Randoällärit 30.6.-1.7.

Scroll down for English

Vuorokausi älläreitä nonstoppina, kui siistii!?

No ei oo pakko ajaa koko aikaa.

Breveteistä, flechestä, alleycateistä, Mike Hallin Valleycateista ja Transcontinentalista inspiroituneena nyt ajetaan randoällärit, vuorokauden mittainen pyöräsuunnistuskilpailu. Rastit annetaan tiedoksi ennen tapahtumaa, jotta reittinsä voi suunnitella valmiiksi. Ne tulevat sijaitsemaan pääasiassa asfaltoiduilla pikkuteillä, vähän soraakin löytyy. Ajaa voi yksin tai ryhmissä, mutta kannustan olemaan kertomatta omista suunnitelmistaan julkisesti, säilyttääksemme kilpailun jännityksen. Rasteja tulee olemaan lähellä ja kaukana, ajettavaa riittää koko 24 tunniksi ja kilometrejä kertyy useampi satanen, jos (yrittää) ajaa kaiken, mutta sopivan määrän voi päättää itse. Reitillä lienee kaikkea kansallispuistosta keskiaikaiseen linnaan. Rastit on pisteytetty, tavoitteena kerätä eniten pisteitä. Annetun ajan päättymisen jälkeen maaliin tuleville ei anneta miinuspisteitä, mutta tulokset tarkistetaan heti ja vain paikalla olevat lasketaan, joten paljon ei kannata myöhästyä.

Lähtö Keimolan Kaiun majalta tapahtuu perjantaina klo 19 ja ajoaikaa on vuorokausi. Lähtöpaikalle voi tarvittaessa jättää varusteita ja auton, sekä tulla yöksi nukkumaan, jos tahtoo. Aikarajan sulkeutuessa kaikkien tulisi olla maalissa, joka on samassa paikassa kuin lähtö. Tarjolla jotain ruokaa, virvokkeita, sauna, henkseleiden paukuttelua ja tarinoiden vertailemista. Majalla sopii viettää koko ilta ja yökin. Sänkyjä ei ole, tuo omat yöpymisvälineesi, jos tarvitset. Yöpyvien kannattaa tuoda myös eväitä. Lähin kauppa on parin kilometrin päässä.

Osallistumismaksu 10€.

Palkintoja ei ole.

Ajo omalla vastuulla liikennesääntöjen yms. mukaan järki päässä.

Ajajien sijainnin seuranta ei ole pakollista, mutta toivon mahdollisimman monen käyttävän Team Locator -sovellusta, jotta sekä ajajat itse, että kaikki muutkin kiinnostuneet, voivat seurata pisteitä kartalla ja tapahtuman kulkua.

Rastien sijainnit ja ilmoittautumislinkki on nyt tapahtumasivulla:

https://www.randonneurs.fi/tapahtuma/randoallarit/

Ja käyttäkääpä tosiaan tätä appia, tiimin nimi ja salasana on randoalleycat, kokonaan pienellä kirjoitettuna. Jos kirjoittaa isolla tai väärin, se luo uuden tiimin, eikä vie tähän oikeeseen.
Siellä sitten näkyy ajajat kartalla. Pakko ei oo, mutta kiva olis.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tonikorin.team_locator


Randoalleycat

Inspired by randonneuring, alleycats and Mike Halls Valleycats and the Transcontinental race, we’ll be riding for 24 hours, navigating between checkpoints spread around the region. The locations will be published before the event, so that riders can plan their route. You don’t have to ride all of the checkpoints, pick the ones you want. Or try to ride all of them, it might be possible. But that does mean several hundred kilometres of riding. You can ride through the night, sleep wherever you like, or come back to the cottage where the start and finish is located, it’s open.

The start is on Friday at 19:00 and you have 24 hours to ride, finishing at19:00 on Saturday. The checkpoints are mostly on small paved roads, but there’s some gravel too. You might find anything from a national forest to a medieval castle on your route.

You can ride alone or in a group, but I encourage you to not share your route publicly.

You can get different amount of points from each checkpoint, the rider with most points wins.

Tracking is not mandatory, but I ask riders to use the Team Locator application, so that we can see where others are, and it also makes following the event possible for anyone.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tonikorin.team_locator

There will be some food and a beer at the finish, but if you’re staying for the night, it would be good to bring some of your own. We have the cottage to ourselves for the whole weekend, so you can sleep there if you like. But bring your own camping gear, there’s no beds.

Price 10€.

There’s no prizes.

See the checkpoint locations and sign up here:

https://www.randonneurs.fi/tapahtuma/randoallarit/

Jos oon vapaalla, niin kiinnostus fiksillä vetämiseen on olemassa.

No nyt! Toivottavasti pääsee osallistumaan.

Harmi kun frendin häät on tuolloin 1.7. niin ihan käytännön syistä (jaksaminen häissä) yms. ei kyllä uskalla lähteä. Ideana hauska varsinkin jos sorapätkiä ei ole pakollista ajaa, jolloin maantiepyörälläkin voi ajella osan rasteista.

Sebulla tuun vetämään

Laitetaan kalenteriin ja katotaan lähempänä miten natsaa.

Ehdottomasti.

Missäs kohtaa tossa kuuluu juoda humalaan? Etukäteen, aikana vai lopuksi vasta? Hmmm

Kuulostaa hyvälle! Lähtöaika vähän pirullinen, mutta lisännee yhden taktikointielementin lisää.

Todellakin mukana!

Ja ajamaan voi toki tulla vain osaksi aikaa, jos tahtoo, esim. lähteä liikkeelle vasta lauantaiaamuna. Lähtö silloinkin samasta paikasta.

No nyt! Pakko osallistua.

tämmösiä jonkin aikaa jo odoteltukin. todellakin messissä, jos vaan maassa ja maisemissa.

oulusta oli vissiin puhetta vähintään kahden tyypin jengistä, jospa me kolmestaan ajettas.

Kyllähän tämä kiinnostaa! Kesä vielä vähän kyssäri,mutta tökätään kalenteriin.

Mulla olis tässä nyt alustavasti kartalla rasteja niin, että näyttäis tulevan vähintään viis hunttia jos kaiken ajaa, mutta sopii ihan hyvin pienemmiksikin osiksi. Jatkan pohtimista.

oma tavoite oli hieman alhaisempi, mut hitto jännittää, et paljonko kärki tulee vetämään. tai ajamaan.

ei saasta kuin siistiä. ellei olis työviikonloppu niin saattaisin hyvinkin pidentää suomi-visiittiä tämän verran.

Uuuuh. Jeeee.

Huhhuh miten siisti idea. Valitettavasti oma kalenteri näyttää jo täydeltä kyseiselle viikonlopulle :frowning: