P: Italianpatarauta

Ehdin jo aiemmin postata tän mut laitetaanpa oikein projektilanka tulille. Otetaan kunnollisia kuvia sit myöhemmin. Lähtötilanne:

Kasasin tän “ajokuntoseks” sen verran että voi testata fittiä ihan oikeasti polkiessa ja tässä tilanne nyt:


Sain myös takaisin haltuuni aikoinaan kaverin ratapyörään juottamani tartsin jota mallailin tähän ja sopis ihan nätisti:

Rungossa tosiaan ei ole juuri muuta hienoa kuin maalit. Malli on “tre cime”. Painoa on reippaasti ja myös alkuperäisistä osista päätellen tää on ollut joku aika hinnat alkaen malli. Pääasia että näyttää hienolta, ei tässä pyörässä muutenkaan mitään järkeä ole.

Toistaiseks käyttöön jäämässä rungon lisäksi ohjainlaakeri, keskiö, ehkä kiekot ja tolppa. Myös tolppa on terästä ja sen vois ehkä johonkin kevyempään vaihtaa jos sopiva sattuu löytymään. Kiekot myös aika heavy duty mutta ajaa asiansa. Keskiö on vielä ihan smooth. Molemmat kupit näyttäis olevan muovia eli tuskin irtoaa ehjänä, ajetaan ehkä tää loppuun ellei ongelmia ilmene.

Nopealla pyöräytyksellä yllättävän mukava ajaa näin 183cm pitkänä. Efektiivinen vaaka about 55cm eli sopii kaikille. Tästä olis tarkoitus laittaa aurinkoisten päivien katupyörä, ei mitään hobohullutuksia. Stemmi on nyt lainassa, mutta koeajon ja ulkonäon perusteella sopis täydellisesti. Muutenki mustat osat näyttäis sopivan tähän parhaiten, mukaanlukien kammet, eli siihen varmaankin tähdätään.

Voimansiirto tulee olemaan joko sinkuloitu tolla reversen kiristimellä/vanhalla vaihtajalla tai sitten jonkunlainen 1x voimansiirto. Perä on 130mm mutta se kyllä leviää tarpeen mukaan. Kovin paljon modernia palikkaa en tähän kuitenkaan viitsisi esteettisistä syistä laittaa.

O: 22.2 musta quill stemmi 120-130mm, 5 pultin 94bcd nw ratas ja ehkä mustat nelikanttikammet.

9 Likes

Yleisö pyytää megarange 1x7.

1 Like

Aika tosi siisti!

Löytyykö jostain megarange-pakkaa hyperglidelle? Yleensä kaikki mitä oon nähny on ollu kierrepakalle.

On niitä. Hyperglide-c lukee isoimmassa rattaassa.

Ei niitä kyl puussa kasva.

Et osaa tarkempaa koodia osasesta kertoa?

Tää olis sit tietty kans.