P: Rakkauspyörä

Kai sitä tällainenkin hullutus pitää vielä kokea vanhoilla päivillään. Tulossa on siis Sport-runkoista läpiastuttavaa 650B rengastuksella, tartsilla/korilla ja kiinteillä valoilla. Levyjarrutkin meinasin laittaa. Eli vähän niinkuin Pelago Airisto, mutta muhveilla ja ohuilla Constructeur-vaikutteilla. Putkiksi tulee Columbuksen Zonaa. Mun projekteille tyypillisesti matka tulee olemaan hidas ja ennen kaikkea polveileva. Aika paljon detskuja tulee varmaan keksittyä ihan lennossa kun tämmöisessä on tilaa kaikenlaiselle hulluttelulle.

Putkia ja muhveja odotellessa väsäsin haarukan. Paitti että levarikorvake pitää vielä juotella jossakin välissä. Sopivasti yllytettynä putkitin dynkyn johdon ruotoputken sisälle. Ei ollu edes niin hankala kuin alunperin ajattelin. Jarrun veto tulee ulos ihan tylsästi kruunun päältä.

IMG_5618

image1

53 Likes

hiton kova. viittaako rakkauspyörä tässä siis että on tulossa kumppanille vai mites?

Joo. Kai tää on oikeestaan enempi semmonen nuorten rakastavaisten juttu, mutta aatelin että kai sitä vielä voi vaikka ollaankin jo reilut 25 vuotta styylattu.

16 Likes

Näin kovan tekemisen kyseessä ollen paha mennä kyseenalaistamaan, mutta miksi ei tuplakorvakkeita tarakoille/lokareille haarukanpäissä? Voi tietty olla saatavuusjuttukin…

Saatavuus joo jos haluu just tietynlaiset haarukanpäät. Mutta onhan mulla tossa ekassa kuvassa tommoset haarukanpäähän juotettavat kikkareet esillä. Päätin sitten kuitenkin laittaa ne alimmat kiinnikkeet vähän ylemmäs kun jotenkin tuntuu aina kovin ruuhkaiselta siellä akselin seudulla.

1 Like

Päivitetääs tännekin vaikka tää nyt on taas vähän tällaista jakin parturointia.

Muhvisetti on käsittääkseni peräisin Long Chenin valimolta Taichungista ja siihen nähden valujälki ja osin myös mittatarkkuus on yllättävästi korkeintaan vähän sinne päin.

Mutta noistahan selviää suurimmalta osin viilaamalla. Samalla voi sitten kanavoida sisäistä Nestor Czernysziänsä. Tosin voimatyökaluilla säestettynä.

En sit tiiä onko nää nyt paremmat. Ainakin ne on erilaiset. Vähän noiden emäputken muhvien eripituisuus vielä kiusaa, mutta katellaan. Keskiömuhvi on joka tapauksessa niin eri sarjaa että siihen en tee muuta kuin signatuuriviemärin.

21 Likes

Tällaista tänään.

22 Likes

First things first :+1:t3: