Proju: Hihnaihanuutta Veloheld

Aijai. Tätä tuli rakastettua. Keula on sit 80mm joustokompensoitu. Orkkis on kuitua ja onniwannia tähän vois suositella. Godspeed!

Aukeeko vetopuolen dropoutti niin että sieltä saa hihnan sujautettua sisään?

Tossahan se lukee&näkyy :smiley:

Traceur - 22:56, 9.2.2014 » Aukeeko vetopuolen dropoutti niin että sieltä saa hihnan sujautettua sisään?
Katkopultit näkyy vetopuolen seatstayssä.
Odie - 22:55, 9.2.2014 » Aijai. Tätä tuli rakastettua. Keula on sit 80mm joustokompensoitu. Orkkis on kuitua ja onniwannia tähän vois suositella. Godspeed!
Jaa niin sullakin näytää olleen tällaneen, kiitos vinkistä. Imperfektistä päätellen ei enään ole?

Kyllä takakolmio kinni kahdella pultilla jotka droppien kuvassa tarkoituksella…

Ostat mun 85mm ilmakeulan tähän? :stuck_out_tongue:
Riittää säädöt ja jäykkyys sulle ja painaa järeen teräskeulan verran.

Joo lähti seuraavalle omistajalle saadakseen enemmän ajoa, kertakaikkisen mainio yleispeli. Hihnaveto oli hyvä, mutta ongelmaksi muodostui välitysten vaihtamisen kalleus. Suosittelen että otat ajoon ensin ketjuvedollisena, koska samat kammet ja kiekot sopii kuitenkin. Näin saat tuntunman mille väleille tuon haluat laittaa ja vasta sitten hankit hihnavetokamat. Toimi muuten kertakaikkisen mainiosti myös 28" kiekoilla kun laitoin 410 mm keulan tuohon.

aasi - 7:26, 10.2.2014 » Ostat mun 85mm ilmakeulan tähän? :P Riittää säädöt ja jäykkyys sulle ja painaa järeen teräskeulan verran.
Vai että juustoa, no kaipa sitäkin voisi kokeilla.

Joo kammissahan olis kiinni jo 34 piikkinen ratas jonka kaveriksi laittais 15 piikkisen takarattaan. Onneksi löytyis vielä 29erista 36t. Muistatko Odie millä väleillä itse ajelit?

Onhan ne 28 kiekotkin kivat ja silleen, mutta nyt hakusessa jotain paksumpaa rengasta :slight_smile:

Kato perkele, tutun näköiset kiekot. Harvoin saa nähdä tälläisellä detaljilla mitä vanhoille osille tapahtuu.

Tosiaan jos etulaakerin pyöriminen alkaa ahdistaa niin vaihda sinne ohuemmat voitelut, vaseliinia on nyt sisällä maastoajoa varten ylenmääräisesti pitämään paskat takuulla ulkona. Toisaalta voihan se olla etu myös ympärivuotisessa sekakäytössä.

Hihnalla 50/20. Suurin mikä eteen mahtui, ja pienin minkä taakse sai. Oli talviajoon ok, kesäksi liian kepoiset välit. Takana on sit clerasilia ainakin 2.5" nappulalle, taisin saada isommankin mahtumaan.

On-onelta tuli takaratas, tolppa ja kiristin sekä CRC:ltä Halon kuuskololinkut ja sisurit. Riseri on vielä matkalla kiinasta tänne.

Enään puuttuu keula ja stemmi. Stemmiksi varmaan valikoituu joku perus musta 90mm.

Onko nykyään noita sylinterimäisiä kuitukeuloja enään muita kuin eXotic? Kun omasta mielestä sopisi paremmin kuin esimerkiksi Hylix-tyylinen kokokuitunen. Hinta kun olisi hyvä pysyä alle kahden sadan. Onko jollain ollut kyseisen mallisia haarukoita kokemusta käytössä, että onko sillä kuinkapaljon eroa kun on alumiini kruunu kokokuituiseen verrattuna?

http://www.carboncycles.cc/images/products/500x400/CC-F0365.gifhttp://img.auctiva.com/imgdata/1/3/7/6/1/9/4/webimg/626992618_o.jpg

Muutenkin jos jollain ylimääräisenä ~445mm keula tai stemmi niin voi tarjota :stuck_out_tongue:

itel on toi exotikki ollu puolisenvuotta. Ihan jees. Painaa noin 800g. Siitä en osaa sanoa miltä toi tuntuu verrattuna kokokuituseen.

omasta mielestä taas tuommone kruunullinen keula on töhön näköne eli carbboon all the way jos clearance

Jaa kiinakuitu saapui (Estimated Delivery: Wed. Feb. 26 - Mon. Mar. 24) ja vielä hyvin osui aika-arvioon. Saa nähdä kuinka kuitu kestää satakilosen kuskin kommutointia. Koitan varmaankin eka laittaa tän Pompetamineen kiinni, kun ei oo vielä sopivaa keulaa tullut vastaan, eikä ole viitsinyt ostaa uutta.

No voihan perse jarrukahvat ei kiristy kiinni… Mittailin biltsuriserii ja kiinapojan tankoa ja koot ovat 22,2mm ja 21,7. Milläs sais parhaiten ton puolmilliä paksunnettua tankoa rikkomatta kuitua? Sähköteippi? Jesari? Pirkka?

Miten ois joku kumilerputin sinne väliin?

Pistä väliin pala sisuria.

Sähköteippi kuulostaa iha passelilta. Jarrukahvoja ei muutenkaan vedetä ylikireelle, koska niiden pitää päästä pannuttaessa pyörimään. Eivät mene niin herkästi rikki.

Heeiiii!! Onks toi ryyseri UD-pinnalla? Onko se kokonaan kiiltävä musta vai näkyykö siinä jotain epämäärästä kuitukuvioo?

Joo OD on ja siinä on kiiltävän lakan alla yhden leveän kuidun näköiseksi tehtykuitu, joka kulkee 45 asteen kulmassa tangon ympäri. Continentalin perus race sisuri on liian tiukka eli seuraavarksi sähköteippiä.