Peugeot P18:sta sinkula?

Terve,

Kävin uusix-verstaasta hakemassa itselleni Peugeotin P18(?) pyörän, jonka ajattelin kunnostaa alusta loppuun näin samalla oppien pyörän mekaniikasta lisää jne. Kysymys kuuluukin: kannattaako tästä tehdä sinkulaa? Vai painaako runko (3,3kg) turhan paljon sinkulaksi? Ajattelin myös maalauttaa rungon trendikkään vihreäksi ja löysin sille jopa uudet Peugeotin hopeanoranssit tarrat(!).

Tässä kuva, kun pyörä oli vielä koossa. Huomenna tai ylihuomenna olisi tarkoitus viedä puhallettavaksi ja jauhemaalattavaksi.

http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs164.snc1/6136_106411007150_709282150_2335635_4837818_n.jpg

Nättihän tuo on, mutta tosiaan ei Peugeotin hifimmän-pään tuotteita… Jos se ei sinua haittaa - ja miksipä haittaisi, niin tuskinpa se menoakaan haittaa - sitäpaitsi ohentamaton putki kestää hiekkapuhallusta paremmin.

Keveämmän mixten löytäminen tästä maasta onkin kiven takana. Muutamia on tämän palstan kautta näkynyt, mutta normaaliin runkomalliin verrattuna hakemisen takana.

Kova peli tosta tulee. Meillä on nyt ollut paremmalla puoliskolla kanssa Peugeotin naistenpyörä sinkulana/fiksinä ja kovasti on tykätty.

Suunnitelmat muuttui niin, että poistankin maalin itse. Rungon hiekkapuhallus ja maalaus on näemmä nykyään 80e ja ilman hiekkapuhallusta 30-40e. Nitromorssilla ja painepesurilla luulisi onnistuvan. Jahka on maalattu, taidan marssia Kumiluotiin keskiön ja takanavan tiimoilta - en meinaan väitä, että tietäisin asiasta enempää kuin auttavasti. On se onni, että Helsingissä on alan liike <3

missä maalautat?

Keravalla Metaplus.

Haluan tähän lisätä, että en enää koskaan aio itse suorittaa polkupyörän rungon maalinpoistoa. Maksan siitä auliisti sen 40e. Never ever…