Pöllitty steamroller

No niin, menipä fiksikeskarit kävelyksi loppuillallasta.

Steamroller hävisi ravintola bullmanin flemarilta pihasta 16.7 n. kello 2330-0030. Oli kiinnitetty liikennemerkkiin Mini-u:lla ja llikennemerkki oli maassa lojumassa kun tulin ulos.

Runko surly steamroller 56cm.
kiekot: edessä fixie inc, takana surly, kehät open sport
rungossa tarroja: aurinkojaffa, berklee school of music, trackstar, fender, olvi.
kuips stemmi, nitto bullhorn stonga, musta teippi. etujarru. mks ar2 polkimet ja mks häkit, nailon remmit.
ritchey satulatolppa ja ohjainlaakeri.
sugino messenger kammet ja eturatas
flite satula
Shwalbe stelvio plus kumit
baarityöntekijän mukaan varas poistui aleksiskivenkadun suuntaan flemaria ja vaikutti humalaiselta joten on saattanut hylätä lähiseudulle. Kiersin itse lähikortteleita toista tuntia, muttei löytynyt.

Jos näätte niin pliis soittakaa 050 4316768, ja ihan millon vaan.

ahdistaa.

aika synkkää menoa mutta kaikki varmaan pitää silmät auki, kaikkien noiden tarrojen kanssa toi on kuitenkin varsin helposti tunnistettava.

jos näkyy liikenteessä jossain niin se on lukosta suoraan otsikkoon vaan. vaikka en siis ole lainkaan väkivaltainen ihminen. tietenkään.

Toi jussin allekirjotus kuvaa tunnelmia aika hyvin.

No, onneks on senverran bulkkipyörä että lähikaupasta saa uuden ja vakuutus maksaa valtaosan. Eniten harmittaa ne tarrat :slight_smile: Ja oppiipahan valitsemaan paremmin sen “kiinteän” kohteen mihin pyöränsä kiinnittää.

ja kannattaa laittaa kiekon läpi samalla, edes vaijerilla. Tässäkin tapauksessa veikkaan, että ryöstö-hommat olisi jääneet siihen.

No oli se u-lukko siitä takahaarukasta läpi, joten ei varas ajamalla ole poistunut paikalta. Saapahan edes vähän hikoilla lukon kanssa ennen kun saa ajokelpoisen. Tosin taitaa ammattimiehiltä löytyä tommoiseenkin oikeet pelivälineet…

Inttikaverin äiti oli tampereella törmännyt mustaan poplariin puekeutuneeseen mieshenkilöön, joka oli tarjonnut apuaan tälle vaijerilukon avaimen kotiin unohtaneelle naishenkilölle. Oli ottanut takin sisästä voimapihdit, joissa oli metriset teleskooppivarret ja napsauttanut lukon poikki, toivottanut hyvät päivänjatkot ja jatkanut matkaa.

Eli kylläpä niillä on työkaluja…