Runko talvipyörään?

Nyt tarvittais apua, tarkoituksena olis rakennella talvipyörä. Pitäisi löytää joku fiksu runko (koko 54), johon tarvittaessa sopii talvirenkaat? Niin ei sitten tarvii liukastella ainakaan ihan turhia, jos tänne nyt jotain talvea edes tulee.

Vinkkejä otetaan vastaan.

Lukaise yksivaihde-cyclocross-ketju. Siellä linkatuista rungoista ja pyöristä pitäisi löytyä talvikäyttöön sopiva laite.

Mä olen ajanut kaksi talvea Surlyn Cross-Checkillä, ja ainoa paha mitä siitä keksin sanoa on pitkä vaakaputki ja painava keula. Lue tarkkaan ne geometriataulukot, jos siihen päädyt.

Pekka - 5:46, 19.9.2009 » Nyt tarvittais apua, tarkoituksena olis rakennella talvipyörä. Pitäisi löytää joku fiksu runko (koko 54), johon tarvittaessa sopii talvirenkaat? Niin ei sitten tarvii liukastella ainakaan ihan turhia, jos tänne nyt jotain talvea edes tulee. Vinkkejä otetaan vastaan.
Maco oli myymässä minusta On One Il Pompinoaan ja hinta oli aika hyvä. Se vaan ei taida olla kovin internet-ihminen. Koko saattais natsata. (o5o554717o/ Maco)

No Surlyn 1x1 vois olla ihan hyvä nimenomaan talvikäyttöön.

http://www.surlybikes.com/1X1.html

Surlyn 1x1 on sit ihan 26" sinkulamaastopyörän runko, toki sopii kyllä myös talviajokiksi, mutta tässä vissiin haettiin 28" peliä?

On-onen pomppis on aika jees talvivehkeenä. Mahtuu heittämällä 35mm maraton wintterikin alle, pitkän lokarin kanssa. Imho, pomppis vaan vaatii uudelleen maalauksen, muuten se on aika tusinapyörän näkönen.

https://www.yksivaihde.net/old/2079

…m utta se on 26" kiekoille. 28" kiekot varmastikin mahtuu mutta sitten jäänee canti-tapit käyttämättä.