P: Jos tää postaus saa 100 tykkäystä, niin ajan tällä pyörällä itselleni kangasmerkin

Noniin on aika! Sain postia! Jippii!

Saksalaisen hiustenkuivaimen sisältä paljastui KAMMET! Niiden kanssa kuvassa myös aijemmin saapuneet kilkkeet ja vieressä teasattu stemmi!

Kammet siis vanhat xt triplat, joissa isot rattaat 110bcd. Mun mielestä nää on kauniisti patinoituneet ja kilkkeet tuo semmosen kivan värinpirskahteen tähän raakuuteen. Toki kaikilla on oma mielipide mutta niin se vaan on. :rainbow:

Thomsonkin henkii sitä sopivaa neoretroa mitä tässä haettiin.


Sittenpä tää olikin aika straight forward juttu. Etukiekon hain päivällä joltain foorumilaiselta (kiitti! Sun nimi tähän?) nyt sekä eessä että takana on mustat pinnat ja cannondalen fire napa. Vähän väliaikainen, ennen kun hurahdan dynamoon, mutta kiva symmetria.

Renkaat mahtuu pienen rihtauksen jälkeen pyöriin just ja just. Eli just hyvä. Talvi saa tulla. Oon valmis.

Oli tosi kivaa rakentaa pyörää. Täpisin ja höpisin taas instagramiin vaikka mitä.

Nii ja niitä kuvia



Eka kasaus näyttää tältä. Mutta projekti ei suinkaan ole ohi seuraavat vaiheet sisältää uutta ja jännää ja uudet paketit on jo ostoskoreissa. Kolme pistettä kolmen tonnin reitiltä on jo selvillä ja varmaan pitää vähän valmistautuakki.

Nyt meen ajaan ja juon kaljan.

image

Love!

13 Likes

Erittäin siisti.

Onpa muute hyvän näköne tommone että musta stemmi ja kirkas tanko. Pöllin idiksen välittömästi.

2 Likes

Nähty tänään kauppakeskuksen parkissa ku palailtiin Böstaajo-reissusta @walto kanssa. Kyllä tuo katseen kiinnitti välittömästi, hieno vekotin!

1 Like

Kiitti hei!

tiisaan jo että kohta on tulossa updatea pyörän näölle! Isoi juttui ja hothot!

2 Likes

Tää hirviöpyörä on näemmä päässyt takaisin tuollaiseen tiiliseen kellarityrmään, josta sen aikanaan hain, kun Tri Frankenmanninen oli erään ukkosyön jälkeen saanut työnsä päätökseen.

2 Likes


Tässä meni paljon kauemmin kun piti, mutta uutta tietoa. Kuvassa on nyt laatikoita, eikä edes ihan kaikkia laatikoita, mutta seuraavia osia tuli hommattua

Isossa ruskeassa laatikossa on raakan teräksinen Stridsland barnacle lite keula, joka on ihan törkeen upee! Hommasin sen koska sen ac on 20mm pidempi kun paikalla olleen sragglerin 27,5 (joka nyt menee rolleriin winwin) eli vastaa ccn tehtyä geoa. lisäksi siinä on sivulla mountit ja se on ihan törkeen upee.

Sitte mulla on xt tä taake 11spd ja jarrukahvaan passaava liipasin samaan sarjaan. koitin metsästää käytettyjä mutta ostin uudet. Näihin myös ketju. Pakka puolestaan sunracen 11-46t elikkä reissurangea on mun 36 etusen kanssa. Tällä ei mennä kovaa vaan kauas.

KNCN laatikossa kiiltelee kivat hienot spd flat kombipolkimet ja ne on kivasti oranssit. FR TRAP jos en väärin muista. Hienot.

Kiekot on aika hauska juttu. Nää kehät ja navat ja pinnat on jo kerran ollu kasattuna tähän samaan runkoon @j_p n toimesta. Kiitos isosti että maltoit luopua. Takana siis ene cycklo touring ja eessä sp dynkky. Vanteina dartmoor raptor 27,5. Tubleshommat pitää vielä päättää ja ostaa.

ja mitäs muuta

Nii ohjamo on tosiaan nykyään 50cm cornerbar. aika härkänen traktorifiilis. just hyvä.

näillä mennään. Pyörä on nyt osissa taas odottamassa seuraavaa kasausta.

Koska nyt lyötiin sen 150 tykkäystä rajan yli ja lupailin, että keksin jotain sen kunniaksi, niin ajattelin että dokumentoin tän tulevan seuraavan kasauksen ja muun yöttömään valmistautumisen sekä itse reissun aikanaan videopäiväkirjaksi ja nakkelen tubeen sillee semi kerralla purkkiin.

että mitäs mieltä?

