Päivitystä fiksiin: ensimmäiset laatukiekot?

Morjens, uutena foorumilaisena tiedustelisin erään fiksikiekkosetin järkevintä hankintapaikkaa. Sen verran monta tuntia olen netissä jo aiheen parissa surffaillut, että olen havainnut eräänlaisen fiksikiekko de facto -suosituksen olevan: Mavic Open Pro kehät, DT Swiss Revolution pinnat ja Miche navat (ehkä navoiksi myös Dia Compet).

Kysymykseni kuuluukin: löytyykö mistään yhdestä ja samasta nettikaupasta noita kaikkia (mustana) ja vielä jopa valmiiksi kasattuna?

Itse olen samassa tilanteessa siinä mielessä että ensimmäistä kertaa etsiskelen uutta enkä käytettyä kiekkosettiä. Ainoat täysmustat setit joihin itse olen hieman tykästynyt on Halon Aerowarriorit. Muistan lukeneeni niistä hyvää pomminvarmaa (joskin raskaanpuoleista) kestävyyttä. Oikeestaan en tiedä onko laatukiekkoja mutta Halolta löytyy aika paljon pelkkää mustaa speksiä kohtuuhinnoin.

Suora kysymys, suora vastaus: Sähän voit vaikka itse kattoa. En usko että löytyy kasattuna ellei kaupalla ole kasautuspalvelua.

Nettikauppoja tuntitolkulla vaan selaamaan; vaikka aluksi niitä tuotteita on miljoonasti ja kauppoja tuhansia. Aikaavievää ja vaikeuttaa varsinkin sen edukkaimman vaihtoehdon löytämistä.

Itse järkeilen asian niin että jos ajattelin itse kasaavani antaa jonkun foorumilaisen osaajan tehdä sen pientä korvausta vastaan, ostan kamat kehien osalta edullisimmasta. Pakko mainita vielä tähän että monet isommat nettikaupat kuljettaa ilmaiseksi jo aika pienillä totaaleilla eli navat ja kehät saa varmasti nollaposteilla vaikka kahteen eri putiikkiin.

http://www.singlespeedshop.com/ http://kinokocycles.com, http://www.bike24.com/ https://www.bike-components.de eiköhän tuossa ole enimmät hyvät vaihtoehdot em. komponenttihankinnoille. kai niistä joku kasaa jopa valmiiksikin.

En nyt tiedä missä päin mualimoo asut, mutta esimerkiksi Helsingin kivijaloista myös Velobiaan voi ainakin tilata Dia Compen napoja (Michea ei ja viikko kesti napojen saapumisessa) korkea- ja matalalaippaisina ja Open Pro löytyy hyllystä.

Ensimmäinen kasattu setti itsellä meni jotenkin näin, vannekasaajalla oli kiirettä ja sovittiin, itse laittelin pinnat ja alku säädön ja hän sitten rihtaa lopuksi.
Siinä sit pyöritellessä tulikin sit tehtyä melkein valmiiksi asti, kasaaja tsekkas ja sääti enään kireyden ja näin nykyyän käytän välillä hänellä enään "arvo"kiekot tarkistuksessa.
Jotkut ottavat 20-30€ rihtaamisesta pari, ihan liikkeessä, enpä pidä kalliina, ja jopa itsekasatut, täysin vaiheessa olevat menneet samaan hintaan.