Proju: Päivittäinen ajopeli

Pitäähän sitä kunnolla tulla takaisin, kun on oltu vuosia poissa foorumilyfestä.

2 Likes

Berliinissä on tämmönen Standert jota oon fiiliistellyt ig:n puolella. Malleistaan burgerimestari taitaa tikata noita bokseja parhaiten

https://standert.de/collections/burgermeister-in

1 Like

Oho! Eipä ole tämä osunut ennen silmään. Aika nätti runko on.

Ostoksilla:

1x vihreä 58, 1x purppura 54 tyttöystävälle. Eiköhän noista hyvät retkipyörät rakenna.

4 Likes

Vois varmaan pikkuhiljaa ruveta speksaamaan palikoita runkoon myös. Suomessahan tämä vasta ajoon tulee, mutta siellä on tietty lunta ja loskaa niin tää olis passeli kulkine. Aika paljon uutta mietittävää on tässä, että toimii köh köh päivittäisenä ajopelinä ja retkipyöränä.

  • Suunnitelmana on speksata vaihdekiekot levareilla (tietenkin) ja etudynamolla. Rengasvalinnat pyörii varmaan siinä 35-45 hujakoilla, joten vähän leveempää vannetta mitä oon tottunut speksaamaan. Sinkulaksi saa vissiin aika helposti, kun laittaa speissereitä taakse?
  • Hyvät center slick gravel renkaat? Tanwall.
  • Ohjaamo vähän hakusessa. Perus flat bar olisi kiva päivittäiseen ajoon, mutta mietin tuleeko ikävä droppia retkiajoissa. Suoralla tangolla vaihteiden poisto ja takaisin asentelu olisi aika paljon helpompaa. Surlyn MTB droppi, johon laitetaan suoran tangon kahvat kiinni mistään kotoisin?
  • Rasket lyfe?
  • Laukkuspeksaus: Wizard worksilta rasket bagia, satula bagia ja top tube bagia?

Vinkkejä myös hyvistä retkisatuloista tyttöystävälle otetaan vastaan. Hänen kaikki aikasemmat pyörät on ollut mummiksia, niin ei ihan kivikovaan kiinnosta istua.

  1. jos 35-45 renkaat, niin 21-24mm sisäleveys varmasti hyvä.
  2. sinkulaksi nimenomaan näin, eli sinkularatas ja spacereita kasettirunkoon.
  3. Panaracer Gravelking SS, WTB Byway, Ultradynamico Cava :sunglasses:, Vittoria Terreno Dry, Teravail Washburn tai Cannonball
  4. ohjaamoasia on total preference asia, ite lähtisin lähestymään ALT BAR meiningillä jos haluaa maastoliipaisimet, esim Simworksilla ja Surlyllä hyviä vaihtiksia. best tanko on tietty Nitto Albatross ja sit kakkosena tulee Ritchey Venturemax XL. Surlyn Corner barista ei kokemuksia, mut sanoisin että se on kompromissitanko. Salsan Bend 2 barille peukku
  5. en tiä rasket lifestä, mutta basketlife on ollut kyllä hyvä
  6. wizard works 6/5 lämmin suositus
1 Like

Alan, aika lyhyellä otannalla vakuuttua siitä, että Jones-tanko, tai mun tapauksessa se On-Onen kopio, on tommoseen kiireettömämpään retkeilyyn ja samalla kaupunkisuhailuun vallan mainio tanko. Otevaihtoehtoja on paljon enemmän kuin perus backsweep-tangossa ja aeronojaankin pääsee. Mäet vaan tarttee sit laskea vähän pystymmässä asennossa, jos haluaa pitää kädet jarrukahvoilla.

Tyttöystävä tykännyt Charge Ladlesta, jota ei taida enää saada kuin Ebaysta, mutta BLB:llä oli muistaakseni joku tosi samannäköinen satula. Se tuntuu musta hyvin samalta kuin Spoon, mutta lyhyempi ja hieman leveämpi.

1 Like

Tuleeko ongelmia laittaa Sramin GX Eagle groupsettiä tohon bürgermeisteriin? Vissiin ainakin eri kammet kannattaa laittaa?

BLB Curve Ladies näköjään. Tää oli mukava tieto, koska uutta Ladlea on toivottu.
Fabric Scoop Sport/Elite Gel Radius saattais olla myös pintamateriaalia lukuunottamatta saman muotoinen.

Laita 12 vaihteinen deore 6100 ja jotkut 1x maantie/gravel kammet.

Black Friday shoppailut toi alennettua vaihdekamaa ovelle.

1 Like

Kova speks

Oli tarkoitus aluksi mennä GX takapakalla ja vaihtajalla, että saa tarpeeksi laajan vaihdevalikoiman mäkiseen maastoon pakatulle pyörälle. Tuli nyt sitten XOta kun oli hyvä pakettimatkoja. Itselle laitan luultavasti dropin ja joko tangonpäävaihtajan tai modailen takavaihtajan ja sramin kahvan toimimaan yhteen (yksi brittipaja tekee kittejä tähän).

Romin mipsiä istuinosastolle.

Kiekko-osastolle ajattelin WTBn vanteita, SON dynamonapa eteen, ehkä Hope taakse. Teravail Washburn renkaiksi.

Kammet vielä hieman kysymysmerkki. Ja myös mekaaniset levyjarrut tulee, mutta en vielä ole päättänyt mitkä.

Microshiftin tangonpää ollut vuoden hobocrossissa ja se on kyllä miellyttävä nopeutensa ja tarkkuutensa suhteen. Jos mekaaniset jarrut laitat niin paino/hinta/ulkonäkö-akselilla imho Juintech R1/Yokozuna Motoko best.

1 Like

Ensimmäinen runko odottaa postissa noutoa.
Joten kai tätä pitäis taas rupee enemmän speksaamaan. Muutto ryöväsi varoja, joten O: Kiekkosetti (x2) O: lokarit ja sitten voi myöhemmin vaihtaa dynamonapaa tai kasata uutta alle.

The first one has arrived.

Posti päätti ettei molempia voi tuoda kerralla noudettavaksi, mikä sopii tietenkin ihan hyvin, koska en olisi molempia pystynyt kantamaan kerralla myöskään.

4 Likes

Molemmat rungot ovat täällä!

15 Likes

no eipä jyyri :heart_eyes:

Hyvää mieltä