Raum o ain Raum

Morjesta!

Raumalla on jonkin näköinen “skene” olemassa, mutta kun harvemmin näkee kaupungilla yhtään pyörää eikä täällä foorumillakaan ole Raumalle omistettua topikkia niin fundeerasin nyt perustaa "Epä"virallisen Rauma topicin jotta saadaan Rauman Fiksaajat koottua yhteen paikkaan. :slight_smile:

Tänne siis kaikki Groupride touhut, Muutenvaan hengailut, Mehukatin juonnit(lue Kaljan juonit jos täysikänen), ynnämuutsellaset touhut.
Eli sama meininki kuin muissakin kaupunki kohtaisissa topiceissa.

Aluksi kysymys:
Kiinnostaisko porukkaa pienimuotoinen groupride vaikka näitten pyhien jälkeen?

Nyt vain puhetta!!

Tossa kevväämmällä voitais koittaa saada aikaseks Pori-Rauma poolomatsia tai jotain vastaavaa pientä yhteistoimintaa. Vai mitä hä?

sounds like a plan
Mitäs muuta ‘‘vastaavaa pientä yhteistoimintaa’’ olisi tarjolla
Itellä nämä poolo taidot oikeen ei ole hanskassa vielä mutta niitä ehtii tässä talvella harjoitella. paikan päälle ainakin tulen jos jotain miittiä johonkin päin sovitaan :slight_smile:

Pyöräretki Raumalle

Tämä Rauman reissu oli yks viime kesän kohokohtia mulle. Vois tulla ens kesänä uudestaan, varsinki ku viimeks kukaan ei järkänny älläreitä. Edelliskesänä osallistuin erittäin onnistuneisiin älläreihin Raumalla (pitsiajot?), tais olla Pullon Heikin järkkäämät. Oli jopa sisurinvaihto- ja makkaransyöntirasti! Myös mini-veloa lämmöllä muistaen…

TQHCFR ja RFG -yhteistyö siis jatkukoot ja kantakoot hedelmää!

Mutta. Jos järjestetään Turku-Rauma -poolomatsit, niin kai Jykä pelaa meidän puolella?!?

Onhan täällä joskus pelailtukin:


http://farm6.static.flickr.com/5025/5628164839_2ba57ba42f_z.jpghttp://farm6.static.flickr.com/5023/5628746944_65f7371772_z.jpg

edit. Kuvat Pitsiajoalkulämmöiltä kesältä 2011

Tätä ois mahtava nähdä tulevaisuudessakin http://defaultprime.com/wp-content/uploads/2011/06/pip_boy_thumbs_up.jpg

velo_love - 16:53, 26.12.2012 » Edelliskesänä osallistuin erittäin onnistuneisiin älläreihin Raumalla (pitsiajot?), tais olla Pullon Heikin järkkäämät. Oli jopa sisurinvaihto- ja makkaransyöntirasti!
Noita Älläreitä on kyllä kehuttu paljon!! Olisi hienoa jos ens kesänäkin järjestettäisiin samanlaisia!

Ja pooloakin on pelattu kyllä ja tullaan varmasti pelaamaan lisää!:slight_smile:

OOOH! En muistanutkaan, että lakanamme näyttää noin ylväältä :slight_smile: Se ei oo tainnu päästä tositoimiin hetkiin. Onks se sul Jykä?

On se komia ja hienosti tehty. Sanoisin että se on Antsalla, mutta en oo varma?

Miten noi kuvat voi olla kesältä, kun taustalla näkyy vielä lunta? :wink: Ei se Rauma niin pohjoisessa ole, vaikka etelän pellet niin kuvitteleekin. Porissa varmaan kävelee niitä valkoisia karhujakin.

Missä Raumalla on muuten pooloa pelattu? Tuossa OKL:n pihallako?

Suomen kesä on kylmä, lyhyt ja vähäluminen. Noi pelit on OKL:n pihalla, mutta Uotilan koulun pihassa on kaukalo, joka on ainakin toistaseks paras missä mä oon Raumalla pelannu.

Edit:komento takasi.

Missä kaikki raumlaise ovat?

Niin miten olisi jotkut pienet kokoontumiset tammikuun puolella jos vaikka pelattaisiin tai jotain muuta pientä yhteistoimintaa, ei täällä yksinkään jaksa aina pyöräillä :wink:

AJOKELIÄ tarjolla huomiselle!

Vois lähteä terrorisoimaan jotain mukavaa ulkoilureittiä krossimeinigillä ja ottaa vaikka ohrapirtelön päälle. Saanko seuraa?

Nimemerkillä: olenko Lonely r1der?

Mä oon messis!! Mihi aikaa?

Jos pysyis kumeiski ilma täl kertaa. :slight_smile:

totmaar seuraa löytyy mutta riippuu millaset reitit meikän kumeille sopii

Aurinko nousee joskus 9.4X ja laskee 15.3X eli siihen valoisaan väliin jos kerkiäis… 11 ja 12 väliin vois tähdätä lähdön ja reitti johonkin hiihtomajan reitin ympäristöön ajattelin suunnata.

Oisko kristillinen tasajako eli 11.30 Rata-Aukiolla jaa siitä sitten latumajalle?

Miehän voisin tulla katsomaan sitä mestaa millainen se polku on, kerran kun en oikeen viitteis lähtee vetää enskaa noilla kumeilla…

http://www.shinybikes.com/images/P/prolight.jpg

Meigä o Äijänsuol iha gänäs