P: Velo orange rando on kiinnostavin runkosetti aikoihin

Nonnih let’s go

30 Likes

Uuuuuuuuuuuuuu

ohoh ohoh :star_struck:

Jooh elikkä tällanen maantiepyörähenkinen homma tulossa. Piti tää runko saada, kun kerrankin kunnon speksit, eli vannejarrut, joku 32mm rengastilaa ja sen sellasta, kaikki mitä voi toivoa.

Ohjainlaakeriksi tuli Ritchey WCS, varmaan ihan hyvä vaikkei siinä King luekaan.
Putkiosat ostin käyttäjältä @Toimisto
Simworks Nitto stemmi ja tanko ja tolppa Nitton S65. Satula reikä-slr niinku joka pyörässä.13 Likes

Kiiltää, kiiltää

Tässähän on jännät takahaarukanpäät. Kummat meinaat laittaa?

Eiköhän tähän ainakin toistaiseksi vaihteet tuu. Varmaan joku 2x10, sillä en ymmärrä noiden 1x hommien päälle. Koska sellainen mahdollisuus on, niin vois laittaa vaihtajavivut viistoputkeen. Noin muuten oon katellut noita micros(hi/o)ftin kamppeita, et jotku r10 vaihtajat ehkäpä, katotaan mitä on tarjolla kun saa ostohousut jalkaan.
Kammiksi tuli tollaset omaan makuun ehkä vähiten rumat shimanon fc-rs500

2 Likes

Oisko kuitenki ehkäpä mahis ihan vaan tieteen ja internetmaineen nimissä heittää hätäseen kasaan road endurance brakeless fixie moodissa, ottaa pari kuvaa lumikasassa ja jatkaa uudestaan valitsemallasi vaihdelinjalla?

Kiitos jo etukäteen.

15 Likes

Mitkä jarrut meinasit pistää? Suosittelen Gran Compen centerpulleja, joilla saa muutaman millin lisää rengas/lokaritilaa. Voimansiirroksi muskeli CAMPAGNOLOA tai joku 2x9 Dura-Ace 7700 tmv Ultegra pyykkinaru viritys.

1 Like

jos paulin racer mediumit harmaana kiinnostelee, pist viestii! ei sopinut omaan runkoon.

Mulla vois olla täys Dura-Ace 9000 gruppo kiekkoineen (DA C24) tarjolla jos kiinnostaa.

Jarruiksi laitan noi @tmar myymät TRP RG957, ehkä niihin mahtuu tarpeeksi rengasta. Pitää jostain etsiä TRP RRL kahvat, ne on ainakin rollerissa ollu mukavat.

Toi kokonainen gruppo ois ollut helppo tie, mut tässä on tullut jo sen verran haalittua osia, ettei enää viitsi vaihtaa. Kiekot on tulossa PyPystä tässä joskus, jotku perus Shimanon RS400-navat ja DT RR511

Hmm, noi kammet aiheutti minussa reaktion, voit arvata minkälaisen :grin:
Mutta siis noi jarrut taas ja ne kahvat voi toimia yllättävänkin hyvin! Itteni tuntien kasaisin vanhemmilla maasto-osilla mutta jotenkin noi jarrut joita en oo edes ennen nähnykkään ja yleisfiilis projektin osalta koheni huomattavasti.
Eikä todellakaan mitää Pauleja tai Kingejä.
Miksei dynamoa?

2 Likes

Eiköhän tähänkin dynamo ennenpitkää tule, viimeistään siinä vaiheessa kun alkaa ärsyttää riittävästi ilman :smiley: Mutta noilla nyt alkuun!

No noihin pitäs mahtua niin paljon rengasta kun maantiejarruun pitäs mahtua.

1 Like

Tykkään elää vaarallisesti, eli bikesteriltä löyty kahvat hyvään hintaan ja pakettikin tuli perille konkurssiuhkasta huolimatta. Nyt pysähtyy pyörä pelkillä Tektro Racing Productseilla :fidget_spinner:

3 Likes

Pikkuhiljaa etenee, vaihtajavivuiksi tuli Dia-Compe Enee

Ja kiekot pypystä kuten tuolla edellä kirjottelin


DT RR511 & Shimano RS400

Vielä vaihtajat, pakka ja jotain pikkusilppua, ni alkaa olee.

4 Likes

Tommonen Microsoftin service packi tuli postissa. Etuvaihtajaan tarvii toisen shimmin kun toi rööri olikin 28,6mm.

Ruuvailin kans jo vähän paloja kiinni, ni alkaa toi pyörältä näyttää pikkuhiljaa. Renkaat on Pirellin P7, 28mm ja sisureilla tietenki. Ja rungon koko XL big boy size.

9 Likes

Lokarit on sks bluemels 35, ei tuolla kummassakaan päässä oo montaa milliä ylimäärästä tilaa, mutta näyttäis mahtuvan pyörimään 28mm kumit lokareilla. Speksit lupas max 25mm. Pitää joku saha hoitaa, että saa noi aisat siistittyä vielä.

4 Likes

Noniin, tollanen tuli


13 Likes