PS ostoilmoitus on joten tsekdi se.

13 Likes

Iltapäivitys on vähän tämmöne tiiseri taas, mutta tänään sain vihdoin kiekon osat pöydälle. Tää on tosiaan eka kerta kun kasaan kiekkoja, joten opettelen samalla että miten tätä puuhataan, mutta ihan siistiä että projekti vihdoin etenee.

Nii ja sitte se tiiseri

Ensviikolla saan sisältöä julkaistua!

11 Likes

NBD

29 Likes

Lisäksi laitoin tubeen ekan videon, joka nyt ei varsinaisesti liity vielä kasaukseen, joka löytyy tämän linkin takaa.

https://www.youtube.com/@miikakullerbytta

Kaikessa tässä meni ihan luvattoman paljon pidempään kun oli tarkoitus. “Sori siitä”

3 Likes

Seuraavia vaiheita tässä hommassa on vetää myös jarruletku läpiviennin kautta, asentaa dynamovalot eteen ja taakse, vaihtaa isompi eturatas, sekä vähän pyöristää brooksin halkiota niin että se ei nipistä välilihasta polkiessa.

Hyvä pyörä. Mitä mieltä?

On kyl vaikuttava kasasu. Brooksin nokkaa vähä ylöspäin on aina peruskommenttini, niin nytkin.

6 Likes

Kokeiles tota Konstan vinkkiä ennen kuin puukotat. Laske vaikka penkkiä inan samalla.

Tanko on raju. Etutarakka samoin.

1 Like

vain cornerbar jutut

1 Like

Tästä haluisin sellasia oikeen pitkällä putkella otettuja kuvia keskeltä kuivaa soratiepätkää. Raaka fiilis, runko-keula-tarakka osastolla on kyllä osuttu nappiin :ok_hand:

4 Likes

silti koen tulleeni höynäytetyksi, kun yksivaihteisella juksutettiin tykkämään tästä topista! eipä siinä, hyvä meno joka tapauksessa.

3 Likes

Nokka ylos ja heti helpotti. Kiitos!

3 Likes

Eihän siinä kun mennä ottamaan! Kohta ne kuivuu!

1 Like

Tervetuloa ilmoittautumaan 3000 km tai jopa pidempään polkupyöräilytapahtumaan! T. Mikko

4 Likes

Kovin sympaattisen vilpitön oli tuo videosi!
Itsekin pahoista masennuskausista jo varmasti ainakin 25 vuotta kärsineenä ja tällä hetkellä “uutta alkua” tai “uusia perusteita” jaksamiselle uutterasti rakennellessa on pakko aivan täysin palkein arvostaa projektiasi ja toivottaa voimia, valoa ja lämpöä sekä antoisaa, palkitsevaa ja opettavaista taivalta omien rajojen kartoitukseen sekä itsensä haastamiseen ja likoon laittamiseen.
:pray:

Edit. Ja ei tarvihe meilleKÄÄN pahoitella, jos vaikka proju ei etene aiotussa aikataulussa tai vaatii viikon jos toisenkin saada inspiraatiota taas riittävästi läjään. :slightly_smiling_face:
Eikä etenKÄÄN tarvitse pettyä siitä itse.
Kaikki ehvortti on etiäpäin, ja saattaapi välistä ottaa huimastikin enämpi aikaa, mitä ikinä ois itselleen ollu valmis myöntämään tai “suomaan”, mitä tulee näitten mahd. syvempienkin möykkyjen ja sykeröitten läpikäymiseen ja itsensä “liikkeelle” saamiseen.
Oli mitenkä oli, meni mitenkä meni, ja tuli kutenka tuli, kaikki on silti puhtaasti ja pelekästään etiäppäin!

+Tiiän kyllä itekkii em. tuntemusten “sitkeyden”, jotenka yhtään en tarkoita väheksyä niistä “irtautumisen” haastavuutta. Bless👾

++Sit taas toisaalta saa aina sanoa just niinku asian kokee ja tuntee. Et eihän niitä syyllisyyksiä tai riittämättömyyksiäkään tarvitse alkaa pitämään pinnan alla, että “muut eivät vain vaivaituis” tms. Sanoopi justiinsa sen mitä tahtoa ja kokee ja tuntee tärkeäksi ja rehelliseksi sanoo.

+++Sori supermassiivinen “off-topic”, tää proju kokonaisuudessaan vaan osu ja uppos niin syvälle itellä, että oli pakko vähän tilitellä menemään toivon-mukaan-ei-mitenkään-täysin-sietämättömän-kiusallisia (uskoakseni ainakin) vertaiskokemustuntemuksia.

Forces+Mercy+Täysiii! :sun_with_face::peace_symbol::recycle:

11 Likes

Love!

1 Like