Specialized (Länkyrä)

Alunperin tarkoitus oli kyhätä fillari ite, mutta kun lontooneuron kurssi valahti taanoin niin päätin säästää aikaa ja vaivaa hankkimalla valmis fiksuttimen.

Kilkkeet on toistaiseksi “vakiot”,

Runko alumiinia,
Haarukka Specialized hiilaria,
Välitys 42x 16 (flipflop)
Kammet Sugino Zen Messenger

Muuten kaikki on peruskuraa, erityismainintana satulaputki, joka näyttää hiilarilta, mutta todellisuudessa on vain hiilikuitu-pinnoittella päällystettyä alua :D.

Lisävarusteina tuohon on isketty kaupanteon kylkiäisenä tulleet juomapulloteline ja nopeus-mittari.

Mietteitä:
Geometria on ihan kiva, ei mikään pista vaan enemmän maantie. Sopii kivasti kaupungilla sotkemiseen. Painoa vehkeellä on 15,62 lbs, joka päässälaskien on pyöreet 8,5kg, eli ei mitenkään liian kevyt. Helppo liikuttaa :). Haarukka tuntuu myös asialliselta.

Vaikka runko onkin hyvä, niin perusosien laatu puolestaan ei. Jarrut, polkimet, vanteet jne. on budjetti-luokasta, joten jotain päivityksiä varmaan täytyy tehdä. Mahdollisesti joku bullhorn olis kans jees.

Kaikenkaikkiaan kiva filo. Pyörän hinta oli vajaat 500e, mikä tuntuu ihan hyvältä, Suomen hintoja en ehkä maksaisi.

Olet oikealla tiellä. Tästä kun luet artikkelin, niin näet vähän enemmän tulevaisuuteen, kuten kokeneet fixedgearmessengerit tavoittaessaan ZEN-flow:n.

Otin oikeuden omiin käsiini ja poistin tuon tuplan.

tnts - 1:20, 15.3.2009 » Olet oikealla tiellä. [Tästä](http://bikesnobnyc.blogspot.com/2009/03/gold-standard-cutting-to-chase.html) kun luet artikkelin, niin näet vähän enemmän tulevaisuuteen, kuten kokeneet fixedgearmessengerit tavoittaessaan ZEN-flow:n. Otin oikeuden omiin käsiini ja poistin tuon tuplan.
Heh, nälkä voi tosiaan kasvaa syödessä :) . Kiitos poistosta.