Pyöräpaja sosiaalikeskus Satamassa (Hki) sunnuntaisin klo 14-18 18.10. alkaen

Tervetuloa puuhailemaan pyörien kanssa sosiaalikeskus Satamaan sunnuntaisin klo 14-18 18.10. alkaen.

Sovin parin aktiivin kanssa asiasta ja tarkoitus olisi pitää viikoittain pajaa auki. Toiminta on vasta alkamassa, joten voimme yhdessä miettiä millaista toimintaa haluamme järjestää.

Tällä hetkellä pajalla ei ole vielä erityisemmin työkaluja tai varaosia. Jos sinulla on ylimääräisiä työkaluja tai osia, otamme ne mielellämme vastaan. Työkaluja varten on rakenteilla kaappi, joka säilytetään lukitussa tilassa pyöräpajan ollessa suljettuna.

Ensi kerralla otan perustyökaluja mukaan, joten pääsemme hyvin alkuun. Jossain vaiheessa järjestämme tukikeikan, jonka voitoilla saamme työkaluja, sisäkumeja, ym. tarpeellista pajaan.

Sataman sijainti:
http://satama.org/index.php?option=com_content&view=article&id=51&Itemid=53

Lukollinen siirreltävä työkalukaappi on nyt valmis ja käytössä.

Pyörien koskettelua kahesta eteenpäin huomenna.

Ulkona on kylmä, mutta pyöräpajalla on lämmin puuhastella huomenna(su) kahesta eteenpäin.

Jaapas. Tullaan varmaan lenkin jälkeen piipahtamaan.

onnistuiskohan täällä avata ja tarkistella keskiö sekä ohjainlaakeri, työkalujen puutteesta kärsin tällä hetkellä kotona.

Eiköhän onnistu. Mut jos keskiö on joku mega kumma niin sit pitää soveltaa, mut perus työkalut noihin hommiin kyl löytyy.

Rossinissa oleva nelikanttinen, joten luulisin että aika perus. Hyvä homma!

Hejj tää on tosi hyvä juttu, vaiks en huomenna pääse mut jeejee keep it up! :slight_smile:

Hell Yeah!

Youre doing it right.

Voikos Satamassa toteuttaa maalausambitioitaan? Olisi pari runkoa, jotka pitäisi saada maalattua, mutta talvi jäätävine läpötiloineen estää toiminnan ulkosalla. Muut(kin) vastaavaan toimintaan käyvät tilat ovatkin sitten kortilla… Vinkkejä?

crian - 21:53, 3.1.2010 » Voikos Satamassa toteuttaa maalausambitioitaan?
Kyllä voi

matias! laita ny enemmän kuvia tommonen ripottelu laittaa vaan vihaseks
Tagal Bike´s!

tjaah, yritin tänään tulla yhden raadon kanssa sinne paikanpäälle hieman työstämään, mutta eipä ollut mestat auki. Tai siis siihen portaikkoon kyllä pääsin ja varmaan joku pihalla karavaania pitävistä romaaneistakin olisi ottanut sisälle vaunuunsa, mutta pyöränrakentelun suhteen huti-reissuksi meni.

Jottei nyt tule kenellekään kuva, että ihan turha reissu oli niin näin kuitenkin yhden tuolla majaansa pitävän “siirtolais-rouvan” sinkoavan asuntovaunusta suoraan hankeen kyykkypaskalle ja jäin myös hetkeksi ihastelemaan kuinka pari tästä porukasta vaihtoi renkaita autoon. Pakkasta kun oli niin auto tietenkin käynnissä, lämppärit täysillä ja ikkuna auki, jotta sieltä hieman lämpöä.

Näin :wink:

^Kiertelin kyllä koko rakennuksen ympäri etsien avoimia luukkuja joista sisään pääsisi, mutta huonolla menestyksellä.
Tuo osoittamasi kulma on pitkälti juuri sen “yleisen käymälän” kohdalla :wink:

Ehkä olin paikalla liian aikaisin, kun siinä ennen puolta kolmea kävin ihmettelemässä.

Yritän tulla jossain välissä uudelleen ihmettelemään.

hitto oli siel eilen jengii. ovet kai on loksahtaneet kiini ku pari muutakin tyyppii ei melken päässy sisään. pyöräpajaan suorin yhteys on autotallin oveen pakutamalla… kai sitä pitää rakentaa ovikello…

meigäkin innostu. löytyiskö työkalua jolla sais ohjaislaakerin kupit irti? mulla olis pari runkoa mitkä kaipais maalia pintaan.