Projekti: Tunnista Modolo

Mikä tää on? Anyone?






http://viilipurkillinen.kuvat.fi/kuvat/yksivaihde/Modolo/9.jpg/_img900.jpg
http://viilipurkillinen.kuvat.fi/kuvat/yksivaihde/Modolo/10.jpg/_img900.jpg

Sori oudot kuvat mut alfns ja Kaktus tiputti mun kameran betoniin ja rikko kiinteen 50-millisen :(:frowning:

Ai mikä tää on?

Vitun hieno.

Hieno ehdottomasti, mut internet ei tunnista :(:frowning: Laitoin jo Modololle spostia kuvien kera, katotaan josko tietäisivät.

Wowzie!

…sorry ei kyllä hajua, mutta varmaan sieltä 60- max 70 luvulta?

8-o
…Nayttaa cinelli super corsa pistalta.

…jos kampien BCD on 151 mm niin sit toi on varmaankin 60-luvulta tai 70-luvun alusta. Ota muhveista tarkemmat fotot.
Terv Nimim "itsekin vanhan sc pistan turun suunnalta loytanyt.

Edit: 26.8 tolppa? Onko keskiossa oljyportti?

Jep, niin näyttää. Olen joskus jostain kuullut/lukenut, että noilla Campagnolon Prodotti Speciali -tarroilla varustettiin eräänlaisia show-pyöriä. Siis että Campa tilas valmistajalta pyörän, varusteli sen omilla herkuillaan ja sit niitä esiteltiin jossain messuilla tms. Tuota vanhaa Columbuksen tarraakaan en ollut ennen nähnyt.

Pyörässä on alkuperäisiltä vaikuttavat kiekot, Record Pista -navoilla. Laakerit on aika geneerisen näköiset, ei siis tunnistettavissa esim. Super Recordiksi tai miksikään uudemmaksi. Tolppa ei ole orkkis (SR Laprade), ja kammetkin näytti varsin käyttämättömiltä joten nekin on varmaan jossain välissä vaihdettu. Maalipinta on tosi hieno ja hyvässä kunnossa, muhvijuotokset hienoja. Muhvien reunoja kiertää messinginvärinen tai messinkinen reunaviiva, joka on joko vedetty siihen jälkikäteen maalauksen yhteydessä, tai sitten juotosjälkeä on tarkoituksella jätetty näkyviin “kultaukseksi”. Haarukan kruunun sivuilla on aukot, joista näkyy niinikään messinkiä.

Mutta tosiaan, pari päivää tässä googletellut kaikella mahdollisella, eikä vieläkään edes hajua pyörän alkuperästä. Modolo kun ei vissiin kauheesti 60- tai 70-luvuilla runkoja tehnyt.

e: Mutjoo, täytyy tosiaan purkaa tota vähän enemmän ja tsekkailla noi mahdolliset öljyreiät ja muut poikkeamat.

Vois kyl vaan morssata, kannuttaa mustaksi, porata haarukan ja laittaa 26-tuumaset Chukkerit alle. Lascon kammet ja ahead-adapteri 30-asteisella keulivalla stemmillä.

Ei saatana tää on hieno. SC:ltä tosiaan näyttää. Pistä Cinellille kyselyä, josko ovat joskus tehneet modololle.

laihakat kumit perhana!!!

Törkeen siisti se ainakin on, oli mikä oli.

Joku eBay-luukutus-repaint mutta aika samanhenkinen kuin tämä:

Joskin haarukka on erilainen ja muhveissa ei taida olla mitään cinellin leimoja? Keskiössä ei ainakaan. Voihan toi olla joku alihankintana tehty, kuten aiemmin mainittu jo.

Jos noista kuvista ei oikein näy, niin tässä modolossa ei ole muhveissa reikiä. Supercorsan tapauksessa tämä ilmeisesti viittaa vanhempaan vuosikertaan? Samanlaista haarukan kruunua näkyy myös SC pistassa olleen.

Mutta livenä tämän nähneenä (käsittämättömän hieno…) ja nyt cinelliä googlailleena näyttää kyllä kovasti samalta.

E. “shut up and take my money” melkein, paitsi ehken mää kehtaisi tällaista omistaa & klassisella mitoituksella kenties vähän liian pieni :frowning:

Tsekkaa Matti myös Formula Bici. BudjettiCinellejä ilman kaikkia bells&whistles. Taitaa vaan olla vähän vanhempaa mallistoa toi…

vanttera - 21:19, 3.9.2012 » Laakerit on aika geneerisen näköiset, ei siis tunnistettavissa esim. Super Recordiksi tai miksikään uudemmaksi.
Ohjainlaakerista: Super Record Pista on tämmönen jossa ei lue mitään, mutta muoto on kai sama kuin perus SR Stradassa. Pikkukuvaa tiiraamalla näyttäis aika samalta..?

Alkuperäinen kuva on about 4x ton julkaistun kuvan kokoinen, joten pääsin tiiraamaan hieman lähempää. Kyllä, erittäin paljon samannäköinen. Pakko huomenna avata.

Tossa se on nyt palasina. Mistään ei löytynyt lisää numeroita tms. Mut esim keskiöakselissa poikkeuksellinen lukusarja 65-P-110. Yleensähän 68 tai 70. WAT

Mut onhan se hieno.

e: 65-millinen keskiömuhvi siis. Wat

Tämmöinen tuli vastaan. Kovin samanlainen, mutta tämä taitaa olla modoloakin vanhempi.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/527040_10150814380122364_2055097143_n.jpg

Linkki ylläolevaan. Close.

Mutta mites tämä:

http://www.pedalroom.com/p/cinelli-sc-pista-beater-3095_1.jpg

65mm keskiömuhvi mainitaan tuolla, toiseksi viimeisessä postauksessa:

Eli ainakin Australiassa sellaisia on käytetty…