pure fix cycles?

Kellään kokemuksia kyseisistä fillareista? Ois sauma napata tuosta liikkeestä kotimatkalle 355$ hintaan. Google löytää mallit, musta ja kultaiset kiekot.

Tommi

https://www.yksivaihde.net/old/17517
osta tämä ja oot loppuelämäsi tyytyväinen ratkaisuusi

Mulla on jo arvokkaampia pyöriä. Mietin että saako tuohon hintaan vastinetta sellaselle käyttöpyörälle mitä ei ihan niin vaalita…?

katsomatta samaa halvinta noname-kiinabulkkia ku 100 muutaki halpisfiksimerkkiä. Halvalla ei vaan saa hyvää joten kannattaa sijottaa se 500-700e johonki kelvolliseen kompliittiin, loppupeleissä siinä kuitenki säästää kun ei tartte uusia paskoja tai paskaksi meneviä osia ihan kokoajan.

#kakssenttinen

e: ainiin, käyttis mainittu joten osta rolleri tai pompino

BNordic - 22:36, 14.8.2013 » Mulla on jo arvokkaampia pyöriä.
luulis tajuavan että paska on paskaa. semmosta nakkelua, mitä käyttöpyörän tulee saada, kestää vaan hyvät palaset hyvistä aineista.

Osta mieluummin vaikka toi palstalla oleva 55-kokoinen bianchin pista, tullinarahduksen jälkeen tulee halvemmaksi ja on huomattavasti parempi.

Jepjep, kiitti vastauksista. Jengi arvostelee jo älykkyysosamäärääni. Tiedän kyllä että epäilemättäkin kiinanhalpista, kunhan kyselin että tekeekö niillä yhtään mitään kun en omaa moisista kokemusta… Ja tullinarahduksista ei kyllä ole huolta, saatika rahdeista.

Tommi

älykkyysosamäärä ≠ arvostelukyky

Eihän tässä langassa muut edes maininneet äo:ta (ellei joku ninjaeditoinut). Mitä taas tulee kiinabulkkiin, niin tota noinnin. Tosin toi pure fix on viemäriputkee eikä palpaa.

No osta ja kokeile, raportoi sitten tänne, en vaan jaksa uskoa että tuolla tusina puolen pyörissä hirveästi eroa on. Kyllä sitä ajaa yosemitellakin ja se on sitä paitsi halvempikin.

Fillari jäi liikkeeseen. En tiedä miksi, mutta jäi. Tulin varmaan vaan järkiini(nainen sanoi ettei yhtään pyörää enään…).

Kiinalaiset jostain kumman syystä silti hieman kiinnostaa… ehkä joskus ostan jonkun vispilän testiin.

Tommi