Renkaiden nastoittaminen

Vaikkakin nykyään on erittäin hyviä renkaita nastoilla varustettuina kaupallisesti tarjolla, kiinnostaisi siltikin nastoittaminen.

Niitä 2008 eräässä Lauttasaarelaisessa kivijalassa väkersin jokusen kymmentä kappaletta ja nykyään kelvollisella leveydellä ja isolla nappuloilla varustettuja renkaita saapi.

Siis kiinnostaisi.
Onko kenelläkään tiloja ja/tai mahdollisesti vehkeitä tällaiseen pöljäilyyn. Muistini mukaan tarvitaan pora (mieluusti pieni ja kevyt) ja pieni terä, seinäteline muistaakseni oli hemsketin hyvä, mihin nasta magneettiavusteisesti laitettiin, asetoniahan saa kaupasta.

Kyllä kyllä, sillä nastanaskalilla saa kyllä nastan kumiin, mutta paremman vipuvarren saa kun laittaa nastoitettavan renkaan kiekon päälle ja pyöräyttää sitä kiinteässä telineessa olevaa nastatellinkiä vasten.

Jaa eller nej?

Oon kuullu puhuttavan että Ruoholahden seudulla on sellanen mummo, jolla on tästä vuosien kokemus

höhöhöhö,

eiku oikeesti.

Kaitamäki Heavy Industriesilla on kaikenlaista härpäkettä kuten pylväsporaa, Dremeliä, ruustukkia, jotain magneettista työkalulistaa ja muuta. Notta eiköhän noista jonkunlaisen nastoitushomman asenna. Paa vaikka peeämmää jos et lähempää löydä.

itellä ois kyllä lievää kiinnostusta kun joskus miettinyt että sais varmaan itselle fiksumpia nastarenkaita krossariin joka syö myös UCI-laitonta nappulaa jos eka vois valita sopivan renkaan pohjille ja sit taikoisi siihen nastat. periaatteessa ois mahkut kyllä lainata myös työnantajan tuotantotiloja ja vehkeitä operaatioon myös.

rupesin miettimään niin helpoimmalla pääsis jos sais nastan kiinni poraamisen jälkeen siihen pylväsporaan, sillä kuitenkin saa ihan hyvin voimaa painamiseen. eli rupeaa tässä itellä keulimaan niin että tervetuloa uusi ikuisuusprojekti :wink:

Cyclocrossi-renkaat voivat olla haastavia, koska nappulan koko on sen verran pieni ettei nastan kanta mahdu sinne pohjalle repimättä nappulaa, tietty jos löydät jostain passelin renkaan.

Yhdet puuruuvitetut cc-renkaat olen kohdannut, mutta tekniikka taisi olla sisäpuolelta ruuvaus ja räimäle sisuria päälle liimaten.

https://nationalpostcom.files.wordpress.com/2011/02/ice.jpg?quality=65&strip=all&w=620&h=612[i](Kanadan poikien ohjeet)[/i]

Just tolleset ruuvitetut ois pahikset.

Luulen et asianosaisilla on yllin kyllin ensikäden kokemusta ruuvikumeista. Jos aihe kiinnostaa, ni tee oma topicci niille. Täällä kuitenkin tarkoitus käsitellä renkaita, joilla voi ajaa.