P: Cinelli Vamos / Specialized HardRock / Kuwahara Fast Trax / Markettipyörä

Näin jokin aikaa sitten jollain turkulaisella hienon kaktusaiheisen Cinellin maastopyörän. Ihailin ja ajattelin että on varmaan hienoimmat graffat ikinä, ja noita ei varmaan paljon ole liikkeellä. No, eilen Toriin ilmestyi sellainen yhtäkkiä ja tänään hain sen itselleni.

En tiedä yhtään mitä tästä tekisi, otan ajatuksia vastaan. Taitaa olla itselle sopivan kokoinen joten laitan omaan käyttööni. Saa nähdä milloin tätä ehtii tuunailla, mutta piti heti tehdä lanka koska on vaan niin magee.

Kumeja ja polkimia lukuunottamatta käsitttääkseni alkuperäiset osat. Tangen ohentamatonta (PG?) putkea.
40 Likes

On kyl spicy

Hyvinkin potentiaalinen seksivau.

1 Like

Alkuun kaikki häiritsevä veke: vaihteet, lokarit, seisontajalka, kello, jne. Sitte hobocross-langan kautta harkitusti gentrifioitua laatuosaa kiinni, kunnes tuntuu että riittää. Upea maali.

:parking:rogressive
:parking:arabolic
:a:ction

4 Likes

Upeet decaalit ja maalit! Aikalailla asb jo mainitsikin kaiken mitä ite tekisin, sinkulaksi ja ja sitten ei kun ajoa.

happone.

dibs

Upea paintjobi ja hieno löytö <3

Mitä kasaukseen tulee, niin inspistä voi hakea stridstlandilta eli king-middleburn-x09 teemaa tai radavistin ultraromance trendin mukaan king-paul-wi-tourney/altus. Ite valkkaisin jotain noiden väliltä

5 Likes

Kyllähän toi upea maali/tarraduuni on just sitä estetiikkaa mitä prolly on jäljitellyt radavistissa heti kun muutti etelään ja rupes hiisaamaan, mutta olisihan se kiva nähdä jotain persoonallisempaa kasausta! Ei tietty sillä etteikö itelläkin olis kova kiusaus metskailla vähintään vanhaa salsan stemmiä tohon ksili pippuri logoin ja jotain muuta tulista/raikasta tex mex palatsia!

6 Likes

AMA- kuvat sit amarillon eessä.

5 Likes


COCINA MOTO :hot_face: :hot_face:

11 Likes

¡Muy caliente ay ay ay! Vamos a la camino :fire:

1 Like

Oi juma vasta kolmannella (sic) katsomiskerralla näin tangon maalijobin.
Ajaisin rannalle ja antaisin radioaktiivisen tuulen hyväillä hiuksiani.

1 Like

Huuhtelin pyörän ja vaihtelin osia jotta näkee rengastilat ja pääsee ajelemaan. Tästä tulee hellekelien kruisailupyörä, sileämmillä kumeilla ja ilman lokareita, kerrankin.


Alkuperäisessä tangossa on hienoa sunburstiä, harmi että se on liian suora ja kapea. TOISAALTA huomasin että se on terästä, joten voisin taittaa sitä vähän taaksepäin ja hankkia jostain sellaset jatkopalat päihin.

10 Likes

Käy stongan kanssa RAL-värikartalle ja maalaa toi toinen.

2 Likes

Päätin tehdä tällaisen yhdistetyn projektilangan touhuilleni, kun muillakin on sellaisia. Mun projektit etenevät hitaasti jos ollenkaan, silti ostin tänään tällaisen HardRockin. Runko erinomaisessa kunnossa, kaikki osat alkuperäistä käppää. Ajattelin korvata tällä puolison talvi-Marinin, joka on pitänyt rempata jo pitkään. Ehkä jopa levarikorvakkeet…?
( Tässä se Marin, eli joku tällainen perus käyttö-/retkipyörä: )

JA SITTEN on meneillään tällainen tuttavalle kasailtava Kuwahara Fast Trax. Hienoja runkoja kyllä nämä.

Tämä kasaus on aika loppumetreillä. Kammet kyllä pitäis vaihtaa jotta ketjulinja ois parempi. Myös lokareihin pitäis värkätä vähän lisää tilaa. Nytkin mahtuu pyörimään, mutta ei juurikaan ole tilaa kuralle tai kiville.


10 Likes

Ihana tuo Kuwahara. Paitsi etulokasuoja vähän tuollainen lastenpyörästä lainattu

Joo, molemmat lokarit ovat tosi lyhyet. Tämä tulee kyllä hyvien kelien city-käyttöön, niin lokarit ovat melkeinpä enemmän koristeena. Mutta tosiaan, ovat niin lyhyet ettei oikein kumiläppääkään voi jatkeeksi laittaa.

Jos näistä läpiastuttavista rungoista jompi kumpi lähtee joskus kiertoon niin dibs!

1 Like

Mitkäs kammet tuossa nyt siis on?

Tällaiset. Ostin muistaakseni joskus jostain pajalta saadakseni johonkin pyörään kapean ketjulinjan. Tässä tapauksessa on liian lähellä runkoa, ja ketju putoaa pienimmällä rattaalla ollessa. Jos rattaan laittaa ulkopuolelle, ketju on liian ulkona. Mutta helposti löytyy sopivat kammet kunhan ehtii kaivella!

1 Like