Peugeot runkosetti+osia

MYYTY.Peugeot Touraine runkosetti. Materiaalina HLE Mangalloy. Pystyputki 56cm, vaakaputki 56cm. Käsittääkseni brittikeskiöllä, jolla on vielä kilometrejä edessään. Melko siisti runko, jotakin naarmuja toki. Painoi ajokuntoisena teräsvanteilla kuvan härpättimillä n. 15 kg. Voin laittaa kuvaa, jos kiinnostaa. Kaiken kuvassa näkyvän saa 60 euron könttähintaan, toki voin myydä osaa erikseenkin.
http://imageshack.us/photo/my-images/27/kuva0061a.jpg/

Lisäksi:

DMR revolver BMX-takanapa vapaarattaalla. Toiselle puolelle saa käsittääkseni pienemmällä (alle 16) hampaisen vapaarattaan. Kaikki pyörii moitteetta. OLD 135mm.
15 €
http://imageshack.us/photo/my-images/38/kuva0065.jpg/

Teräskeula jostakin nishikistä, kierteetön 1 1/8 putki, 18 cm jäljellä. 622 vanteelle.
10 €
http://imageshack.us/photo/my-images/10/kuva0069.jpg/

Kuvat ei jostakin syystä näy, mutta URLin saa kyllä tuosta.

up

Katuhaukka - 18:27, 3.12.2012 » mutta URLin saa kyllä tuosta.
öö mistä?

EDIT: sama kohde fillaritori.com, nyt tajusin. Vastasin siellä. My bad.

up

Moi,
Saattaisin olla kiinnostunut tuosta Peugeot Touraine runkosetistä. Onko tuosta muuta kuin se yksi kuva, joka oli tuolla fillaritorilla? Olisi kiva nähdä lisää kuvia ennen mahdollista ostoa. Katsoin tuon yhden kuvan pari päivää sitten mut nyt se ei enää jostain syystä näy?

Entä mikä on takahaarukan leveys vanteen kiinnitys kohdasta?

Pyytämäsi hinta eli 60 euroa, on mulle ihan ok, kunhan postikulut ei ole mitkään älyttömän isot. Oletko sattumalta tulossa lähiaikoina pääkaupunkiseudullepäin? Saisi näin vältettyä postituksesta koituvat kulut. Voidaan kanssa soitella tästä vielä tarkemmin, mun numero on 050-3592744 tai voit laittaa viestiä osoitteeseen vkorkkula@helsinki.fi

Moi, sori! Kirjoitin vahingossa sähköpostin osoitteen väärin, oikea on vesa.korkkula(at)helsinki.fi