POOLOTURNEE JKL 10.5

Jyväskylässä on 10-18.5 pyöräilyviikko. Yksi kohokohdista tulee olemaan pienimuuotoinen pooloturnee la 17.5 10.5 jossakin päin keskustaa. Kaupunki lupasi auttaa laitojen kanssa ja muutenkin sponssaa tapahtumaa Bikesterin kanssa, eli kisat ovat osallistujille ilmaiset. Vielä on epäselvää missä pelit pelataan, joten vinkit hyvistä asfalttialustoista keskustan seudulla otetaan vastaan. Kiitos.

Nyt ilmoittautumaan kisoihin mukaan.

Pakko vaan sanoa että ajankohta on mahdollisimman hanurista (1v6v, pajafestit). Paikkanahan voisi toimia asfalttikenttä Lutakon ja sataman välissä? Sijaintina se uusi asfalttikenttä on keskustan välittömässä läheisyydessä, järvinäkymillä ja pirkkaa saa sadan metrin päästä. Onko vaan vähäsen vino johonkin suuntaan?

No tämä fillariviikko oli varattu ilmeisen pitkä aika sitten. Veikkaan, että paikalliset fillariaktiivit eivät edes tiedä pajafestistä tai 1v synttäreistä. Harmi, että menee päällekkäin, mutta ei voi mitään.

Jep, Ouluun ois pahasti meno. Hipposta kannattaa varmaan kanssa harkita, ja veikkaan että sitä ehotellaankin teille. Kilsa ydinkeskustasta ja asfalttia pitäs olla.

Huomiona vaan, että nimenomaisena päivänä taitaa olla tämänvuotinen Yläkaupungin Yö, eli tuollainen paikallinen, suurehko, Taiteiden Yö -tyyppinen tapahtuma Yläkaupungilla. Eli kaupunki on muutamalta osin melkoisen tukossa.

Ruipelolle mailat takas niin se saa mennä yksin pelaamaan

Artoo! Ekkö nää tuukkaa ouluun pellaan yöturnaustapooloa?!

http://www.onebyonesafehaven.org/wp-content/uploads/2011/06/sad.jpg

e: mut ei kaikki voi olla kaikkialla… :slight_smile:

Muuten paikalla mutta Oulu.

Tää on tosi hieno juttu monella tapaa! Harmi että suomen fillariskene on niin pieni että pari tapahtumaa samana vkl syö osallistujia dramaattisesti.

lol, tupla

k_ma - 12:04, 21.3.2014 » Artoo! Ekkö nää tuukkaa ouluun pellaan yö[s]turnausta[/s]pooloa?! http://www.onebyonesafehaven.org/wp-content/uploads/2011/06/sad.jpg e: mut ei kaikki voi olla kaikkialla.. :)
Työmatkalle Ouluun :) Sillä ehdolla, että normaalin lupaama kokopärstämaski on valmis ja kestää mun kaatumisia.

Hähä, huijasin ajan. Turnee onkin jo 10.5
Nyt Oulu ja Kokkola ainakin mukaan!

Jyskä pre-turnee ja jatkot Oulussa, on kowa

aijaij, nyt on kova. saakelin artpowi ku tollai peläyttelet.

jumalauta! pakko kai se on koittaa mestoille päästä. kotijoukot ei tule olemaan tyytyväisiä kahen viikonlopun rellestykseen joten pitänee ottaa ne mukaan…

k_ma - 13:50, 21.3.2014 » jumalauta! pakko kai se on koittaa mestoille päästä. kotijoukot ei tule olemaan tyytyväisiä kahen viikonlopun rellestykseen joten pitänee ottaa ne mukaan..
Sama
ice0018 - 13:53, 21.3.2014 »
k_ma - 13:50, 21.3.2014 » jumalauta! pakko kai se on koittaa mestoille päästä. [s]kotijoukot [/s] tyttö ei tule olemaan tyytyväi[s]siä[/s]nen [s]kahen [/s] viikonlopun rellestykseen joten pitänee ottaa [s]ne [/s] se mukaan..
Sama
samasama

E: oiskos kellään seuraneitiä 8v (jooo sori ku ei oo 1v) tytölle kisojen ajaksi?

k_ma - 13:50, 21.3.2014 » jumalauta! pakko kai se on koittaa mestoille päästä. [s]kotijoukot[/s] työporukka ei tule olemaan tyytyväisiä kahen viikonlopun rellestykseen joten pitänee [s]ottaa ne mukaan[/s] olla molemmissa tapahtumissa "töisä"..
Workstinx - 13:54, 21.3.2014 »
ice0018 - 13:53, 21.3.2014 »
k_ma - 13:50, 21.3.2014 » jumalauta! pakko kai se on koittaa mestoille päästä. [s]kotijoukot [/s] tyttö ei tule olemaan tyytyväi[s]siä[/s]nen [s]kahen [/s] viikonlopun rellestykseen joten pitänee ottaa [s]ne [/s] se mukaan..
Sama
samasama E: oiskos kellään seuraneitiä 8v (jooo sori ku ei oo 1v) tytölle kisojen ajaksi?
Jos meidän porukka lähtee niin mukaan tulee silloin 8v ihmistyttö.

Olisko ketään innokasta sokkona kasattuun joukkueeseen? Täältä Keski-Suomen pohjoisnurkalta ei muita pooloinnostuneita taida löytyä.