P: Viiden markan jakari

Varovainen kurkistus.

image

Aika helevetisti jäi rantaviivoille viimeisteltävää vähän huonon maskauksen takia. Jaa sit tietty muhvien ikkunoiden maalaus. Mut eiköhän tää tästä syksyksi valmistune.

E: pannaan nyt tää ku tuli otettua.

51 Likes

Pornoa :heart:

Luin taas tän langan(ja noi kuvat) varmaan kolmanteen kertaan läpi ja voi hemmetin hemmetti

Heetkinen tännehän on putkahtanu kuva koko rungosta. Mieletön.

Luulen kyllä että menee vielä maaliduuni uusiksi - samoilla väreillä toki. Sen verran tyrin noiden muhvien maskauksen kanssa että ei niistä rantaviivoista siistejä tule millään. Sen siitä saa kun koettaa kiireellä tehdä muun säädön välissä. Kattelee tossa sit elokuussa mereltä palattua jos kasais ja ajais vähän ennen morssausta.

image

9 Likes

Vappu!

Noh, miksi maali pitää nyt kuoria pois? :frowning:

Koska se oli paskasti maalattu ja sellanen ei käy.

7 Likes

Eksyin tähän ja voi ettien että, jottien jotto jne, että on tai oli, tai on varmaan edelleen, tai ehkä vielä enemmän on, kunhan on uudet maalit ihossa, niin totanoinniin ehkä kaunein runko mitä oon ikinä nähny. Ja mikä maaliduuni.

Jos itse osaisin niin tekisin just tällasen.

Leuka tippuu ja iso hattu nousee teille, arvoisa @timoma ja ei muuta kuin kaikkea hyvää for the eternal glory!!
Seuraavia vaiheita innolla odottaen.

Mukavaa vaihtelua käppäilylle tämä!

Jaajootuotatosiaan, pitäs vissiin maalia tilata kun olis pari sopivaa vapaapäivääkin tiedossa loppukuusta.

1 Like

Kaheksan kuukautta siihen meni, mutta nyt aletaan pikkuhiljaa olemaan samassa pisteessä kuin tuolla edellisissä kuvissa. Paljon on vielä pientä viimeisteltävää, mutta ehkä tää jo tulevana kesänä on ajossa. Ehkä.

40 Likes

Käsitinkö oikein, että juotit koejuotoksia muhveilla ennen tositoimia?

Taisit ostaa kaiken ceewaylta jälkeen brexitin? Oon harkinnut suoraan saksi-rikulta tilaamista, mutta hinnat nousi ja kattoo nyt jos kiinat sun muut horjuttais dollaria alemmas. Mahdollisimman käppäisten harjoitusmuhvien ostaminen tuntuu olevan vielä aiempaakin hankalampaa. Nimim. kärvähtäneet juoksutteet sääntö, ei poikkeus.

Pari jotain harjoituspalaa joo tein, mutta pääasiassa vaan suoraan syvään päätyyn. Ceewayn Petteriltä saa ihan varta vasten harjoitusmuhveja ja mullakin saattaa joku random kappale olla jossakin jemmassa. Ja ranchillekohan mä vein niitä säkillisen myös kun taannoin Pelagolta noita pelastin.

Mä olen tilannut pääosan kamoista Ceewaylta. Putket tähän projuun tosin tuli jossain kimpassa suoraan Milanosta. Jos jaksaa Petterin kanssa säätää, niin siltä kyllä saa ihan mitä vaan yhden luukun periaatteella, eikä musta hinnatkaan siihen nähden ole mitenkään poskettomia. Kaikkien kanssa kuitenkin joutuu tullauksen vaivan näkemään kun Reset Racing ei edelleenkään vastaa sähköpostiin. Pitäs varmaan faksi hommata.

Kuvailee sopivista kulmista ja sopivalla valolla niin alkaa näyttää jopa ihan hyvältä. Huomenna vaha päälle niin pääsee loppuviikosta kasailemaan.

36 Likes

kowa

Hot

asiaa

Tässä vaiheessa projektia noi nosterimuhvit alkaa vaikuttaan hyvältä päätökseltä :smiley: