pk-seudun kommuutti-info

Huhtikuu oli viimeisin arvio tunnelille, sieltä puuttuu kai enää lähinnä jotain aspfalttia, jota ei oikein kannata laittaa maahan routakeleillä.

Joulukuussa kun viimeksi kaivoit tietoa esille, arvio oli että helmikuussa. Talvi yllätti urakoijat?

Käväsin Otso Kivekkään järkkäämällä työmaavierailulla tammikuun lopulla ja huhtikuu tosiaan on nyt se aukeamisajankohta.

Viimeistelyhommia tosiaan enää puuttui. Siitä tulee kyllä hieno.

2 Likes

Niin kai, marraskuuhan oli tavallista talvisempi, että olisiko siellä jääneet juuri nuo vielä puuttuvat työt (hämärästi muistelen että kyse olisi Kaisaniemen puiston päästä) tekemättä ennen lumia, ja päivittivät valmistumisarviota vasta myöhemmin.

Työmatkatempo (tarjoiluehdotus):

Tai sitten Hietakannaksentie–Baana–Kaisantunneli. Molemmissa tosin sen verran pyörätietä että taitavat vaatia kaksipyöräisillä liikkuvia turvahenkilöitä.

1 Like

Vois vaik liittyy :))

2 Likes

Miltähän mahtaa se Kyläsaarentien väliaikainen klv näyttää nykyään? Jos uskaltautuisi ajelemaan ekan kerran tuon kylkivamman jälkeen, ja tuo on ainoa välikkö mikä vähän mietityttää.

Ihan jees. Kävelin sen viime yönä ja ihmettelin, ettei vesi ollut vallannut kunnolla yhtään kohtaa, vaikka muualla lainehti ihan kunnolla.

1 Like

Avautukaa oikein huolella kiitos.
Talvikunnossapito ja palaute. Maptionnaire

9 Likes

Kiitos, kävin vuodattamassa “lisäkehuja”.

1 Like

image

7 Likes

En tiiä mutta kannattaa laittaa ihan oikeita palautteita eikä keskittyä sivaltamaan mahdollisimman nokkelasti, ellei tarkoituksena ole vain purkaa omaa pahaa oloa.

Ite ainakin laitoin kommentteja niistä paikoista kotiseudulta mistä on kokemusta koko talven ajalta.
Mukavimpia tossa muutama lähikatu missä jalkakäytäville oli varastoitu lunta useaksi viikoksi, ja ajoradallaki yli 20 cm pakkautunutta lunta ja isoja monttuja sitte ku se sulaa ja pakastuu uudelleen.

Siinä meinasin kaatuaki kahdesti ku tuli uutta lunta päälle ja renkaat tipahteli piilomonttuihin. Onneks takana tullu auto ei ajanu päälle.

Joo ei riitä usko siihen, että yksittäisistä kohdista palautteen antaminen johtaisi yhtään mihinkään, mutta ainakin noiden ekana kysyttyjen yleisarvosanojen jakaumaa seurataan varmasti. Jos virastossa tosiaan kukaan ei ikinä kävele sellaisessa periferiassa kuin vaikka steissiltä Kampin metro(hyvinvointityömaa)lle eikä huomaa matkalla viran puolesta mitään korjaamisen aihetta, tuskinpa hallintoalamaisten ulina auttaa juuri sen enempää.

(Toki tuon virkkeen ympärillä oli nykytilan yleisanalyysi ja korjausehdotus. Johonkin edelliseen vastaavaan taisin kirjoittaa ”Vittu mitä paskaa.” hallintojargonin sekaan. Eihän noilla tietysti mitään saavuteta, mitä nyt itselle hetkeksi vähän paremman mielen.)

4 Likes

Tai en tiiä. Vieläkö HelsinkiKympin twitter-tilin sisältö on pääasiassa asialliseen palautteeseen vastailua vittuilemalla ja naljaillen?

5 Likes

Jaa niin, pitää toki muistaa, että kyseessä on organisaatio, joka ei osaa edes maksaa palkkoja työntekijöilleen. Ehkä meillä vaan on liian korkea vaatimustaso.

3 Likes

Oliko yyveeläisiä

Paikasta on kiistelty niin kovasti, että eräs kaupunkilainen on valittanut kaupungille siitä yli 60 kertaa.

7 Likes

Hesa, sepeliä pois Hietalahdenrannasta, Telakkakadulta ja Mechelininkadulta. Oli ihan jees ajaa. Eniten ihmettelin sitä, että n. 20 jalankulkijaa oli Hietalahdenrannassa liikenteessä ja vain yksi käveli pyöräväylällä (eli jalankulkuväylältä ei oltu sepeliä putsattu).

2 Likes

Kommenteissa taas autoilijat itkee kuinka heitä sorretaan kun ei saa enää mihinkään pysäköidä :smiley:
Unohtaen toki sen että kelvi ei kuulu tuon yrityksen tonttiin, ja itse ovat tehneet hallista niin ison ettei parkkipaikat mahdu siihen tontille…

Toi paikka on kyllä pitkään ärsyttänyt, mutta vältän viimeiseen asti Herttoniemen teollisuusalueen läpi ajamista, siellä on tullu niin monta vaaratilannetta kun pihoista ajetaan autoilla eteen ja päälle. Yhden autoliikkeen mekaanikko vuosia sitten ajo tahallaan eteen, heitti perinteiset “Sinä siinä kuolet jos et väistä” ja ajoi pois. Sillon piti käydä yrityksen pikkupomojen kanssa juttelemassa että voisiko ne liikennesäännöt opettaa työntekijöillekin…Se kaveri oli sitä mieltä että pihasta ajettaessa pyörätien yli pyöräilijän pitäis väistää.

2 Likes

Pitäis saada vähän lisäkilsoja tänään ja huomenna ja poistua tutuilta reiteiltä. Mikä on kelvin tila välillä tekniikan museo - kehä1 seuraten vantaanjokea?