Pöllitty Singular Swift SS 29er

Olkaas tarkkana Stadissa ja ylipäätään (kiitos?)
Näitä ei taida olla kovin montaa liikenteessä? Samalla meni vielä Paulukselta lainassa olleet erikois 29er käsintehdyt nastat…ttu.

http://mtobikes.com/wp-content/rigid-singular-swift-ss-mountain-bike1.jpg

Putkirempan takia jouduin normaalista säilytyspaikasta (autotalli) siirtämään yleiseen fillarikellariin. Työmies(?) ja tai joku helvetin puusilmä oli jättänyt sitten klitsun oven sepposen selälleen ja pyörä tiessään. Herää taas kysymys remonttiäijien moraalista (helppo “jättää” ovi auki ja vinkata kaverille?). Urpona olin jättänyt lukon vain runkoon kiinni. Normaalisti olen laittanut lukoilla rungot yhteen mutta nyt vaan jotenkin jäi näin (kun se kellari kauhee härdelli koko taloyhtiön pyörien ollessa siellä pinoissa miten sattuu…)

Ois pitänyt tuoda sisälle tietty, kaks pientä lasta vaan ja ei oikein kunnon paikkaa pyörälle, vaikee yhtälö…

Voitte kuvitella v…tuksen määrän.

(sori toi kuva menee ihmeellisesti, mutta pääasia, että näkyy!)

Ai noita on Suomessakin. Itse himoittanut vuoden verran. Pidetään silmät auki, tosin Turussa.

www.pyorahuolto.com - sieltä saa.

Ja vielä perkeleen hyvä ajaa. Pyörävarkaat palakoot helvetin tulessa!

Suuri sääli, kun tämmöstä tapahtuu…Pidetään silmät auki

Synkkää.

Voisin kuvitella että kun/jos teillä on siellä lauma erilaista alihankkijaraksaajaa hommissa niin …

KOMENTO TAKAS!

Pyörä löyty pienen salapoliisityön jälkeen.

Duunarit olivat jostain käsittämättömästä syystä siirtäneet sen johonkin ihme pannuhuoneen nurkkaan, jonne ei asukkailla edes avaimia. Taloyhtiön hallituksen pj onneks suostu availemaan illansuussa kaikki mahdolliset ovet, ja tsekattiin talon tilat läpi.

Ihmeellistä vaan, että mitään muita fillareita ei oltu siirrelty tuosta ko. klitsusta mihinkään - herää kysymys ns. “välivarastoinnista”? No, enää en tuota kyllä yleiseen kellariin pistä, sen verran epäilyttävää toimintaa kaikkinensa…

Pääasia kuitenkin että löyty!

Hienoa, että löytyi. Todella epäilyttävää toimintaa silti. Olisi kiva kuulla selitys siitä, miksi juuri tuo ja vain tuo pyörä oli siirretty muualle…

Itse veikkaan, että jos duunareilta kysytään syytä, niin sanoivat siirtäneen sen siitä syystä, kun oli hieman erikoisemman (arvokkaamman) näköinen pyörä.
Vaikken nyt mitään/ketään puolustele, niin kyllä monesti noissa duunarihommissa ovia jätetään sen takia auki, kun kulkevat moneen kertaan ovesta, ja monesti vielä kantamuksien kanssa. Ei siinä paljoa silloin mietitä, mikä ovi jätetään auki ja mikä ei.
Mutta tosiaan, tuossa tapauksessa on kyllä aika mielenkiintoisesti menetelty kaikenkaikkiaan.

No se voi olla näinkin. Pyörä oli tavallaan kulkuväylän varrella käytävässä joka vie varsinaiseen klitsuun (- kun se on aktiiviajossa). Ne muut koko taloyhtiön filot on sitten varsinaisessa klitsussa poikittain ja pinoissa. Mutta siinä käytävässä oli pari muutakin (vanhaa, “tavallista”) konkelia ja niitä ei oltu kuitenkaan siirrelty mihinkään. Ehkä tuosta mainitsemastasi syystä? Mielelläni uskoisin näin.

Mutta toisaalta siellä tosiaan pyörii kaikenlaista alihankkijaa jne. Eli tarinan opetuksena: pyörä siirtyi nyt kuitenkin sisätiloihin turvaan, ihan varmuuden vuoksi…:slight_smile:

Itse ratkaisin joskus arvokkaamman pyörän säilyttämisen kellarikäytävässä siten, että ensin se oli viemäriputkissa kunnon vaijerilla kiinni. Ja sen jälkeen kun tuli vielä arvokkaampaa pyörää, niin isännöitsijältä pyydettiin lupa pultata seinään kunnon kiinnityslenkki isolla ankkurilla, jonka piti ainakin speksien mukaan kestää useamman tonnin verran vetoa. Siihen sitten suoraa U-lukolla kiinni. Tuolloin kyllä on ehkä tarpeellista omata hieman paremmat välit isännöitsijään.
Joskus siellä oli joistain häkkivarastoista tavaraa varastettu, mutta fillari oli pysynyt täysin koskemattomana. Välillä kyllä jotkut kävi renkaita tyhjentämässä/puhkomassa, todennäköisesti kateudesta tai muusta kummasta vitutuksesta.

Tuossa tapauksessasi oikeaa syytä ei koskaan kukaan muu kuin se fillarin siirtänyt henkilö tule tietämään. Tuolla aiemmalla postauksella tarkoitinkin lähinnä sitä, että vaikka ei fillarin siirtäneellä duunarilla täysin puhtaat jauhot olisikaan pussissa, niin tuollainen valhe sille fillarin siirrolle helposti syyksi ilmestyisi.
Toisaalta myös jos joku duunari tuollaista harrastelisi, niin luulisi sellaisen jäljille helposti pääsevän, jos fillari-/kellarivarkauksia tutkittaisiin juuri millään tavoin. Nykyäänhän ne taidetaan poliisilla aika suoraa laittaa arkistomappiin rikosilmoituksen vastaanottamisen jälkeen.