saa poistaa

[s]Runkosetti haussa, ympärivuotiseen katukäyttöön kiinteillä välityksillä.

Ensisijaisina kriteereinä:

  • Maantie/cx-geometria, ei maastureita eikä pappapyöriä
  • kohtuullinen paino ja laatu, saa olla cromoa tai alumiinia
  • ST 54-56cm
  • Takahaarukka saisi olla 120mm - 126mm leveä
  • 32mm renkaat mahtuvat
  • Hinta korkeintaan muutaman satasen

Ajokin ei tarvitse olla kokonainen. Kiekkoja, sarvia ja jarruja luulisi löytyvän omasta takaa. Kiva jos olisi sen verran osia mukana, että pääsee nopeasti tienpäälle.

Vanhempaakin maantiekampetta saa tarjota, mutta ensisijaisesti on kai haussa esim. Tricross Single, Plug, Pompino tms. vastaava runkosettinä.

Oulussa siis ollaan, jos seikalla on tässä yhteydessä merkitystä.[/s]

Saa tietty vinkata, jos jossain toisaalla näkyy sopiva myynti-ilmoitus.

Hilary Stonella on paljon runkoja tarjolla useammassakin langassa. Lähetys Suomeen kustantaa 30 puntaa.

NKOTB - 16:47, 17.11.2010 » [Hilary Stonella](http://www.lfgss.com/search.php?searchid=4371075) on paljon runkoja tarjolla useammassakin langassa. Lähetys Suomeen kustantaa 30 puntaa.
Vissiin tällä hetkellä tuolla myyjällä ei ole tarjottavaa. Muutenkin pääsääntöisesti vähän turhankin vintagea kamaa mulle, mitä nyt Googlen kuvahaulla sai näkyville vanhoista myynti-ilmoituksista. Sama homma parin muun vastaavan ulkomaalaisen myyjän kanssa.


http://lh4.ggpht.com/_deFWVRNgp6A/THFmZwxnZ6I/AAAAAAAAAyQ/RvMJAYXzar8/s640/Valokuva%200154.jpg

?

Ensimmäinen pystyyn ja vaakaan 54cm. Ei turhia koloja tai ulokkeita. Runko, haarukka, ohjainlaakeri, 107mm keskiö ja satulatolppa.

Toinen nykyään riserillä varustettu sinkula, mukaan ratanapa. muistaakseni 53 pystyyn ja 55 vaakaan.

edit. kammet tuskin kestää fixailua, vetopuolen kuppi jumissa, sveitsi kierteet, vasemmalle puolelle runtattu njs kuppi, hyvin pyörii, välystä erittäin erittäin vähän.

Ja tohon ekaan tuskin menee noin leveet kumit, en kyl tiedä toisestakaan. Olipa turha postaus.

^Myyt siis itse näitä pyöriä?
Tuo ensimmäinen voi olla hyvinkin mieleinen. Tarkemmat speksit ja kuvat kiinnostaisivat. Kapeiden ja talvikelpoisten renkaiden olemassaolosta en ole vielä ottanut selvää, voi olla ettei tuon seikan takia juttu vielä tyssääkään.

^ yv:t vaihdettu, etsintä jatkuu.

Hilary Stonella on näemmä tällainen myytävänä:

Tässähän se olisi… paitsi että hintaa tulee varmasti lisää laakereista, siihen postikulut ja paikkamaalauskin pitäisi tehdä. :confused:

Vaihtoehtoisesti olisi sitten tuo Classical-bicyclesin Jonkers:
http://www.classical-bicycles.com/images/completebikespics/SDC13965.JPG
Outo merkki tämäkin. Ehkä kokonaiskustannusten kannalta järkevämpi vaihtoehto. Maalipinta ei varsinaisesti miellytä silmiä ja kiekot tekisi mieli jättää pois. Takahaarukan leveys on kai 130mm, mikä on hieman liikaa. No, ainakin sinkulana tuolla pääsisi liikkeelle heti. Keskiön vaihdon kanssa tuskin tulisi ongelmia.

Jotenkin ei vaan nappaa ulkomailta hankkimimen tällä hetkellä.

Lontoon seutu on vissiin väärällään käytettyjä Plugeja, joltain osto/myynti-palstalta bongasin. Vaan pitäs itse olla paikanpäällä hakemassa. :frowning: