Rööki

Mut jos iltasin jatsia niin se rööki nyt on parasta blandista imo.

kunba - 19:47, 7.8.2020 » Mut jos iltasin jatsia niin se rööki nyt on parasta blandista imo.
Kattelin pari Lemmyn haastattelua. Hitto alko tekee miel jaskakolaa ja spaddua.

no joke eli älkää ottako tätä puhtaasti vituiluna, mut paljos teillä tupruttelijoilla on menny syöpäprojektiin rahnaa elämän aikana?
ku aattelin nyt laittaa ton säästyneen summan hipopartsiin ja muuhun järkevään ni pitäs joku karkea hahmotelma saada pinkan paksuudesta

kiitos etukäteen

Kyllähän rahanmeno on ollu hirviää eihä sitä viitti edes aatella.

Sitä tosin en ymmärrä että nyt ku EN OO YLI KAHEKSAAN VUOTEEN POLTTANU niin missä ne on ne säästyneet jättiläisrahasummat hä.

toisaalta jos vaan röökaisitte nii sit vois poistaa hipo partsii sillee ei tää maksanu ku muutaman kuun röökit

itte en röökaa mut vastaavia perusteluj voi keksiä nojaten mihin tahansa turhaan rahankäyttöön oikeuttaakseen lisää turhaa rahankäyttöä. röökin tilalle siis vaikka parkkisakot tai metrolippujen tarkastusmaksut

aika tärkeä lifestyle niksi mun mielestä

oon toisaalta valmis uskoo et se onkin niin päin et kingit yliedustaa nimenomaan röökaajien ja muiden elämästä ja kuolemasta nauttivien keulilla :smiley:

kuva olis kiva

Varastoon 20 vuoden aikana hoardatun piipputupakan jälleenhankintahinta about 18000 euroa nykytariffilla ja oletettu arvonnousu siinä 10 % vuodessa. Tupakointi paras sijoitus itseen ever.

käsi pystyyn joka on alkanut polttamaan ettei kiusattaisi koulussa

käsi pystyyn kuka on ryhtynyt röökaamaan armeijassa ettei vaan jäisi ulkopuoliseksi ryhmästä

entä mites tota: kapakoitten röökipaikat ja ihan erityisesti siellä uusiin ihmisiin tutustuminen vrt. pöydässä istuskelu. (ehkä pikkuisen tylsää tuo jälkimmäinen?)

lukematta: paskaa… ei pysty kyl vetää… tänää kelasin et oisko ostanu sikarin ku on kämppä tyhjä, mut ei vaa pygee… liian nopee meno!

Mull Dundane - 15:42, 19.12.2020 » käsi pystyyn joka on alkanut polttamaan ettei kiusattaisi koulussa
mut mul ois tää kyl.

stögäsin kerran kätee koulun röökipaikal

pääseeks jengiin

rostfrid - 15:29, 19.12.2020 » Varastoon 20 vuoden aikana hoardatun piipputupakan jälleenhankintahinta about 18000 euroa nykytariffilla ja oletettu arvonnousu siinä 10 % vuodessa. Tupakointi paras sijoitus itseen ever.
Innostuin kanssa piiputtelusta 10 vuotta sitten, mutta ei valitettavasti ehtinyt kummoista kellaria kertymään. Peruskessuttelun lopettelin tuossa muutama kuukausi sitten, tälläkertaa ehkä lopullisesti, mutta piippuja ajattelin aina välillä kärventää. Kellarointi varsin oiva ratkaisu, kun nyt ei saa tilattua enää mistään, vähän on cigarworldin paketteja ikävä. Onneksi vielä saa kivijalasta jotain laatuja, mutta kallista ku saatana.

Se kyllä vituttaa baarissa kun jää itestään pöytään ja kaikki muut lähtee röökille. Riippuu vähän seurasta tosin, varsinkin musiikkihommia harrastelevien henkilöiden seurassa hengaillessa kaikki tuntuu polttavan vähintään kännissä/viihteellä.

E: Viime sivulla on kyllä lueteltu aika tehokkaasti ne tilanteet missä jengi oppii röökiä vetämään: yläasteen kovien tyyppien kanssa, kaljapäissään tai armeijassa.

ununu - 14:14, 19.12.2020 » no joke eli älkää ottako tätä puhtaasti vituiluna, mut paljos teillä tupruttelijoilla on menny syöpäprojektiin rahnaa elämän aikana? ku aattelin nyt laittaa ton säästyneen summan hipopartsiin ja muuhun järkevään ni pitäs joku karkea hahmotelma saada pinkan paksuudesta kiitos etukäteen
Hinnat on noussut koko ajan niin hankaloittaa laskemista. Hyvin karkea laskelma sanoo että 20v tupakointiin meni 20k euroa. 11v nyt tupakoimattomana säästänyt sen saman. n. 20k

Nykyhinnalla harrasteeseen menis vähintään 2500€ vuodessa,

Jostain syystä tänä vuonna on tehnyt monta kertaa jo mieli tupakkaa.

3v sitten lopetin säännöllisen tupakoinnin. Ekat puol vuotta oli ehkä vaikeimmat, ku tuntu, että joka välissä tekee mieli. Lopettaminen kävi suhteellisen helposti, kun nuskaa tuli nussutettua senkin edestä. Nykyään jos sillon tällön vetää yhen kröökin, nii tuhkan maku on sen verran karsee, ettei kovin tee mieli alkaa harrastusta jatkamaan. Sikareita on kyllä ikävä ja jos sais aikaseksi lähtä ostoksille, niin saattais pari kuubalaista palaa(tai halvempiakin laatupöllejä). Säännöllisen biitin imeskelyn lopetin viime UV, mutta muutamia retkahduksia tullut, varsinkin nyt, kun pyöräily jäänyt kelien takia vähemmälle… Onneks saatavuus on nyt vähä vaikeempaa niin purkalla ja henkisillä varoilla mennään. Voimia kaikille lopettaville ja lopettaneille.

A post was merged into an existing topic: Päihetiden käyttämättömyys kiinnostam -Eli: Päihteiden käyttämättömyys -topique

Tää on hyvä lanka, käyn täältä aina välillä muistaessa kattomassa kuinka kauan oon ollu ilman röökii. Tämänkertaisella visiitillä selvisi iloinen yllätys eli näköjään 10 vuotta on tullu täyteen jo toukokuussa. Meni se merkkipäivä ilman seremonioita.

5 Likes