***pikkuJOULU YV x BC Hellsinki 16.12.2017***

Se olis kohta aika taas, lisää infoa tulee, mutta laittakaa päivä ylös!! 16.12.2017

Juhlapaikka on hammaslääketieteen opiskelijoiden kerhotila, Haapaniemenkatu 14. Paikalla ei valitettavasti ole saunaa.
Sovittiin tänään järkkääjien kesken, että pippaloihin tullessa otatte kengät ovella pois. Tämä siksi, että kaikilla olisi kivempaa ja lattia ei ui paskassa. Ottakaa siis tanssikengät tai eskaritossut mukaan, eiköhän siellä sukkasillaankin pärjää.

!!!Omat pullot mukaan!!!
Järjestäjät ei hoida paikalle kaljaa ostettavaksi tms, eli hakekaa kaupasta mitä tarvitsette. Voitte tuoda juotavat bilepaikalle ennen älläreitä, niin ei tarvitse sitten kiirehtiä kauppaan illemmalla. Ottakaan enemmän kuin luulette tarvitsevanne, koska kuitenkin juotte kaiken.

!!!Tuo lahja - saat lahjan!!!
Tuo jotain kivaa, ehkäpä pyöräilyaiheista. Tai miksei jallua. Jotain mistä itse ilahtuisit, kyl te tiedätte.

Me järkkääjät mennään paikalle (toivottavasti) jo iltapäivästä, ja te vieraat voitte tulla (jälleen toivottavasti) noin kello neljä alkaen tuomaan juotavia / eväitä / LAHJAT / vaihtovaatteita / iPhonet lataukseen / tms.

Tilataan illaksi iso kasa pizzaa paikalle. Ennen ällärien alkua aletaan ottaa tilauksia vastaan, varsinkin kisaajilta. Tsekataan teille joku 4 tai 5 vaihtoehtoa ja tilataan lätyt sitten joskus 8-9 aikoihin että saadaan ällärien jälkeen syödä yhdessä.
Maksatte KÄTEISELLÄ. Ei mobilepayta.

!!! ÄÄNESTYS !!!

Empulle aka Aemilius voitte droppailla yksärinä ehdotuksenne seuraavien diplomien saajiksi:

 • Vuoden uusi naama
 • Vuoden skene
 • Vuoden comeback
 • Vuoden yksivaihdetapahtuma
 • Vuoden osallistuja
 • Vuoden jännitysnäytelmä
 • Vuoden Suicidehub-Samuli
 • Vuoden Somettaja
 • Vuoden pannut

Ehdotuksia kategorioiksi ja ehdokkaiksi otetaan myös vastaan. Huudelkaa.
Tuomaristo päättää diplomien jakamisesta suljettujen ovien takana täysin mielivaltaisesti, äänestystulokset huomioon ottaen.

!!! ÄLLÄRZ !!!
Minä aloitan älläri-infon ja lätinät kello 17:00 aikoihin mikäli taivas ei putoa niskaani. Pyritään starttaamaan viimeistään 18:00, pitkä intro koska team dispatch- kisa, tiimien teko, teidän kysymykset, jännäkakka jne. Älläreistä tulee ehkä myöhemmin lisää kirjallista infoa tähän topikiin.
Aiemmin mainitsin, että jos ootte liian kännissä niin en anna osallistua. Tämä ei siis tarkoita mitään nollatoleranssia, vaan sitä että pidetään etkokaljojen kanssa järki päässä :wink:
Tiimejä muodostettaessa koitetaan hoitaa niin, että kussakin tiimissä on toivottavasti yksi työkseen ajava / ajanut tai muuten Helsingin kantakaupungin pyörän päältä hyvin tunteva kuski.

Lyhyesti siis: kisan aikana minä jaan kunkin tiimin DISPATCHEILLE keikkaa, ja jokaisen dispän tehtävä on jakaa keikat firmansa työntekijöiden kesken. Itse olen yhteydessä VAIN DISPATCHEIN; mikäli kisaajilla tulee ongelmia, rasteissa on fubareita tms. olette ensin yhteydessä firmanne dispään joka sitten on yhteydessä minuun.
Kisan aikana päästään toivottavasti myös kuskaamaan asioita, joten tarvitsette repun. Muistiinpanovälineet ja kyky pitää tiiminne kesken yhteyttä ovat myös melko kova juttu.
Minä tulen tilaamaan keikat whatsappilla tai facebook messengerillä, oletan niiden olevan niin monella käytössä että saadaan homma toimimaan.

Eniten fyrkkaa tienannut firma voittaa. Jos kahdella firmalla on sama tulos, ensin laskutuksen suorittanut voittaa. Mikäli kaksi firmaa lyö minulle laput kouraan samalla sekunnilla, keksitään jotain.

