Poljin naksuu

Mistä johtuu, että viikon käytössä olleista sealed laakereilla varustetuista polkimista vasemman puoleinen poljin naksahtelee lähes koko ajan varsinkin kun oikein voimalla runttaa? Akselinsa ympäri poljin pyörii sulavasti ja on tukevasti kiinni kammessa. Eihän toi nyt ihmeemmin ajamiseen vaikuta mutta on kuitenkin erittäin ärsyttävää ja on parin päivän aikana pahentunut entisestään. Joten mitä on tehtävissä?
Kiitos.

Se naksunta voi tulla kammesta tai keskiöstäkin. Jos sulla on jotkut toiset polkimet, kokeile niiden kanssa ensin. Pystyt ainakin selvittämään, tuleeko se ääni ylipäätään polkimesta. Jos naksunta jatkuu, kammet ja keskiö pihalle, kierteiden ja muiden puhdistus ja kasaaminen runsaalla vaseliinilla saattaa auttaa.

Itellä kans pitää fiksutin hirveetä kirskuntaa keskiöstä.
Mitenhän tuo keskiön vaseliinaus on fiksuinta kun sattuu olemaan tuommoinen uusi michen keskiö joka on kuulemma aika helposti auki kiertyvä oikealta puolelta? Yleensä kai porukka onkin käyttänyt ruuvilukitetta tuon kiinnittämiseen. Aprikoin jotta mitenköhän tuo nyt kannattaisi tehdä.

Vasempaan kierteeseen vassut ja oikeelle puolelle lukite?

Täytyy tarkastaa noi kammet/keskiö mutta melko suurella varmuudella olen paikallistanut naksahtelun polkimeen ja tätä tukee myös se, että vanhat polkimet eivät pitäneet meteliä.