Peugeot PL8

Onnesta soikeana hain työkaverilta vastaavanlaisen peugeotin kun tuossa kuvassa,nahkaisilla sivulaukuilla varustettuna. Lisään omastani kuvia jahka joudan kiillottamaan sen. Onko Peugeotismi samaa kuin Saabismi??

Vertaisin sitä pikemmin Citroenismiin.

Isoa Kissaa siis… Hitto,3kk sitte tuli “taivaspaikka” hommattua.
Kauheen hyvät fiilikset tuosta keksinnöstä päällä vieläkin,johtuukahan lasillisesta punaviiniä vai alkuperäisestä työkalu laukusta…

Jos on orkkiskunnossa tommonen fillari niin saa kutsua ihan miten vaan… Vaikka höpsismiä.

Mon amour!

Uuh, onpa hienoa herrasmieslookkia! Eiku gentlemanismia…

Taivaspaikka pysyy niin kauan kunnes raiskaat tuon pyörän :slight_smile:

Taivaspaikka=Ford… Enivei,meinasin kyllä olla pilaamatta tuota mitenkään,ei muutaku glidiä nahkaan ja ajelulle.
On kyllä gentlemanismia parhaimmillaan!
Löytyykö lisää “ismejä”??

Minusta on viime aikoina tullut Raleighisti.

Todella hieno pökötti. Peugeotismistä en tiedä, pyörissä mahdollisesti. Mutta ne ranskalaiset autot… Ranskalaisista autoista muistuu mieleen vanha kunnon Derrick. Derrickissähän murhaaja oli aina nainen joka ajaa ranskalaisella autolla.

http://files.fluctuat.net/images/cms_flu/6/9/3/1/31396/186.jpg

ranskalaiset autot ja fillarit (kuulemma myos naiset) ovat kivoja ajaa ja kauniita katsoa, mutta kaikkien niiden pikkuvikojen erikoisominaisuuksien ja kummallisten luonteenpiirteiden takia olen pysytellyt niista kaukana.

Kai niiden diggaaminen kuitenkin on joku -ismi… Ehka maso?
:slight_smile:

Maso- ehkä kumminki idiotismi? Tiedä viittinkö edes tunnustaa mutta Peugeotin rannekello löytyy mutta kahvimyllyä ei… pitäis vissiin haalia jostain.
Tänään supermarkettiin kenkäosastolle ja nahanhoitoaineita muutama purkki,pesunesteitä,vahaa ja monitoimiöljyä löytyykin kaapista.

Entisöimismi…

Jossain näin myytävän Peugeot-alushousuja… jos ne ois tehty villasta niin se ois varmaan sarkasmia? Tai oraasta niin se ois orkasmia. Nyt meni perjantaijutuiksi jo.

Vaan ei ole samaa linjaa emännän Marvilin kanssa: se on ristitty Janina Frostelliksi: hyvä runko mutta siihen se sitten jääkin.

Kahden Pösön omistajana voin vain onnitella.

Laittaa sitten kuvaa heti tulemaan.

ChainThug - 8:01, 3.9.2010 » ranskalaiset autot ja fillarit (kuulemma myos naiset) ovat kivoja ajaa ja kauniita katsoa, mutta kaikkien niiden [s]pikkuvikojen[/s] erikoisominaisuuksien ja kummallisten luonteenpiirteiden takia olen pysytellyt niista kaukana. :-)
Jännää että italialaisiin autoihin pätee just tasan sama, mutta italialaisiin fillareihin sitten ei.