Porukkalenkkiä Tampereella?

Oli jo tuossa viime tiistain peleissä vähän puhetta josko lähtis fikseillä (tai miksei vaihdepyörälläkin) porukalla lenkille. Käviskö huomenna sunnuntaina vaikka Hervantaan-Kangasalle-Ruutanaan-Atalaan, josta tulis vähän reilu 50km. Vaihteellisella cyclocrossarilla sitä oon kyl ajanut, mutten vielä fiksillä. Kait se ois sopiva jos rauhassa ajelee? Lähtö vaikka kahdelta (tai sen jälkeen, miten vaan) Hakametsän jäähallilta?

Kiinnostuneita?

Niin, ja muitakin reittejä voi toki ehdottaa…

jeeeeah, kiinnostaa! katotaan kiinnostaako vielä kun herää.

Joko herätty? Entä kiinnostuksen laita? :slight_smile:

jää kyl lenkki tältä päivältä väliin… tuli vähän muita menoja

Oli juu aika hiljaista siel jäähallin parkkiksella, kun siellä kuitenkin sen vartin oottelin, josko olisin lenkkiseuraa saanut. Lenkki meni ihan mukavasti aurinkoisessa, tosin tuulisessa säässä polkiessa. Atalasta päätin viel ajaa Kauppiin ja Lapinniemeen ulkoilureittejä pitkin ja kiva niitä oli huristella uudet Randonneur:it alla.

Katsoo nyt, onnistuisko PORUKKAlenkki ens kerralla vähän paremmin. :smiley:

tänään tarjolla:
TV2 19.35 Estradilla: Laura Voutilainen

TAI

Tampere-Lempäälä-Pirkkala-Tampere maantielenkki. Lähtö vaikka 17:00 Kalevan ABC:lta. Mukaan vaan!

edit: aika muutettu puoli tuntia aikaisemmaksi että ehtii saunaan.

Hee! :slight_smile: Kait toi maantielenkki taitaa noista viedä voiton eli messissä ollaan!

Mu-ka-na

Kivat oli lenkit eilen! :slight_smile: Mites tänään? Mulla ois kyl kova polte ajamaan, mut ei kovinkaan paljoo väliä minnepäin jos seuraa taas saisi. Kangasalan suuntaan vaiko Nokia-Ylöjärvi -akselille jolloin vois vaik käydä samalla velollakin pyörimässä?

Niin… ja lisää vaan porukkaa mukaan, ei meitä ollut kuin kolme fiksikuskia ja vaihdepyöräilijäkaverini.

poolo kyl KIINNOSTAIS kans!mennaan 1700 koulukadulle ja siita lenkille/kikkailemaan jos ei saada peleja.

Poolo ja kikkailu vois olla enempi se juttu tänään, puistossa istuminen vaatii veronsa.

Huomen tarjolla lenkkiä reittinä Hervanta-Saarenmaantie-Kangasala-Ruutana-Atala.

Lähtö jäähallin parkkikselta 18.00.

Tervetuloa mukaan! :>

Edit: Ja pitänee vielä huomauttaa, että tiedossa ei sitten ole succistelua eikä verenmaku suussa polkemista.

Ois huomenna noin 50km lenkki Ylöjärven ja suurella todennäköisyydellä vakio-Pirkkalankin suunnille.

Startti 18.00 Mustalahdesta.

tulossa. se on sit 46-17 välitys ja 165 kammet pelissä tällä kertaa!

No, oisko lenkki mitään tänään?

Yrittänyttä ei laiteta :smiley: Kuis on nyt tänä kesänä fiksi/sinkulalenkkeilystä kiinnostuneiden laita? Itse oisin lähdössä keskiviikkona / torstaina 35-55km lenkille puol neljän jälkeen…

Kylkyl, meikä on tässä melkein joka päivä käynyt polkemassa urbaania pyörätietä tunnin-pari suht kevyesti, eikä ole vielä tullut raja vastaan. Tää viikko ei tosin näytä hirmu hyvältä paitsi säiden puolesta tietenkin. Lähden mielelläni seuraksi kun vaan aikataulut osuu. Esim. ensi viikolla voisi joku kaunis päivä lähteä ajoissa töistä ja polkaista vähän pidemmälle?

Tänään puoli neljän jälkeen sopisi kuitenkin. Ehdotan välimääränpääksi Kangasalaa, jonne keskustorilta matkaa alle 20 km. Jäätelöt siellä naamaan ja takaisin sitä mutkaista tietä joka tulee Kaukajärvelle. Lähtijöitä?

Voi jehna! Tulin eilen kipeeksi, ei siis onnaakaan. Mut ens viikolla vois tosiaan lähtee pidemmällekin, vaiks Lempäälän suunnille, josta tulis n. 70km.

Matkaraportti seuraa.

Kulkupelinä toimi tämä:
http://img197.imageshack.us/img197/8642/14042010014a.jpg

Ajelin tunnin verran leppoisasti Kangasalan keskustaan, jossa nautin jäätelön ja hoidin hiukan muita asioita. Keskustassa on paljon hyviä palveluja, kuten kauppa, autokoulu ja poliisi. Maantievaihdepyöräilijöitä oli paljon liikkeellä, ja sainkin ajaa jonkun maantievaihdepyörätsiksin peesissä Kaukajärvelle. Ajoi vain ihan hitusen kovempaa kuin olisin halunnut, mutta en tietenkään kehdannut jäädä jälkeen. Tiemme erkanivat ja polkaisin lukonmäen ylös, valtaväylän mäen alas ja Sahan terassin ohi. Kokonaiskulutus 985 kcal eli noin 2.5 litraa olutta, matkan arvelisin olevan 45 km. Melko taloudellista ajoa, jos 5.5 l/100km.

edit: Pienensin kuvatusta hiukan.