P: Laadukkaasti käyntiin polkaistu Surly Straggler 650b -topaashi

Pitkään mietin tarvitsenko enää ns. yhden pyörän naisena toista, järkevämpää. Koska kalusto alkoi rajoittamaan harrastusta niin totesin, että kyllä. Sellainen juuri, jolla voi ajaa kurakelilläkin, jolla voi retkeillä pidempäänkin jos haluaa ja ajaa sitä krossia jos sattuis huvittamaan. Ehkä jopa ajaa talvella. Kunnon luottoponi.

Pitkään speksasin runkoa ja vaiheilin, että tarvitsenko edes. Kuin kohtalon ivana, Stragglerin 650b-mallissa stack ja reach sopivassa koossa täsmäsivät bikefit-arvioihin paremminkin kuin hyvin. Foxcompin varastoissa sattui olemaan vielä yksi vanhaa glitter-väriä, joten päätimme aloittaa ystävyyssuhteen. Tästä tulee varmaan ainakin alkuun ss-build, jos vaihteet tulevat niin pyydän lukottamaan.

Se on aina laadun tae kun jo värisävy on kahteen kertaan kirjoitettu väärin.

Maaliduuni tuossa on todella kiva verrattuna keskimääräiseen kuvamateriaaliin, glitteriä riittää. Tähän on tällä hetkellä olemassa vasta kirkas Kingin ohjainlaakeri, Brooksin satula varmaan myös siirtynee tähän sekä TRP:n retrokahvat. Kirkkaat putkiosat toki, koska mustat vaan näyttävät kovin tunkkaisilta. Sellanen kivan klassinen, mutta moderni. Surlystack nyt ainakin, edes ironisesti. Ylipäätään visio on selkeä, kaikki partsit eivät vielä.

Tämä on näitä hitaita projekteja, kesä 2017 on tavoitteena tosin. Voin myös melkein ikäväkseni luvata, että tämä topsu saattaa sisältää myös kiroilua, vaiheilua ja epätoivoa, toisaalta
myös onnistumisen tuntemuksia. Onhan tämä kuitenkin ensiprojektini.

tulin tänne vain jonottamaan [i]vapauden kertausharjoituksiin[/i]

katsokaa sojotuskylläisen loppujonon muodostuvan nopeasti alleni:

glitterwow on aina hyvä

Kyllä näyttää tommone väri ja runko raikkaalta varsinki ku vertaa yhteen toiseen väriin ja runkoon.

glitter bäst.

straggler kiinnostaa kans! seurantaan.

Itsekin nautin pahvilaatikonbeigestä ja kulmikkaasta muotoilusta. Ehkä pitää järjestellä joku yhteiskuva koko rungosta varpaiden kanssa lattialla vielä. Myös vapausharjoitusrunollisuus on tervetullutta, tuon Lyllertäjän kanssa kaipaammekin hieman inspiraatiota. (Not.)

alin kuva ei ekaks näkyny ni guugletin et minkä värine ton boksin kyljen tekstin pohjalta. ei ois pitäny.

kid_scientifik - 22:47, 3.2.2016 » alin kuva ei ekaks näkyny ni guugletin et minkä värine ton boksin kyljen tekstin pohjalta. ei ois pitäny.
mr munkkiksen kolmen sanan alastonsuomi nick compromised -tyyppinen tilanne [u]taas[/u] kehitteillä

Ihan vinkkinä tohon kuvien uppausongelmaan sanoisin, että imgur on aivan toimiva. Pysyy kuvat tosi kauankin vielä näkyvillä.

ununu - 22:54, 3.2.2016 » mr munkkiksen kolmen sanan alastonsuomi nick compromised -tyyppinen tilanne [u]taas[/u] kehitteillä
Palautas tätä vähän mieleen kulta.

Ihana runko ja kiinnostava alku

—> seurantaan siis

CLITTER

mut joo missä se bobi on hei, se eka nyt nettiin ennenku tätä alat kasaa pliis !!

No BJ Harvey makaa tyytyväisenä talvilevollaan vitriiniä vasten tossa, jos on sliksikelit rasisminvastaisälläreiden aikaan niin tullaan taas ehkä mahdollisesti käymään Turussa! Kuvat on, no nimeltämainitsemattoman kuvaajan rikkimenneellä tietokoneella, eli ens kesänä uus kuvausyritys. Sori kun mehustelin, että AMA:a tulee, mut nyt kävi näin ja Supertypekin vaihtui Nittoon ._________.

Hmm oispa Supertype riittävän pitkä tähän.

viimein

46cm 650b Straggler ja kuskin mitat kiinnostaa. Tästä ei voi tulla huonoa!

Kuskilla on pituutta 163cm sekä inseam 77cm. Mulle olisi käynyt oikeastaan 42cm runko myös ihan hyvin, sillä kooltaan nuo ovat hyvinkin lähellä, mutta kulmissa on vähän eroa. Isompaan päädyin löysemmän satulaputken kulman, tiukemman ohjauskulman ja hitusen suuremman korkeuden takia. Lisäksi standoverin suhteen en kaipaa maastomitoitusta vaan pääasiallinen käyttötarkoitus on arkikäyttö ja kevyt retkeily. Onhan tuo 46cm omaan mieleeni ainakin myös ulkonäöllisesti tasapainoisempi.

Näkemättä hyvä. Monikin projekti hyötyisi ihan siitä peruslähtökohdasta, että raamin koko valitaan asiaankuuluvalla pieteetillä.