///SISTER CITY CAT/// Hellsinki - Bombay/// 28.04.18 17:30

BOOM!!! Varainkeruuällärit jatkuu, nyt Riga CMWC 2018 ja meidän pari BOMbay!!!1!!!

Ällärilähtö 18:00 Lastenlehdon puisto, jos sattuu satamaan niin HQ:ssa eli Pave Helsinki cave, luola, #messcave…Lapinlahdenkatu 9
Puistoon vois kokoontua jo aiemmin 17:30 niin otetaan ilmottautumiset ja kerron miten kapa pelataan.

Messiin reppu/laukku, kynä, KELLO tai MUU AIKAVÄLINE! Maksu 3-5€ oman fiiliksen mukaan, fyrkat tilitetään Riikan CMWC kapoihin.

Paljastan vielä lähempänä vähän kapan juonta, mutta jo nyt tiiserinä, että älläreissä voi pyöriä pienemmällä alueella tai käydä vetämässä vähän kauempana erikoiskeikan, eli kaikille löytyy varmasti omaa juttua, VETÄMISTÄ ja hauskanpitoa! HQssa tullaan käymään kapan aikana useampaan kertaan eli sinne voi tulla hyvin hengailemaan. Olis huippua, jos saatais hyvin jengiä paikallle, mukaan voi tulla fiilistelemään tai vaikka käydä ajamassa muutaman rastin - no stress, erityisesti näissä kapoissa tärkeintä, että on hauskaa!!!

^ hieno kampi!

Lisäinfoa kapasta tulossa vielä tällä viikolla, mutta mites, kiinnostaisko jengiä, jos tehtäis tosta graffasta paitoja. Voi huudella tänne tai laittaa mulle viestiä! BOOM!!! Bombay!!!1!

Ehdottomasti kiinnostaa!

Toivoisin sellaista kunnon väripommiversiotakin.

Hi3no! Kiinnostaa, toimisiko musta paita jossa printti olis kunnon värioksennus? Ps. Oispa enemmän printtilippiksii

Tarkoituksena on ostaa seula ja painaa itse talkoohommina mustalla värillä. Vaihtoehtoja väriksi voi miettiä ja jos logistiikka onnistuu saattaisi olla mahdollista tuoda painettavaksi oma paita. Tuumataan.

Montrealissa oli vähän värikkäämmät kisa tpaidat

Ooh, omalla seulalla! No sittehän on mahdollista lähtee toteuttaa värioksennusta iiris/marmorointi/roisketeknisesti? Voisin olla tähän käytettävissä koska hauskaa puuhaa.

Edit. Mut joo ei varmaan tarvii kokonaan täyttää topsuu aiheilla sormivärit ja huovuttaminen :smiley:

Jeejee, paitapainopaikka vielä hakusessa, lisäinfoa, kun selviää. Kapa alkaa myös hahmottua ja siitä lisää piakkoin.

Jos olette feibussa niin käykää klikikliti eventtiin:

SisterCityCat///2018

Bomb Bay!!!1!

Kuka tuon grafiikan on sitten tehnytkään niin siistiä jälkeä! Kantaisin vaatekappaletta ylpeydellä.

Stiguissimo - 18:38, 21.4.2018 » Kuka tuon grafiikan on sitten tehnytkään niin siistiä jälkeä! Kantaisin vaatekappaletta ylpeydellä.
Painopaikka vielä haussa, mutta yritetään parhaamme saada toteutumaan. Tarroja tilattu setti graffalla eri väreissä.

Jukalle laitoin viestiä pari viikkoa sitten, että tällainen homma olis tulossa. Ei kauan kestänyt, kun skissi lennähti maestrolta, mä sitten vektoroin ja jatkoin vähän eteenpäin.

https://i.imgur.com/bJl2TX5.jpg

https://i.imgur.com/SMBTGS0.jpg

Todella kiva logo. Toivottavasti saatte paitoja aikaseksi. Made in finland pätsejä sais tehtyä kätevästi tutun kautta jos kiinnostaa.

ShoulderValley - 20:04, 21.4.2018 » Todella kiva logo. Toivottavasti saatte paitoja aikaseksi. Made in finland pätsejä sais tehtyä kätevästi tutun kautta jos kiinnostaa.
Pätsit olis huiput, mutta ei taida enää ehtiä ennen kapaa.

Uuh wanha cunnon Ted Shred.

Ja jos jotakuta vapisuttaa että uskaltaako/viitsiikö/osaako, ei huolta voi kaitsea ja sparrata yhtä starttaajaa jos yksin suoriutuminen jännättää.

Joo mukaan vaan jos yhtään mietityttää. Smurf-setä tarjos mullekin apua mun ekoissa ajoissa ja hyvin pääsin kärryille ja maaliin.

UPDATE!!!

Paitapaino huomenna, nyt ASAP mulle kokoa ja väritoivettakin voi paidalle esittää, tsekataan mitä väriä saan hommattua!!!
Painoväri musta.

Mitä maksaa?

Jees, hinta tulee olemaan luokkaa 15€, kaikki kulut eivät vielä täysin selvät, mutta tuossa haarukassa. Paidoiksi ajattelin hakea taas laadukkaampaa versiota, että kestää.