Rataspakka-avain - katso kuva

Help,

onks tää

http://www.munkuvat.org/kuvat/684.jpeg

tähän?

http://www.munkuvat.org/kuvat/683.jpeg

Kiitokset etukäteen.

-savanoid

Tuosta kuvasta ei ihan selvästi näe, että onko tuossa erillistä lukkorengasta vai ei. Avaimet on tarkoitettu erilliseen lukkorenkaaseen, jossa pitäisi olla sisäreunassa avainta vastaavat “kolot”. Jos pakassa ei ole erillistä lukkorengasta, viimeinen ratas toimii lukkona ja pakan saa auki kahdella ketjuruoskalla.

Edit: Nyt kun tarkemmin katsoo, niin kyllä tuo vähän siltä näyttää, että siinä on lukkorengas juuri tuollaiselle avaimelle…

Kyllä tossa nyt ilmeisesti ollaan irrottamassa vapaarataspakkaa, eli ei ole lukkorenkaista kysymys. En kyllä noista kuvista lähde sanomaan että sopiiko vai ei, näkyy hiukka huonosti. Rattaissa näyttäis lukevan ATOM ja kuvassa lienee FR-4 tai vastaava, taitaa se sopia. (lähdin sittenkin sanomaan.)

joope - 18:00, 10.5.2009 » Kyllä tossa nyt ilmeisesti ollaan irrottamassa vapaarataspakkaa, eli ei ole lukkorenkaista kysymys.
Joo, eli tosiaan mulla meni sekasin kasettinapa ja rataspakka. Kasettinavassa on lukkorengas ja siihen tarvitsee vielä sen ketjuruoskan kaveriksi. Rataspakka lähtee kokonaisena...