Quote, Delete?

Terve

Mikä “BBS-Moottori” palstalla on käytössä? Onko mahdollista saada EDIT, DELETO ja QUOTE toiminnallisuudet. Kuvien, videoiden yms. lisäämisellekkin olisi kiva olla nappulansa, jottei tarvitsisi tageja kirjoitella. Vai onko ne verrattavissa vaihteisiin. :smiley:

Edittihän on, mutta se on käytettävissä vain pari minuuttia postauksen jälkeen. THINK before you post. Deleteä ei mun mielestä tarvii, kun mietitään vähän etukäteen kannattaako postata vai ei.

Edit: Quote olis kiva :).

Joo pitänee säätää semmoinen “Quote” tai “lainaa” -painike posteihin. Eli tällöin lainattuviesti menisi blockquoteen viestinkirjoituskenttään ja siihen saisi naputella perään omat juttunsa.
Pitäisi naputella myös kunnolliset ohjeet foorumin käytöstä. Vähän jo alkua on tuo avatarien lisäysohje, mutta pitäis ehtiä kattavammmin ohjeistamaan.
BBS-moottorina toimii siis BBpress yhdessä WordPressin kanssa.

Joo pitänee säätää semmoinen "Quote" tai "lainaa" -painike posteihin.
hötömölökin näyttäisi toimivan, eli ihan kirjoittamalla

< blockquote > ja < / blockquote > lainauksen ympärille, homman pitäisi pelittää. (ilman spaceja toki)

mä kaipaisin ehkä preview-mahdollisuutta, jos tosiaan viestiä pääsee editoimaan vasta viiveellä. muutoin koko keskustelu saattaa olla turhan helppo rikkoa rikkinäisellä tagilla.

Totta, eli nuo mitä tuossa kirjoituskentän alla on lueteltu on sallitut HTML-tagit ja BBcode-tagit näkyy täällä: http://www.bbcode.org/tags.php