Projekti: Vintaasihko teräskrossari

Moro,

https://lh5.googleusercontent.com/-UfxwSAVUMu4/UhZ3iD9GjbI/AAAAAAAAAiU/K-uxi2ytLv0/s800/colnazelle.jpg

Tulevaksi syksyksi, talveksi ja kevääksi (miksei kesän rientoihinkin) ois tarkotus kasata cyclocrossari. Bongasin tällaisen rungon halvalla lontoon foorumilta. Vaihteita en jaksa ja sinkulakin hirvittää, mutta ois varmaan kurapolkuajeluun helpompi kuin fiksi? Kiinteenä ajattelin kuitenkin pitää, koska se on hauskaa ja erilaista.

Runkohan ei luultavimmin ole aito Colnago, vaan todennäköisesti uudelleentarroitettu Gazelle tai joku vastaava. Tai oikeastaan mä en tiedä mitä sanoa. Takadropoutit on Gipemmeä ja etuhaarukka Tangea. Käytetystä viemäriputkesta on vaikea sanoa mitään, pystyputken sisähalkaisija tönärillä mitattuna 26,0-26,2mm. Keskiömuhvissa ei näy mitään merkintöjä. Jos joku tunnistaa niin hihkase ihmeessä.

Mustakehäiset kiekot Y/N?

Olen kateellinen.

tarrota se sun myös colnagoks, nii ei tarvii enää olla :wink:

Koska tossa on tapit, niin mä laittasin jarrut vaikka vaan näön vuoks. Jotkut kiekot Open Pro CD:illä vois olla makeet, mutta vielä coolimpaa ois varmaan hommata ne oikeesti keraamiset jotka kestää ymmärtääkseni paremmin vannejarrua, mutta jos kiinteenä pidät niin varmaan menis ne kova-anodisoidutkin. Tässähän ois hienot kun ois just open pro cd:t ja vaikka Challengen Grifo -nappulat, ois fashion ja sexy. Joskin mun mielestä yhtä kova ois mahdollisimman muhku musta nappula.

edit. Gazellet on tainneet usein olla campan haarukanpäillä, ja tangekin viittaa ehkä johonkin muualle… Eihän näistä tosiaan aina tiedä, voi olla joku tosi pienikin merkki/paja. Onko kierteet brittiä?

  • ei näytä mun silmään ainakaan gazellelta kun kattoo muhveja, haarukkan kruunua tai satulaputken huulta. Mut hyvältähän tä näyttää.

^ Kiitti, tota satulaputken huulta en oo osannu ottaa huomioon vielä, eipä näytä enää tarkemman vertailun jälkeen Gazellelta.

Kierteet on brittiä. Mä en osaa ajatella tota Gipiemme/Tange asiaa muuten kuin, että etuhaarukka on joku vaihtopala - en tiie tarkemmin. Aivan vastaavaa ei tosiaan ole mistään päin internetsiä vielä löytynyt niin ei osaa sanoa, myyjäkään ei tienny historiaa sen tarkemmin.

Tämäkin on sen laadun projekti, jota kannatan!

Itseänikin on ruvennut krossaaminen kiinnostaamaan (ainakin sellaisissa paikoissa, jotka eivät ole lintujen kotia) ja varmaan kiinteänä, koska olen niin käsi vaihteiden yms. kanssa. Toi runko näyttää musta tosi hyvältä tavoitteeseen nähden ja on vielä tosi kivan näköinen. Vanha(hko) muhviteräs yhdistettynä noihin tappeihin on jollain kivalla tavalla härskiä.

Makee projektirunko, rungon alkuperästä riippumatta! Huutaa kyllä tanwall-nappuloita alle.

laittaisin nämä, ja mustat/tummanharmaat kehät.

Hyvä projekti. Muista päivittää usein!

Cantit eteen ja taakse. Flippedifloppedi fixi/vapaa. Tummanharmaat kehät ja tanwallit. Tästä tulee hyvä.

U6 saa muuten semmosia 0 asteen terässtemmejä joissa voi vetää jarruvaijerin läpi. 2e kpl ja laatikko täynnä. Pituus about 9cm.

e: oho en edes huomannu kännykän näytöltä tota ohj. laagerin jarrukannatinta

Kiva tulee. Tekee mieli tehdä myös omasta krossarista yksivaihteinen.

tämä on hyvä

-cantijarrut kiinnostaa aaaaah

Tämmösiä wanhancoulun rossareita ei kyllä liikaa tule vastaan. Siisti.

ei mitään tanwaleja. syvähköt tummat kehät ja kokomustat krossikumit, näillä sä voitat.

Mitä vaan, kunhan on jarrupinnat.

Kiekonkasauspuuhat ovat lempipuuhiani. Nosnibvintage-osaa ei oo tulossa, koska piti päästä jo tänä syksynä ajelee. Tajusin kuitenkin, että nää navat eivät välttämättä olleet ehkä parhaat mihinkään cx ajeluun, koska tiivistetyt laakerit ovat kuitenkin tuossa “esillä”. Oon mä tällasilla toisaalta muutaman talven ajanu ongelmitta, että ihan sama.

https://lh3.googleusercontent.com/-lrbljqeePbw/UiWd9cIQrYI/AAAAAAAAAi4/ZRn90AzIKQo/s800/kiekonkasaus.jpg

Mikäs toi kehä no? pitäs iteki hommata tommonen harmaa.

Avoin Ammattilainen CD sanoisin.

Crusty - 0:02, 23.8.2013 » Olen kateellinen.

paremmin kunnon laakerin laahaavat tiivisteet (SKF:n -2rs1 jne) moskan pitää pois kuulien seasta kuin mitkään navan viritykset.