Rengas pullistelee

Uusi Michelin Transworld Sprint kyseessä. Venttiilin kohdalta turpoaa molemmin puolin rengasta. Onko vika renkaassa vai asentajassa? Olen renkaan kertaalleen irrottanut ja uudelleen asentanut, kokeillut rullailla laittamalla painoa päälle ja tsekannut sisäkumin.

Laitanko mailia CRC:n ihmisille?

Mulla on yksi halpa Michelin joka tekee samaa. Olen kyllä todennut syyksi teräsvanteen, ja 5,5 baria. Viidellä toimii hienosti, kumi 28c, mallia en muista.

Hm. Mulla on 35-millinen Mavic A 119 -vanteella.

venttiilistä juuri"mutteri" pois, ilma pois reilusti-lähes tyhjäksi, tunge venttiilistä tukevasti kiinnipitäen sisärengas sinne päällysrenkaan sisään kunnolla, ja yritä saada päällyrengas asettumaan kunnolla vanteen uriin – täyttele sitten hiljakseen uudestaan ja leivo päällyskumia vielä vähän hankalalta alueelta.

jos olit jo näin tehnyt, niin sori obvioussin toisto.

Mulla teki tota, kun oli liian lyhyt venttiili sisäkumissa. Se ei silloin mennyt tarpeeksi syvälle sinne ulkokumiin, vaan jäi siihen vanteen reunojen kohdalle. Ulkokumi ei silloin mahtunut kunnolla siihen vanteelle. Hommasin pidemmillä venttiileillä olevat jonka jälkeen toimivat hyvin, ei pullottanut.

Jahas. On näköjään tuotteen ominaisuus: heijastinnauha ei ole järin pieteetillä sijoitettu renkaan ulkopinnalle. Venttiilin kohdalla se pomppaa selkeästi kohti kulutuspintaa. On siis epäkesko. Ja tämä aiheuttaa illuusion pullistumisesta. Korpeaa, vaikka pikkujuttu.

Taidan ostaa toiset renkaat.

vasaraasialainen - 21:20, 29.10.2012 » Ja tämä aiheuttaa illuusion pullistumisesta. Korpeaa, vaikka pikkujuttu. Taidan ostaa toiset renkaat.
Wat?

No kyllä muaki vituttais nähdä joku hypnospin aina ku kattoo alaspäin, vaikka tietäis että rengas on fyysisesti muodossaan.