Projekti: Megaforce

Mega
mf
Ei kuvan pyörä, mutta kuvanmukainen. Asiallisessa kunnossa, roskalavalta hain talteen. Vaihdeosat omassani ruosteessa, keskiö jäykähkö, muttei rohise tai mitään, jarrut ym sälä kondiksessa, vanteet suorat. Takakumi huonossa jamassa, sisurit ehjät ym.

Käyttötarkoitus tulee olemaan talvipyörä ja kesäksi maastorälläys/dirttipyörä, minkä varmaan paskon. Portaita ym en siis hypi, vaan ajelen maastodirttiä sit. Ketjunkiristäjä ja sinkulakitti hakusessa, saa tarjota. Pitää tietty myös selvitellä, että meneekö jotain vaihtoon, budjetilla mennään, eli mitään uutta kiekkoa en esimerkiksi tähän koskaan tuu ostamaan. Runko alumiinia ja ainakin 130mm perä. Tähän tulee jäämään takajarru, mutta etunen saa lähteä, jotta barspinnit toimii. Jos jollain on tollanen v jarru maastokeula jäykkänä aheadille pilkkahintaan, saa ilmottaa.

Haarukka

Oon vähän kateellinen sulle kun tunnut tietävän heti mitä minkäkin projektin kanssa teet. Mulla homma menee aina arpomiseksi. Tää on varmaan jo ens viikolla ajossa?

Takajarruks hain shimanon v jarrut kun shimpan palat 9,9€ jarru paloineen 12,9€ ja vanha jarru oli jäykkä paska. Kuten todettu, etujarru vielä lähtee, kunhan totun ensin ajamaan maastossa. Takakumia en oo vielä päättänyt, pitää varmaan katsella joku edukas, kun laitan hardshellejä tilaukseen, samaan kuormaan. Etuvaihtajan poistin, ja keskirattaalla mennään. Todennäköisesti huomenna duunissa kun pesen, irrotan samalla ketjusuojan ja rälläköin ulomman rattaan ns bashringiksi. Takapakassa vielä vaihtaja, joskin uudet tupet estävät kauluksineen vaihteiden vaihdon :wink: Nyt haeskelen vielä sitä ketjunkiristäjää ja sinkulakittiä, jos vaikka löytys käytettyy edukkaasti. Joustokeula saa koeajon jälkeen jäädä viel toistaseks, koska oon niin painava, ja huomasin, että se on ihan kiva. Polkimiks meni puolflätit joissa toisel puolel spd. Stemi on mallia 1 pultti, mutta kunhan mittaan onko tuumanen vai normikokonen, niin päätän, mitä tehdään, nitinät meinaan huolestuttaa. Ens viikoks ajoon! ;D

Sit maastomiehet huomio, kertokaas, millasilla baareilla näil ajellaa, paksut nakit on ja joku vajaa 4 tyrkkäsin ja kunnon löysät on?

Ei mitään ketjunkiristintä… Sopiva ketju vaan ja viilaa!!
http://www.virtasenkauppa.fi/img/kuvat_suuret2/62332-xk6110-viila-pyorea-200mm.jpg

Ongelma on tuol vetopuolel oleva irrotettava dropout, joten en uskalla viilailla, ettei sielt menetetä jäykkyyttä…

se oo irrotettava, se on vaan kaiken pahan alku ja juuri , derailleur hanger . sen takana normi drop-out

no anyway maastureis näyttää hienolta ketjunkiristin imo, joten sellanen otetaan!

ei se näytä hienolta.,!

josbanse - 16:52, 31.10.2013 » Sit maastomiehet huomio, kertokaas, millasilla baareilla näil ajellaa, paksut nakit on ja joku vajaa 4 tyrkkäsin ja kunnon löysät on?
Riippuu kumeista, mut sellaset on hyvät et melkein vanteet kolisee mut ei ihan. 4bar kuulostaa paljolta. Jos nyt siis puhutaan maastoajosta.

No sellanen overall katu, polku, hiekka, juurakko, hyppely ym ajo olis kyseessä, ja nyt kun pomppii, niin tuntuu, että lähellä ollaan, ihan karuimpiin paikkoihin en maastopoluillakaan lähde.

Annoin uloimmalle rattaalle rälläkkää, nyt siis välit 34/17 koska takavaihteita ei voi vaihtaa atm, tän vois kyl kiristimel sinkuloida myös vaa tolle pakalle? Uloin ratas siis bash ring nyt

Otin maakarin neuvosta vaarin, ja annoin dropeille viilaa, ratastukset osuivat sen verran nappiin, että viilauksen määrä oli 5mm, nyt ongelmana se, että pikalinkun reuna putoaa viilattuun koloon, ja pikalinkun akselin pää vahingossa vääntyi. Haen motonetista parit isommat teräsprikat jotka heitän kaulukseksi siirtämään voimia :slight_smile:

kuvia voinen tarjoilla joskus alkavalla viikolla, olis myös aika päheetä poistaa alkuperäset tarrat ja teetättää megaforce tarrat tilalle, onks jollain tietoa, missä pkseudulla sais tarroja teetätettyä?

Voin tehdä sulle vektorit joiden kanssa sitten kävelet johonkin PK-seudun tarrafirmoista?

Lähinä kiinostas joku tarrafirma, ja paljo noi tulis maksaa. Mut siis vektorit kelpaa, pitäs olla samalla lailla ku tos tölkissä, mutta yhes rivis, väri sais olla musta valkosil reunuksil, ja jos saa viel tollasen logon erilliseen tarraan jonain 5cm korkeena ni olis jees :smiley:

Hinta riippuu pitkälti siitä toimitatko firmalle valmiin aineiston vai et.

Millos postipate toimittaa sinkulakitin? ETA?

Sinkulakitti saapui n. viikossa, taiwanista, eli nopeaa toimintaa! Projekti etenee siten, että tänään hain kitin ja sovittelin. Olin laskenut takapakan piikit väärin, ja 1 piikkiä isompi kitti tuli kuin ratas jonka mukaan olin hionut droppeja joten hiontahommiksi meni. Vaikka ton vaihtajankorvakkeen sais pois, niin päätin pitää, koska se oli samanlaisella pultilla kiinni kuin eturatas, ja hioin droppeja eteenpäin pultinreijän päältä. Materiaalia jäi sen verran ohuesti, joten päätin ettei lisätuki ja pultti sielä reiässä tee pahaa. Biopace rattaat, mutta pieni eturatas (34) joten ei pahasti vaihtelua ketjun kireydessä. Duunissa rälläköin ison eturattaan bashringiksi, ja ketjulinja heittää 1,5mm ja oli paras mitä sinkulakitti tarjoaa joten sillä mennään. Kuvia varmaankin huomenna valoisasta.

Siis mitä!? 11 vitun kuukautta ja ei vieläkään kuvaa!

Joo ku tuli sit ama