P: Diagnoosi - Ctrack

Vois yrittää tuottaa edes jotain sisältöä tänne. En tiedä päätyykö tää lopulta kehitystarinaksi vai varottavaksi esimerkiksi.

Viime kesänä iski paha kuume, jolle aattelin olevani immuuni. Nää oli aina ollu musta hyvännäkösiä pyöriä, mutta tauti ei ollut edennyt mihinkään.

Sitten se paheni yhtäkkiä.
Sitten tajusin, että olin saanut kerrytettyä vähän säästöjä.
Sitten silmää osu runko johon rahat varmaan riittäiskin.
Sitten päästiin sopuun kaupoista ja pyörä liikahti Suomeen.

Sitten tuli pettymys. Myyjä oli puusilmä tai muuten vaan luku/kirjoitustaidoton. 56-kokonen runko paljastui pakettia purkaessa 58-kokoiseksi. Mitat ja leimat oli 58. En älynnyt pyytää headtube-mittaa. Noh, aattelin, että pistetään testiin ja kai joku tän ostaa jos on ihan mahoton ajaa.

Äkkiä nurkassa lojuvat kiekot ja muut hilut kiinni ja kokeilemaan. Stemmin ja satulan olin ostanut “ihan varmuuden vuoks, jos vaikka sopiva runko löytyis”. Ihan saatanan hirveeltähän se omaan silmään näytti:

https://farm2.staticflickr.com/1641/25357098874_343638f036_c.jpg

No muuta en odottanutkaan. Maalit meinasin poistaa anyway, koska tää oli maalattu ilmeisesti joskus ysärillä jollain hirveellä Mustangin värikartasta löytyvällä sinisellä. “Mustang Color Change Paint Because America” -my ass. Koeajossa kuitenkin selvis, että ihan ajettavan kokoinen se saattaa sittenkin olla.

Pyörä oli lähes koko syksyn osissa, kun aloitin loputtoman tuntuisen maalinpoistourakan. Nitromors kyllä puri tollaseen vanhaan automaalin ihan hyvin, mutta laiskuus vaivas. Samalla tuli ostettua jotain mustia osia ja kiekkotarpeet, jotka Janoinen sitten kasasi (Kiitos!) Mukana tulleen Eastonin tolpan myin kun en pitänyt sen ulkonäöstä. Projekti kesti ja kesti. Joulun pyhinä ei tarvinnu paljon Savossakaan talviurheilua harrastaa, joten hinkkasin maalit suurin piirtein pois ja pistin nippuun:

https://farm2.staticflickr.com/1613/24970655272_0d26b92398_c.jpg

Näytti jo vähän paremmalta. Kokokin tuntui ajettavalta, tai jos rehellisiä ollaan niin ihan hiton hauska laite tästä paljastu. Eniten tää onkin saanut kilometrejä pyöristä tänä vuonna ja Paseloiden pito lumella pääsi yllättämään positiivisesti. Pienempi on mielessä, mutta kun kattoo miten hirveitä hintoja niistä pyydetään niin taidan pysyä tässä.

Jatkosuunnitelmissa on mustat kammet kevään aikana. Sitten lisää kilsoja ja runkoon maalia kesän aikana. Jos jaksaa. En oo varma. Aiheuttaa hyviä vibraatioita vähän rujommassakin kunnossa. Tarratkin on ollut viime kesästä lähtien, joten kai ne ainakin pitäs joskus laittaa. Tai ainakin pitäs kuvata toi joskus puhtaana sans kura.

KOVA

älä maalaa, dekaalit vaan raakaan pintaan.

juum

back to basics. hyvä!

Pyörä näyttää oikean kokoiselta. Hieno tarina ja pyörä! Sisältöä.

Korkeuteen auttaa suora tanko tai droppi.

Noni, sanoisin että kun kerran nyt on käsissä raakapintainen träkki niin oisko se sitten mitään jos anodisoisit rungon? Oishan se varmaan kovin.

http://www.electropolishingsystems.com/AA1.jpg

Musta tai sit toi tuttu sininen tosta.

Tällänen sitten.

https://c2.staticflickr.com/6/5654/23498695364_cbc528afc8_b.jpg

ai että

Tämän geometriataulukon mukaan viiskutosen ja viiskasin välinen ero on miltei merkityksetön. Pitääkö paikkansa?

Hieno on ja ihan sopivan kokoisen näköinen setuppi.

Älä maalaa ainakaan siniseksi enää kun se Cannondalen sininen on niin Saab. Vihree ja kirkas orkkiksista kivempia, tämä hyvä näin.

Rungon ei tarvii pienentyä, eikä tarvii maalia pintaan. Ei tarvii myöskään mustia 75sia, joskin paranisi entisestään uusilla kampilaisilla.

Mun makuun kaikki toimii erinomaisesti. Kova vehes!

Usko utopian olemassaoloon palautettu.
Tosi kiva.

No onpaha kyllä tosi hienon näköne!

e. Jumalauti.
e2. Aaargh haluun tommosen.

oikea kokohan tää on, huh siisti!

Jeshsir!

Maalaisin sillä rareimmalla baby bluella ja ajaisin

Toi on muute mun kokoa ni pistä pm sit joskus ku luovut

Tykkään tästä ihan sikana jo siksi, että Josballa ei oo tällästä. :----D

Bike got soul.

Täähän näyttää ihan ajettavalta, toisin kuin useimmat raptor-ctrackit. Se vaaleempi sininen sopis.

Jos maalaat ni viininpunaseks. Kammet best - älä hitos vaihda.