Retrokilpurit 19.5.2018 Tampereella

Retrokilpureilla ajetaan keväällä Tampereella. Ajojen jatkopaikkana toimii kulttuuritalo Telakka ja ajankohta on 19.toukokuuta.

Nyt on talvi aikaa iltapuhteina laittaa kuntoon vanhempikin kilpapyörä. Suosittelen retrokilpurin hankkimista, jos sellaista ei viedä löydy.

!

Kiva! Leopard odottaa kevättä ja Tampereelle on helppo tulla :slight_smile:

Mahtavaa, voi siis jo alkaa kiillottelemaan osia :slight_smile:

Täältä lisäinfoa!

Retrokilpurit on polkupyöräilytapahtuma teräsrunkoisille kilpapyörille.

Tulevana keväänä toukokuun 19.päivä retrokilpureilla ajetaan Tampereella. Lähtö tapahtuu kello 12 aivan kaupungin ytimestä, Tullintorin aukiolta Kulttuuriravintola Telakan edestä. Valittavana on pitkä noin 100 km lenkki tai lyhyempi noin 30 km kaupunkiajo. Pidempi reitti suuntaan Siurosta Hämeenkyrön kautta takaisin kohti Tampereen harjumaisemia siinä missä lyhyempi reitti pysyttelee kaupunkiympäristössä kulttuurielämyksistä nauttien.

Ajojen jälkeen kokoonnumme takaisin Telakalle, jossa meille tarjoillaan hyvässä seurassa ja hienoissa puitteissa ruokaa, saunaa ja elävää musiikkia. Illan ohjelmasta vastaavat Maestro Ruscello e Gruppo Velocitá ja Tuulia. Iltaa jatketaan aina pikkutunneille saakka, sillä Telakan yläkerta on käytössämme aina puolikahteen asti yöllä, josta siirrymme luontevasti jatkamaan juhlintaa muualle.

Tapahtuman hinta on 40e ja siihen sisältyy Telakalla ravintolan seisova pöytä, sauna ja iltaohjelma. Maksut tulisi suorittaa Vanhojen velojen tilille huhtikuun loppuun mennessä. Ilmoittautumislomakkeen löydät täältä Retrokilpurit 2018

Jotta saisimme juhlastamme entistä ihanamman tarjoamme mahdollisuuden myös pelkkiin illalliskortteihin, joita saa hankkia lahjaksi ystävilleen ja rakkailleen.

PS. Tapahtuman viralliset etkot edellisenä iltana Tampereella. Ole kuulolla, ohjelma julkaistaan myöhemmin !

Sama sosiaalisessa mediassa.