Satula-, tarakka-, runko- ja tankolaukut

oma suositukseni on joku kiva pieni etutellinki ton laukun kanssa, nii ei tarvii miettiä sitä rengaskontaktia

Ei pysty mutta muuten varmaan olis paras vaihtoehto. Syyt eipystyyn on visuaaliset ja sitten se etta pitaisi voida kayttaa useammassa eri fillarissa ilman kovin hirveaa saatoa.

kaikkiin pyöriin vaa etutellingit

2 Likes

tärpitelkääs jotain hyviä tai ainakin edullisia ja 1.5-2x normaalia leveämpiä rear pannier laukku laukkusia. niinku pituussuunnassaan leveämpiä pitkään takatelineeseen.

danke

naurattelee:

oukkidoug otan saamani kannustuksen pyäräretkeily topikista ja siirrän omalta osalta keskustelua tänne kun siä ihan aiheellisesti huomattiin että hetkine, ei laukuista jubailu ihan oo retkeilyä periaatteessa vaik imo se tavallaan on ku kantovehkeet on aika iso osa retkeilyä mut tomaatti - tomaatti tiäksää.

no mut tää on tosiaan laukkutriidi ja koen heti oloni mukavammaks ja alanki räiskiin ihan tosta noinvaan:

mikkä olis teidän top 3 runkolaukut tai ainaki valmistajat runkolaukuille? lisähuomiona, että ihan häpeilemättä voitte myös suositella jotain aliexpresskamaa jos ootte huomannu et “eihän nää oo ees ihan kauheita”. en tiä niitten tilavuuksista, mutta isohko kolmio tossa sscx on eikä oo pullotelineitä (eikä paikkoja niille) nii kunhan mahtuu näiden speksien sisään; seat tube c-t 590mm, horizontal top tube 580mm ja head tube 185mm

sitte mikkä olis teidän top 3 satulalaukut tai ainaki valmistajat satulalaukuille. tilavuus varmaan sen 10L olis aika k00lbr0 ja tosiaan en oo aliexpress estyny eli jos sieltä on joku tuote pompsahtanu kokemuskartalle ei ihan surkeena nii neki vois olla kiinnostavia.

oppirahoja ny menee jokatapauksessa ja stratsky onkin et jos täs tulee suosituksia nii pajautan googlen tulille ja varmaa sit alan ettiin käytettyinä tai jos tosiaa jotai aliexpress tuotetta on suosituksissa nii voi olla et donkkaan tilauksen hole in one ja suoraa ylämummoon.

kiitos kun luit (:

edittii heti kehiin viä sen verran, et jos täällä on osaajia joilla olis aikaa duunailla korvausta vastaan tollasia laukkuja nii heittäkää vaa privaa koska kyähän sit fuufuubabylon jne 100% jos vaa mun mashit riittää siihen leikkiin

no mut tää on tosiaan laukkutriidi ja koen heti oloni mukavammaks

Tää on itseasiassa vähännniinku reppu- ja lähettilaukkutopsu olevinaan, noi sun kysymykset olisi enemmän Satula-, tarakka- ja runkolaukkulangan sisältöä :japanese_goblin:

Hyvää pohdintaa! Tää täis olla vielä oikeampi topi. Modet siirtää. Sanoisin että custom-runkolaukkua vaan kehiin kun on noin iso kolmio. Restrap ja 7roads workshop ainakin tekee suht kustannustehokkaasti (alle 200e). EDIT nalle ehtikin ensin.

Näiden kamat on kyl hemmetin hyvin suunnitellun oloisia kuvien perusteella. Vähän muutakin tarvittu, kuin pelkkää ompelukonetta:

Tää myös edullinen ja ilmeisesti useemmalla foorumilaisella ihan hyvät kokemukset:

Tietääkö/käyttääkö kukaan Wald 137 -yhteensopivaa laukkua työmatkakäyttöön, johon mahtuis pieni läppäri jotenkin järkevästi sisään?

Parasta jos sen saisi jopa joltain paikalliselta nyrkkipajalta, custom käy myös jos on suosituksia. Olen käyttänyt toistaiseksi ihan kauppakassia, mutta kaipaisin ehkä jotain taskuja pikkusälälle tms. organisointia.

Taloudessa on sekä Restrapin että RALin tekeleet. Molempiin mahtuu 13" Macbook. Restrapiin on teetetty Kolkan Mikolla sisätasku, koska yhtään taskua ei ole. RAL laukussa on yksi ulkotasku. Molemmat tuntuu pitävän aika hyvin vettä, vaikkei mikään Ortlieb oo varmasti.

1 Like

noitten repack c ei vaikuttas kyl böllömmältä (:

yleisesti: mitä runkolaukkuun tulee niin mun kaverilla oli samansuuntasia tarpeita ja kyky ommella niin pistettiin tilaus vetään extremtextil.de ja tehään omat. tai no se tekee ne laukut ja mää teen muistiinpanoja et miten ompelua tehdään koska eihän sitä tiä vaikka intoutuis sit ihan forresteriks tulevaisuudessa

2 Likes

kunhan muistaa et kaikenlainen itse tekeminen, vessassa käymisestä lähtien, on sit kannattavaa vain työajalla

2 Likes

joo pyrkimykset työllistyy on kyl eri alalla (:

disclaimer: lämmin suositus loputtomalle vapaa-ajalle kannattavuuteen katsomatta

Kyl täs aika oloneuvoksena on tullukki elettyä (:

1 Like

Mitäs vaihtoehtoja löytyy Carradicen Bagman supportille. Mulla on Nelsoni laukkuna, mutta tartsi/tuki sille vielä hakusessa. Kiinteesti asennettava tartsi kiinostas, mutta tuen tarvis olla normi takatarakkaa leveempi tietty.

Näkemyksiä?

Eikös siellä Turussa kannattaisi suoraan ottaa yhteyttä kylän paikalliseen seppään?

Imgur

1 Like

Hyvä tipsu, mutta tää kortti kokeiltu jo! Toi mankkiksen tarakka kyl erittäin mieleinen.

6 posts were merged into an existing topic: Rungon suojaus