P: Nyt myös mul' o

Google Photos

Projektilangan nimi ehkä sikäli perusteltu, että 1) tää on yli kymmenen vuoden yksivaihteilun jälkeen mun eka projektilanka, ja vaikka pyöriä on tullu harrastettua kaukaa viime vuosituhannelta, tää on 2) mun eka täysin uutena kaupasta hankittu runko.

En tiiä oliko tähän lopulta paljon muuta syytä kuin Planet-X:n alennusmyynnit ja Surlyn kiekot jotka huutaa tulla ripustetuksi johonkin kunnolliseen, mutta kyllä toi SSCX/tracklocross-meininki on houkutellu jo pidemmän aikaa (kiitos vaan, Paulus, videoistasi!).

On-One Mulo, X-large
CNC cx-keula cantitapeilla ja Tangen laakeri vielä matkalla Saksasta.
Surlyn fiksikiekot, pinkit Gravelkingit ja On-One OG odottelee malttamattomina.

15 Likes

Kaksi kuukautta osien odottelua, sairastelua, lastenhoitoa, työ- ja joulustressiä ja väliin vielä yksi joululahjaksi kasattu Gitane… Hyvä, ettei Mulo sentään unohtunut ainiaaksi sängyn alle pölyttymään.

Tänään viimein sain projektin pajalle ja Tangen ohjainlaakerin paikalleen. Pääsee mallailemaan! Alakoolin kanssa sai taistella, eikä tähän hätään löytynyt läpimitaltaan tarpeeksi suurta putkea naputella 1.5 tuuman koolia paikalleen, joten saha käteen ja kooliin lovi - johan sujahti, ja mukavan smuutistu tuntuu haarukka pyörivän.

Google Photos

Vaikka noi 2011 fixed gear vibat herättää hieman houkutusta, kuvan ohjaamo on tossa lähinnä pitämässä pakettia kasassa. Vaiheilen On-One OG:n ja Ritchey Venturemaxin välillä. Droppi, riser, droppi, riser…

Päätös jää hautumaan, sillä meidän perheen ydintalvi kuluu jälleen Espanjan auringossa taittopyörällä sinkuloiden, ja niinpä tämäkin lanka ottaa vielä toisetkin talviunet. ¡Hasta luego!, ja tässä vielä toinen kuva vuodenvaihteen ratoksi.

Google Photos

10 Likes