Polkupyöräilykerho (HKI)

Teenpäs polkupyöräilyllekin oman ketjun. Eli homman jujuna on pyörällä ajo polkuja pitkin, toisin sanoen maastopyöräily.

Ehdotan, että lähdetään ensimmäiselle polkupyöräilylenkille jo nyt tulevana viikonloppuna eli huomenna lauantaina tai ylihuomenna sunnuntaina. Mukavia maastoja krossarille tai maasturille löytyy niin idästä kuin lännestäkin. Ehdottaisin tapaamista Laakson kentällä ja siitä sitten polkuja pitkin pohjoiseen.

Miltäs kuulostaa?

tätä on odoteltu…

sunnuntaiaamupäivä vois jopa natsaa

Kumpikin käy, mieluiten la klo 11.

klo 11 voi tehä tiukkaa, en oo kovin hyvä heräämään :stuck_out_tongue:
muuten kyllä käy la tai su

Su kävis aika paljon paremmin ku la. Pyörä pitäis noutaa Vuosaaresta ja laittaa ajokuntoon, viimeks oon ajanut maastossa Tahkolla 2008…

Porukkalenkin ongelmia… Santtu ilmottaa vaan ajan, minä ainakin tulen.

Pyöräily kiinnostaa, mut tälle viikonlopulle on tekosyyt jo keksittynä. Myöhemmin ehdottomasti mukana, jos en tekosyitä keksi.

Viimeksi yksin ajellessa oli itsellä ainakin hyvät reitit hakusessa, joten ois kiva päästä paremmin paikat tuntevien peesiin edes ekalle kilsalle.

Itselläkin aikomus aktivoitua taas maasturimenossa.
Toni, voin lähteä kyllä näyttämään reittejä, ja nimenomaan rauhallisemmassa tahdissa ajellen, kun noiden ajokoirien perässä pysytä kuitenkaan.

Myin maastopyörän eilen, crotch. No crossarin tulee parin viikon päästä.

Onko siis crossari- tai maasto- lenkki?

En kyllä jaksa lähteä ajamaan crossarilla oikeita maastopolkuja eikä ole hirveän kiva ajaa maastopyörällä crossipolkuja… :expressionless:

Niin, ja olisiko La tai Su klo11 Laaksosta?

Täten ilmoitan, että lähden la klo 11 Laaksosta vaaleanpunaisella maastopyörällä, jolla ajan maastopyörämaastoa melko rauhallisesti noin kolme tuntia, tai neljä/viisi jos huvittaa pitää kaffepaussi.

Ja mä ilmoitan, että mä koitan tulla Laakson kentälle klo 11 lauantaina. Keltaisella polkupyörällä mennään. Taidan tarjota välitykseksi tällä kertaa 47/22.

Isorenkainen pinkki ilmoittautuu myös.Olisi kyllä maastofixi keli, mutta ei ole ehjää
takakiekkoa.

Ja olipas taas mukava lenkki. Laakso-Pirkkola-Paloheinä-Haltiala-Silvolan teköjärvi ja suunnilleen samaa reittiä takaisin.

Katu-uskottava joukkio: kaksi pinkkiä ja banaani. Esitimme kuolemaa halveksuvia stuntteja, Santtu ajamalla crossirengasfiksillä vääristä paikoista, minä kaatuilemalla.

Lenkin jälkeen piti pestä letkulla pyörän lisäksi vaatteet polvista alaspäin, että saattoi mennä sisätiloihin.

Klo 11 lähtö oli miulle liian aikainen, ja oli tossa päivällä myös muuta ohjelmaa. Mut kävin issesseni sit roiskuttelemassa mutaa pari tuntia. Uusi ulottuvuus POLKUpyöräilyyn kun lampun kanssa posottelee hämärällä menemään. Tulispa se toinen valo DX:stä pian :slight_smile:

Mullekin pätkähti eiliseksi ohjelmaa, mutta otin vahingon takaisin tänään täryttämällä Laakso-Pirkkola-Paloheinä-Pitkäkoski, Ulkoilumajalla mustikkapiirakat ja samaa reittiä takas. Olosuhteet hellivät: tihkusade, kylmä tuuli aukeilla paikoilla, kuraa, mutaa, hevosenlantaa, märkiä juurakoita, keltaista lehdistöä, muutenkin niljakasta meininkiä. Oli siellä märkiä kiviäkin. Täydellistä!!!

Lenkin jälkeen menin kuolemaa uhmaten sisätiloihin kuraisissa ajovaatteissa, kengistä kopistelin isoimmat köntsät ulkorappusiin, mutta silti eteismatolla näyttäis olevan kukkaruukku ylösalaisin.

Lauantaina klo 11? Vaikkapa Vanhankaupunginkosken kevyenliikenteensilta ja siitä itään?

Lauantaina ajattelin lähteä taas ajamaan, mutta hieman myöhemmin. Klo 12 oli juttua tuolla tsätin puolella ja lähtöpaikaksi sovittiin Laakson kenttä, muuten itään suuntautuva reissu kuulostaa kyllä ihan hyvältä.

Laaskostahan pääsee kivasti vaikka Viikkiin polkemalla ensiksi polkuja pitkin Maunulan majan kulmille ja siitä itään Metsälään. Metsälän ja Käylän juna-aseman väli on asvalttisiirtymää, mutta aseman jälkeen pääsee taas metsään. Pieni lenkki Taivakallioilla ja Oulunkyläntien yli Koskelan vedenpuhdistamon kallioille ja sieltä Viikkiin. Reissulla tulee jonkun verran siirtymää, mutta maastot on ainakin mun makuun aikasta mukavia.

Laitetaas nyt vielä kalustoinfoa, jos vaikka joku arpoo, millä sitä lähtisi mukaan. Mä lähden oikealla maastopolkupyörällä, muut voi tulla toki ihan millä huvittaa.