Snowscoot Style-F "yksivaihde"

Tällainen vaihteeton peli tuli tänään ja siirtyy sappeen krossiradalle tuotapikaa :slight_smile:

Mitäs fiksikampetta Offshore myy?

wooooohoooo, eeppinen kuva! …kokonsa puolesta.

bigger!

http://fi-fi.facebook.com/group.php?gid=30443565639

ei tarvi rekkaamista, siellon offshoren jotain kamaa esillä. enään ei ole kun Spessun fixejä.

http://fixedgeargallery.com/2009/feb/3/PedePunk.htm

huippua! thanks chae! tulee ihan oldskool ajat mieleen. jos tuollaista mielii tehä ja kokeilla rakentamista niin kannattaa käyttää vanhoja lumilautoja. takaboardin päälle sen verran levee kohta missä pitää jalkoja keskiön kohdalla. etuboardiksi ei kannata laittaa kovin isoa pätkää laudasta jamieluiten sellaisella sheipillä et takapää on leveä eli vanhaa ratalautapätkää ei kannata käyttää edessä, takana voi. vehkeen nimi on muuten skibob.

ps sori iso kuva, en tiedä miksi en saa muokattua viestiäni, editin tilalla on vaan # merkki eli editti ei onnistu, oisin vaihtanut pienempään :slight_smile: pahoittelut siis vielä.

drzilton - 9:02, 25.2.2009 » ... ps sori iso kuva, en tiedä miksi en saa muokattua viestiäni, editin tilalla on vaan # merkki eli editti ei onnistu, oisin vaihtanut pienempään :) pahoittelut siis vielä.
Ei se ole vika. Se on ominaisuus.

sulta on mennyt edittiaika (3h) umpeen. laita linkkiä, niin voin vaihtaa sen.

tässä kuvia mm iltapäivän urbaanijibbailusta näsinkalliolla:

http://www.facebook.com/album.php?aid=7235&id=773443820&l=63438

(ei vaadi rekisteröitymistä katsella albumia)

Mustaa ja valkoista

Hauska pätkä! Editoikaas tosta Nutcase-videoskabaan klippi niin saadaan Snowscoottejakin messiin: http://www.nutcase.fi/index1.php

La 21.3 Laajavuori Jyväskylä Snowscoot-X
La 28.3 Mustavuori Tampere JumpJam

Kuvia La 21.3 Laajavuoren Snowscoot-X:sta

Radan loppupäätä, radan alussa oli droppi, jyrkällä osuudella kunnon syheröä ässämutkaa ja hyppyri, sitten pattisuora ja loppuosa näkyy kuvassa, maali oli kornerhyppyri:

http://kuvaton.com/k/TpO.jpg

Maali: snowscoot corner 60 - YouTube

Jälkisessarit, kuvassa Jessen tailwhip:
http://kuvaton.com/k/TpY.jpg

Winner Juha-Matti Pouta www.pouta.net

http://kuvaton.com/k/Tpl.jpg

www.nordicbikeparks.com

Kuvia JumpJamistä. Jesse Kuusi voitti. Poudalta jäi backflipit tekemättä tälläkertaa, mutta sujuu ne jo Jesseltäkin.

http://resistenza.fi/media/photo/2009_03_tre_session/

Laitetaas vähän uusinta snowscoot videotuotantoo kun täälläkin foorumilla pyörii yksivaihdescoottailijoita JYKK SNOWSCOOT is with Nico Pillin. | By JYKK SNOWSCOOT | Facebook

Samalla ilmoitan, että Puutarhakadulla kun kävelee Metsolta ylöspäin noin 300m vasemmalla puolen taloyhtiön pihassa olevassa roskalavassa on melko alimmaisena hyväkuntoinen pimeässä limenvihreältä näyttävä Peugeot kilpuri, joka nopeesti katsottuna ois hyvä fiksi aihio.

laitoin just kengät jalkaan ja lähden autolla sitä lavaa ettiin:).

pistin sulle hetki sitten privaviestin. peukkuja et on siellä, aamulla ainakin oli. lavalla oli muutakin käyttökelpoista tavaraa huonekaluista lähtien.

tossa linkissä on kehnohko kuva,punasin alueen jossa hiippailin taskulamppuineni,ei ollu mitään lavaa,ja ainoo fillaribiitti oli joku yksinäinen maasturin kiero kiekko jonkun autotallin takana. MUTTA jos se lava olikin sellasen talon sisäpihalla jossa on portit öisin kiinni? meinaan tossa just,mihin suttasin sinistä,on ne raksatelineet,ja saman talon nurkalla ennen niitä(kun tuut metsolta) on suutarinliike ja ennen sitä on kapea portti sisäpihalle(vihree suttu = portti)joka on mustattu ja lukittu öisin ainakin. oisko se ollu siellä se lava?
meen aamusta matkahuoltoon niin syynään tuon uusiks,jos se ois ollu se sisäpiha joka on iltasin/öisin perkele kiinni. ainoa lava mitä löysin alueelta oli siinä 100 metrin päässä katolisen kirkon takapihalla ja se oli putipuhdas.

siinä kartassasi puutarhakatu tekstin k kohdalla olisi pitänyt olla ja jossei ollut niin sitten lava on viety päiväsaikaan pois. harmi.