P: goldsprintin viimeinen iteraatio

Syksy alkoi ja pitää saada projekti tulille.


+

+

+

Joo, katsotaan tomiiko.

3 Likes

Tiäkkö just tämmösiä hölmöilyjä vaijerivetoja varten ostin just läjän tällasia

Sit voi vaan porata reiän, laittaa niittimutterin ja saada toivon mukaan aika siistit vedot. Voithan sä tietty laittaa sisäisetkin!

Kai venytät perää?

1 Like

Pajalla kasasin jo takakiekon. Napa on kavennettu parallax deore, mihin sain 127mm leveydeksi, vaihdoin mutteri kiristyksen. Offset kehällä sain vähän kulmaa vetopuolen pinnoihin, vaikutti lattiaa vasten ihan riittävän kestävältä. Perä tässä rungossa on vähän vajaa 123mm niin alumiinin joutuu vain venymään sen 2mm per puoli. Testasin ja oli ihan suht helppoa saada paikoilleen, chainstayt kyllä ilmottaisi jos venyttää liikaa, sen verran jäykät noi alumiini putket on. Nykytilanne on siis tää:

Eka tulee testi kasaus sinkulana. Katson sainko riittävästi kestävyyttä kiekkoon. Jos sulta löytyy ec34 ohjainlaakeri laatikosta, tarjoa ihmeessä!

1 Like

Alumiinia en lähde poraamaan. Teipillä mennään :slight_smile:

Lue∆∆∆

innolla odotan miltä näyttää. härö kyl toi banaani vaakaputki

1 Like

Hyvä meno kyl! Ei ainakaa tuossa rungossa paljon parin millin perän levitykset tunnu.

1 Like

Seurantaan. Samanlainen ajatus itselläni, kunhan löytää luovuttajan. Eilen tuli tehty early bird rekkaus ja alkoi vaihteet kiinnostaa :joy:

2 Likes

Alkaa jotain muodostumaan. Viime päivityksen jälkeen sain viestiä, että löytyisi jarritosta vastaan ohjainlaakeri. Ihan hyvä diili, vähän varmaan jäi alakooli vinoon, niin vähän jäi kinnaamaan.

Piti löytää vaihtaja sen jälkeen, että @naitsirK pajalla sanoi kultaiset sanat “kasi varmaan ihan hyvä, ei haittaa jos vähä liikkuu”. Päässä mietin kymppiä, mut joo kasilla mennään. Nappi mulla on ja palstalts löytyi ihan hyvä 105 vaihtaja. Korvake löytyi sittenkin pypysta samalla reissulla vaihtajan kanssa.

Jarrut on, vaikka oikeista on sovittu nouto meyhemeillä. Elin uskossa, että laatitkossa oli lx kahvat. Menivät varmaan stavan mukana. Noooh, avidit on kuitenkin parhaan näköiset niin meen niillä :slight_smile:

Kampi osasto on vieläkin hakusessa. Jos ois ollu kytkin vaihataja ois varmaan pärjännyt hyvin viilatulla rata rattaalla. Mut toi 105 on varmaan 20 vanhempi ku kytkimelliset vaihtajat pitää keksiä nw setuppi. Ratakampiin löytyy se stone, mut ei ehkä uudelleen. Symmetriseen keskiöön pitää se joku ainakin sopia, niin vanha luotto tricolore ei käy. Nyt seuraava osto ilmo:
135 bcd nw ratas tai
130 bcd symmetriseen keskiöön sopivat kammet ja jos niihin saa nw mukaan, miks ei.

Näyttää just visioiden mukaiselta jo toi, huhhu

3 Likes

Lyhythäkki maantievaihtajalla ei tuu nii paljo ketjun pompotus ongelmaa. Tesstaisin vaa normi eturattaalla et pysyykö ketju. todnäk 99% että pysyy tosi hyvin

Joskus mietin kans keirin vaihde pyörää mut antaa olla toistaseksi :smiley:

2 Likes

Eiks tässä säästy puolet vähemmällä viilaamisella, ni saat sen nw-rattaan?

Täähän pitäis sit tietty toteuttaa Shimano FFS:llä.

En ole kokeillut ikinä viilata nw rattaan. @mankkis ilmoitti jo, että löytyy 135 bcd viilattu nw ratas. Tän saan haltuuni meyhemeillä, niin toistaiseksi projekti tauolla. Silloin kuin itse viilasin rata rattaan tein sen 49h yksilölle, niin nw kokeilu ei ollu läheskään mahdollinen.

Silloin näytti tältä

Hassua että mullakin oli tossa Spessussa viilalla kavennettu rataratas. Kaikenlaisia ideoita pienessä kaljassa…

Nyt vasta hoksasin että sulla jää projekti pari viikkoa tauolle jos jäät odottamaan Mayhemsiin mutta kai sulla muutakin ropattavaa.

1 Like

Joo, ens kesäksi pitäisi valmiiksi saada, niin ei ole kiirettä tässä :slight_smile: