Raleigh Royale -projekti (lila)

Foorumilla myynnissä ollut lilan värinen RR päätyi sitten minun huostaan. Siitä olis tarkoitus kaupparaasi* rakentaa omin/vieraan voimin. Koska olen nöösi, lopputulos voi olla mitä vaan, mutta jokin ajatus mulla kuitenkin tässä projektissa on. Ken kehtaa lukea niin linkistä eteenpäin. Jotain edistystä on tapahtunut.
Raleigh Royale projektin tarinaa ja kuvia

  • kaupparaasi = kaupassa käyntiin, asioiden hoitoon, yleiseen fiilistelyajoon, penskojen kanssa ajoon, eli melkein kaikkea mitä nyt pyörällä voi tehdä

aikas tylysti maalattu laakerikupit yms. hämmästelin tota jo silloin, kun se oli myynnissä täälä.

Heti pitää ruveta viisastelemaan, mutta aiotko siis naittaa ylikokoisen tangon quill-stemmiin? Saattaa olla harvassa kannattimet joihin se sopii?

Hyvä beater siitä varmasti tulee.

SuicideHub - 22:26, 30.3.2010 » Heti pitää ruveta viisastelemaan, mutta aiotko siis naittaa ylikokoisen tangon quill-stemmiin? Saattaa olla harvassa kannattimet joihin se sopii?
Näin oli tarkoitus, jos se näyttää hyvältä. Mutta nyt kun olen konsultoinut alan "harrastajia" niin niitä stemmejä ei taida olla. Eilen kuitenkin löysin sellaisen (en tiedä oikeaa nimeä) pystyputken, joka tungetaan tuohon haarukkaan ja johon sit voi laittaa kiinni OS stemmin. Laitan kuvan siitä jahka kerkeen.

Stemmikin tuli eilen postissa, mutta en ole ollenkaan enää varma istuuko se ulkonäöllisesti tuohon systeemiin. Eli jos ei näytä hyvältä niin sit pakko hankkia quill-stemmi ja luopua tuosta bullhornista.

Joo, laakerinkupit on maalattu, mutta onneksi se oli aikaa ennen mua, joten näillä mennään.:slight_smile:

Airwalk Fixed Gear myy aika halvalla kivaa maltillisella dropilla varustettua bullhornia tuumaiselle stemmille: Airwalk Fixed Gear: Bullhorn ReStock!!

Tassu - 5:26, 31.3.2010 »
SuicideHub - 22:26, 30.3.2010 » Heti pitää ruveta viisastelemaan, mutta aiotko siis naittaa ylikokoisen tangon quill-stemmiin? Saattaa olla harvassa kannattimet joihin se sopii?
Näin oli tarkoitus, jos se näyttää hyvältä. Mutta nyt kun olen konsultoinut alan "harrastajia" niin niitä stemmejä ei taida olla. Eilen kuitenkin löysin sellaisen (en tiedä oikeaa nimeä) pystyputken, joka tungetaan tuohon haarukkaan ja johon sit voi laittaa kiinni OS stemmin. Laitan kuvan siitä jahka kerkeen. Stemmikin tuli eilen postissa, mutta en ole ollenkaan enää varma istuuko se ulkonäöllisesti tuohon systeemiin. Eli jos ei näytä hyvältä niin sit pakko hankkia quill-stemmi ja luopua tuosta bullhornista. Joo, laakerinkupit on maalattu, mutta onneksi se oli aikaa ennen mua, joten näillä mennään.:)
Joo, se on aika hirveän näköinen se adapteritappi + a-head stemmi + oversize tanko -combo. Laita quill + chop-flop tanko kyläsaaresta, tai jos "hienomman" haluaa niin sitten tuo tsmo:n suosittelema.

En nyt löydä järkevän kokoista kuvaa, mutta bricklanebikesin dali on munsta aika toimivan ja fiksun näköinen häränsarvistongaksi ja kaiketi tuumaisella kiinnityksellä.

Vitu… taisin olla henkisesti jo nukkumassa kun kirjotin ton, ei tullu adapterit mieleen. Ite valitsisin ihan toiminnallisista syistä ilman muuta adapterin quillin sijaan, ihan sama mitä se näyttää.

Pientä edistystä projektiin.

http://www.beltassu.net/images/stories/urheilu/raleigh_royale/eka_kasaus/eka_kasaus.JPG

Valmis. Ihan kivaa oli räplätä.
http://www.beltassu.net/images/stories/urheilu/raleigh_royale/valmista%20_tuli/rr_valmis.jpg
Blogiin, viimeisin juttu tietty viimeisenä.

mitkäs kiekot tossa on?

massimo cassinaro - 10:43, 15.5.2010 » mitkäs kiekot tossa on?
Blogistakin sen näkisi, mutta Alexrims S 500. Ostin käytettynä (halvalla oli se sana), etukiekko saattaa mennä vaihtoon, jos ei saa suoraksi. Vähän klappia pienen autokontaktin jäljiltä.

Laitetaas nyt tännekin. Nyt tämän pyörän pitäs jonkinlaisella ajan tähtäimellä olla valmis.

Muutoksia edelliseen versioon:
Schwalbe Marathon Plus
Selle Italia Gel Flow
SR stemmi
Lino bullhorn
Tektron jarru tsydeemi

Ihan kiva tuolla on kruisailla ja ajaa vähän kovempaakin mitä nyt 42-17 antaa myöten.

Raleigh Royale talvimoodissa.

Muutokset kesäversioon:

ei jarrua
välitys 42-18
takakiekko tehty varta vasten talveksi, Mavic OpenPro ja On-One napa
ketju Mask Chain MK 900
renkaat Marathon Winter 35 mm
satula spessun Avatar Gel (ollu jo aika pitkään)

Ihan silkasta tiedon janosta: vaikuttaako ohjainlaakerin ns. ylimaalaus mitenkään ohjattavuuteen ja/tai mahdolliseen keulan kanssa asiointiin vai oletko rapsinut noita maaleja pois (kuten 3. kuvassa näyttäisi)?

kid_scientifik - 22:01, 25.11.2010 » Ihan silkasta tiedon janosta: vaikuttaako ohjainlaakerin ns. ylimaalaus mitenkään ohjattavuuteen ja/tai mahdolliseen keulan kanssa asiointiin vai oletko rapsinut noita maaleja pois (kuten 3. kuvassa näyttäisi)?
En oo rapsinu mitään pois. Maalia on lähteny työkalujen takia.

En pysty sanomaan onko ylimaalauksella vaikutusta. En ole ajanut ns. puhtaalla pyörällä ja toisekseen tossa keula- tai emäputkessa on jokin juttu, jotta kun ohjainlaakerin kiristää niin että ei oo klappia niin oikealle kääntyypi vähän nihkeemmin (=kun kääntynyt jonkin matkaa ihan hyvin niin sitten tulee selkeä vastustus). Mutta eipä tuon pyörän niin herkkä tarvii ollakaan.:slight_smile: