P: Helkama Kulkuri III, olisiko aihioksi

Moikka,

varastossani on pyörinyt wanha Helkama Kulkuri III, tuttu kehoitti tekemään siitä sinkulan, olisiko tästä ensimmäiseksi sinkulaksi aihiota?

http://i11.aijaa.com/t/00349/14209027.t.jpg

Jos sulla toimii siinä vaihteet niin älä helvetissä rupea mitään sinkuloimaan. Tai jos rupeat niin irroita vaihdevaijeri. Sit sulla on jalkajarrusinkula. Jos haluat perinteisen sinkulan eli vapaarattaallisen pyörän käsijarruilla niin sitten irrotat siitä vaihdevaijerin ja jalkajarrun tukivarren ja laitat siihen käsijarrut. Järkeä kyseisessä operaatiossa ei ole millään kantilla ollenkaan.

Saahan tuosta tehtyä vaikka mitä, mutta eriasia maksaako vaivaa. Jos tuossa ei varsinaisesti vikaa ole tuollaisenaan, niin laittaisin kumit alle ja ajaisin.

Ei mitään lisättävää. Laita kumit ja aja. Sinkulointiin on paljon mielenkiintosempiakin aihioita tarjolla kohtuuhintaan.

Kiitos näistä sanoista, kumit alle, pesu ja huolto ja ajoon :slight_smile:

Juuri näin!

Sai väliaikaisesti joutilaat Road Cruiserit alleen, vettä ja pesuainetta ylleen.

http://i7.aijaa.com/t/00976/14209039.t.jpg

Eteen viel kori ni siin on täydellinen kauppapuörä

Ricce - 15:08, 11.7.2016 » Sai väliaikaisesti joutilaat Road Cruiserit alleen, vettä ja pesuainetta ylleen. [http://i7.aijaa.com/t/00976/14209039.t.jpg](http://aijaa.com/vLcKUe)
Voisin sanoo, että nopeimpia projektilankoja. Tunti aloituksesta ja pyörä on ajossa. Arvostan!

^1+ ja parempi näin. Tuli ihan hyvä mieli kun tästä ei väkisin lähdetty vääntämään.

Varsinkin kun näissä jalkajarrurungossa yleensä on jarrusillan paikalla vain levy, mihin lokarit ja tarakka kiinnittyvät, mutta ei mitään järkevää paikkaa takavannejarrulle.

Hikky - 15:58, 11.7.2016 » Tuli ihan hyvä mieli kun tästä ei väkisin lähdetty vääntämään.

Pyörähän on ruma kuin sininen vohveli mutta se sai nyt juuri arvoisensa kohtelun ja toivottavasti sillä keulitaan!