? ne kiskot on ehkä kyllä vähän kinkkisiä jos lähtee beesaamaan sporaa. vai miten lienee?

Myös korotetut pysäkit voivat tuoda vähän lisähaasteita, mut treenataan niitä bunnyhoppeja.

Tarviiks niitä peesata? Vetää vaan rinnalle ja ohi. Tietty jos jaloista loppuu virta, niin voi peesata :wink:

Veikkaan että dösän tai sporan perässä roikkuessa pulssi on ihan samalla tasolla kun normi ylämäessä.

Mutta oikeesti toi on tosiaan ihan älytöntä. Vähän niinkun pienen ympyrän ajaminen takaperin.

Paitsi, että ne pienet ympyrät ei satu ihan niin paljoa, jos ne ajaa yli.

Emmävaa mitään takaperoisia ympyröitä osaa.

äh. mitään älytöntä vaan about parhaita adrenaliini rushei mitä kaupunki pyöräilystä voi saada irti!

mä aloin harrastaa tota ekaa kertaa helsingissä muutamia vuosia sitten, mutta vasta montrealissa sit aloin käyttää hyväksi oikein huolella duunissa. Parhaita roikkumisen kohteita on sellaset rekat missä on takana pieni kahva josta saa tukevasti kiinni. rekkakuskit on kokeneit ja siks turvallisimpia kyydittäjiä.

lähettihommissahan tosta on ainoastaan oikeeta hyötyä, välillä voi mitata oikeesti useissa kympeissä päivässä jos urakalla on roikkunu.

täällä en kyllä oikeastaan voi kenellekkään suositella kyseistä touhua ja jos nyt sitten meette ja teette moista, ni pitäkää mielessä että ihmiset eivät ole kovin tottuneita näkemään pyöriä autojen seassa, vaan siellä pyöräkaistalla ja reaktiotkin ovat sen mukaisia. isossa ryppäässä ajaessa on todella hasardia alkaa peesailemaan, koska välillä audimiehet hidastavat rankasti vauhtia ja joskus reagoivat aivan käsittämättömillä liikkeillä.

sporat on tosi hyviä, mutta niissäkin roikkuessa kannattaa pälyillä niitä katujen keskellä lymyäviä suojateiden rotvalleja, meinasin kosahtaa moiseen hesarilla kaljasporan kyljessä kiitäessäni.

tähän on tultu. ennen roikuttii sporissa, nykyään foorumilla.