Nämä on toivottavasti sitten sellaiset ajot, että jokainen saa ajaa just niin paljon kuin tahtoo ja kaikilla on hauskaa kotikaupungista tai osaamisesta riippumatta.
Jos osaat väistää ratikkaa ja lukea osoitteita kadunnimikylteistä/google mapsista, niin pärjäät varmasti aivan hyvin. Pysytään lähikulmilla ja pääsette toivottavasti heittelemään femmoja sun muuta lähettihöpöhöpöä =) Ja kuten aiemmin mainittua, palkintona ei todellakaan ole mitään runkosettiä, you in it for the game, pitäkää hauskaa!
Toivon onnistuvani luomaan teille parin tunnin maistiaisen siitä millaista se työnteko pyörän päällä on =)

Ällärien jälkeen sitten vaihdatte kuivat sukat, juotte kaljan, Lotta käy röökillä, syödään ja juodaan, leikitään ja lauletaan kuusen ympärillä (Ostetaan: joulukuusi) ja jossain vaiheessa aletaan jakaa joululahjoja, älläripalkintoja, olalle taputusta ja diplomeja. Minulle (Emppu) saa edelleen pistää yksäriä diplomihommien suhteen, ehdotuksia (perusteilla tai ilman) otetaan vastaan.
Siitä sitten lähtee varmaan bileet pystyyn. Saadaan olla tuolla kerhotilassa yöhön asti, ja alakerrasta löytyy tietysti tanssi- ja lauluravintola Sir Oliver (jonka perinteisiin lukeutuvaa voittajan karaokea ei olekaan nähty sen jälkeen kun minut laitettiin se perinne aloittamaan.)

Varustuksena:

 • Polkupyörä
 • Valot
 • Muistiinpanovälineet (ihan oikeasti tuutte tarviimaan näitä)
 • Väline tahi välittäjä jolla pitää yhteyttä tiimiisi
 • Reppu missä kuskaat keikat
 • Osallistumismaksuna tuot joululahjan

Kypärä ei ole pakollinen, mutta toivottava.
Mikäli olet aivan vitun päädyt jo startissa, en päästä ajamaan.

Päivittelen tätä postausta tässä joulua odoteltaessa, stay tuned!

ULIULI JA TERVETULOA!!!

Huh hemmets! Sehän joutuu vähän kikkailee työvuoroja et pääsee 8)

Lol päivystystä eli edge pikkujoulut

Messis!

kim - 20:34, 14.11.2017 » Se olis kohta aika taas, lisää infoa tulee, mutta laittakaa päivä ylös!! 9.12.2017 https://c1.staticflickr.com/5/4090/5214522786_79126832d1_b.jpg
Siinäpä iloinen joukko nuorisoa :) itse olin näemmä tuota kuvaa ennen jo ehtinyt poistumaan, joten ei jäänyt todistusaineistoa. Yritän olla messissä tänäkin vuonna. Yritän myös skarpata kotiin ajelun kanssa.

se on jukalle ladattava taksikortti ennen juhlapäivää!

zykkeli - 21:20, 14.11.2017 »
kim - 20:34, 14.11.2017 » Se olis kohta aika taas, lisää infoa tulee, mutta laittakaa päivä ylös!! 9.12.2017 [nuorisolaisjoulu.jpg]
Siinäpä iloinen joukko nuorisoa :) itse olin näemmä tuota kuvaa ennen jo ehtinyt poistumaan, joten ei jäänyt todistusaineistoa. Yritän olla messissä tänäkin vuonna. Yritän myös skarpata kotiin ajelun kanssa.
My First YV-pikkujoulu, ja jos en ihan väärin muista, niin varmaan ensimmäinen YV-tapahtumani ikuna.

Pikkujoulukausi ja ketä meitä oli, joudutaan säätämään päivämäärää koska saatiin hyvä mesta tuolle päivälle! Toivottavasti ei sotke pahasti jengin suunnitelmia!!

VOI JUMA!
VOI JUMA!
Hyvä vaihto koska just vapaa kyseinen viikonloppu.

Eiss ulkomailla just tolloin :—(

Tapani mukaan en todennäköisesti tänäkään vuonna osallistu pikkujouluihin

kim - 14:39, 24.11.2017 » Pikkujoulukausi ja ketä meitä oli, joudutaan säätämään päivämäärää koska saatiin hyvä mesta tuolle päivälle! Toivottavasti ei sotke pahasti jengin suunnitelmia!!
lol

kyllä

Satan

42/69/420/666/715517

Nice.

sick tuleeko sittenkin bönthö pikkujoulut

http://78.media.tumblr.com/a5188e0533beb7433d5366f66e51a38f/tumblr_inline_o00cue0PVJ1t2wvz6_400.gif

Onks tulos mitää kivoi äänestelymahkui?