P:ojalle citypyörä

Hauskaa. Käyttäjä hemulen laittaa projektilangan tulille Tricky Track -rungosta, jonka kuvan näin perjantaina kun olin ostamassa käyttäjä hemulenilta runkoa pojalle.

Poika siis ilmotti, että 26-maasturin vois jättää takseen ja vähän nopeampi pyörä olis hyvä. Ehdotin sinkulaa ja siitä lähetään nyt liikenteeseen. Kaikenlaisia vaatimuksia mulla oli tähän ja ne nyt tuntuis kuitenkin täyttyvän tähän runkoon. Jos menee puihin niin sit menee.

Rungon mukana tuli ohjainlaakeristoa, mutta se ei ihan natsannut sellaisenaan suunniteltuun haarukkaan, joten naputtelin kupit irti ja päätin, että laitanpa tähän Cane Creekin 110, kun se on tuolla laatikossa odottanu jo pari vuotta käyttöön ottoa omaan pyörään. Omista artikkeleista kasataan niin paljo kuin pystyy, mutta kyllä tässä joutuu kaupoille lähtemään.

Tästä liikkeelle (vanhat kupit vielä kiinni). Ja vielä kiitos hemulen kaupoista ja tarinoista!

P.S. Tässä projektissa on sellainen kiva juonne, että kun poika tämän pyörän joskus saa haltuunsa niin 26-maasturi tulee mulle takas ihan omaan käyttöön, joten monivuotinen ajatus sen sinkuloinnista vois olla nyt edessä.

10 Likes

Ohjainlaakeri osasto on aina ollu mulle hieman hankala alue, joten suhtauduin varauksella kuinka käy. Jos olisin lähteny ettii oikeita osia rungon mukana tulleisiin osiin niin oisin varmaan hukassa alta aikayksikön. Eli kun laittaa uuden niin se on selkeää. Sit mietinkin, että kaksi vaihtoehtoa kuppien suhteen, A) vien huoltoon oikeiden työkalujen ääreen B) koputtelen ite vasara/puu systeemillä varovasti. Sitten muistin, että mulla on kierretankoa, joten väsäsin yksinkertaisen ja nopean työkalun. Sillä ja pienellä naputtelulla kupit asentui mukavasti paikoilleen. Seuraava hidaste on alakooli, joka pitäs myös naputella jotenkin paikoilleen.

8 Likes

Kiekot ja renkaat ei tule olemaan nuo, mutta jotain tuohon suuntaan, tai siis enemmän slicksii alle kaposempana. Takalokari pitäs saada mahdutettua tuonne myös.

4 Likes

KPHssa ei ollu vittorian tiettyjä renkaita eikä kuulemma varastossakaan, joten otin sit testiin Pirellit. Kyllä harmitti.

Takakiekkona on joku, jossa ei taidakaan olla jarrupintaa. Mitähän se kiekko tykkää jos sillä vähäsen kuitenkin jarruttelee??

Ja kovasti pohdin miten saan lokarin taakse mahtumaan… katsotaan.